227

Анонимен

преди 12 години

А ти какъв беше? Че немога да се сетя-"КОНСУЛТАТ"

226

Анонимен

преди 12 години

Цвъцко нал сеа наваксваш бе...или ти се вижда малко ? *** то 6-7 апартамента верно са много ама много далеч от няколко милиарда примерно в доларчета... И сеа та и яд та ше се прекъснеш...*** нищо не моиш им направи и го знаеш и поради тая причина само джавкаш насам натам...

225

Анонимен

преди 12 години

Цецо/дс е много злобен и *** пич!

224

Анонимен

преди 12 години

Цецо е *** мутра!

223

Анонимен

преди 12 години

Мммммммммм,даааааааа - компира вилнееше,а ЦЦ му носеше папките...Бандитско правителство си имаме,благодарение на шараните които гласуваха за един от престъпниците в България!

222

Анонимен

преди 12 години

Да не лаят против Иван Костов!Той каквото можа направи.На почти всички предприятия стояха фирми на входа и на изхода и дояха ли дояха.Така беше и с Балкан и с Нефтохим и прочутите сделки нефт срещу зърно с международния спекулант Марк Рич.Иван Костов направи държавни структури с които да регулира икономиката и цените.Това са ДКВЕР,комисия по защита на конкуренцията и други.НО ТОЙ НЯМА ВИНА ЧЕ СЛЕД НЕГО ТЕ НЕРАБОЯТ!нито че държавата е неспособна да си прибере данъците от раздържавените заводи!

221

229

преди 12 години

там е работата, че на министъра никак не са му наследствени имотчетата, а прясно закупени, в последните 4-5 години прдобити и с пари, получени за неясни услуги и нясно от какви фирми, но за всеки случай извъртяни през семейната "малка спретната пералничка" - я се замисли, ако бяха достатъчно чисти и легални, що се е наложило да ги превърти така точно и да топи родата на жена си ?

220

Анонимен

преди 12 години

е айде сега, ми ти или Бойко кви бяхте допреди десетина години, а я ви виж сега... биячи и обрджии си бяхте, такива си и останахте

219

Иван

преди 12 години

А къде работеше БОЙКО Борисов, при СИК, при ПАШАТА?????? СЕГА РАБОТИ ПРИ ***.

218

BIVSH...

преди 12 години

prav e Tsvetanov! vsichki sme nayasno kak zabogatyavaha ot zakuslki!!!

217

Коларов

преди 12 години

Жалко, много жалко, още осем пропуснати години, с такива тикви - толкова.

216

ени

преди 12 години

абе *** кой сега няма няколко наследствени имота,че и министъра да няма.Ти като си некъдърен само ти остава да завиждаш

215

Велинов

преди 12 години

Да, но герб работи за продължаване на тази симбиозо, но със свои.Като са такива борци против статуквото, да сменят законите, конституцията щом трябва, ама времето им пари под краката и трябва да се налапат хубаво...само интересите са вечни!

214

фибо към 223

преди 12 години

Ами Цветанов е прав - това си бяха нещата. А, кой в какво е замесен вече не знаем? но е факт, симбиозата между политици, организирана контрабанда, проституция, политически, някои полицейски и военни протекции, съдийски протекции? ИСтината сие такава и доста хора страдаме от тия неща, най-малкото заради пропиления си живот, да постигнем нещо повече. Но и не винаги можеш да ги докажеш, защото колко пъти са изпрани парите, завъртяни в различни дейности? катоп рибавим и връзките им в съдилищата...

213

Киро

преди 12 години

.........................и някои днешни мин.председатели и те!

212

А през соца почти

преди 12 години

нямаше магистрални ***. Все живо,по задължение беше настанено на работа (за много хора това означаваше "абониран за заплата,а дали върши нещо - не питай"). Но думата ни е за жриците на древния занаят. Те добруваха на различни дръжности - от проста работничка до министърка,но в каквато и среда да бяха,все успяваха да се докопат до някой властимащ и да станат ключови личности в съответния трудов колектив.Те влияеха дали да ти се повиши заплатата,да станеш ли член на БКП,да вземеш ли жилище

211

ahmet

преди 12 години

poletitsite koito sa krali i iskat o6te da kradat.no sori tsvetanov ne dava a bat BOIKO BIE BEZ UPOIKA.BRAVO NA GERB.SAMO TAKA .

210

Българин

преди 12 години

А бе Цветанов,Спри за малко да говориш .Толкова много глупости си "изплямпал",че започна да конкурираш шефа си.Омръзна ми с критиките си на всички и за всичко.Две години си фактор в тази държава.Кажи какво ти направи за разобличаване на мутрите ?Клишетата ,които използваш са само за полуграмотни.Използвай ги на партиините ви събрания или при изготвянето на "проектите" си по консултанските договори.Ще ти са нужни такива ,защото как ще закупиш 7-мият апартамент? Жив и здрав да си.

209

Там е заровено кучет

преди 12 години

Комуназите оркрадоха 120 милиарда от нас....магистралните крадци са неуместни тук

208

за 213

преди 12 години

Не само адвокатите ,но и съдиите са на хранилката, другарче....не се прави на умряла лисици