33

До 27

преди 12 години

Апа ти си па ного убав...

32

Марго

преди 12 години

Обожавам тия писани и от опит знам, че така пресата се продава по-добре.

31

Анонимен

преди 12 години

В Англия има гражданско общество, а тук, където половината от населението оцелява, а другата половина прави чаавета и разчита на първата половина да я храни, облича и плаща разходите - как да се изгради гражданско общество?!

30

linker

преди 12 години

Цитираното заглавие Футболист люби чалга-дива, вкарва за равен много ми напомня на вашите заглавия. Първо вземете оправете вашата градинка...

29

DIZZY

преди 12 години

Вестник с бонус - котетооооооооооооооооо

28

Анонимен

преди 12 години

Разбрах за тоя *** медиен скандал бе, еееееееее аре стига вече. И почнахте с някакви подвеждащи заглавия да ги пускате на всичкото отгоре. Великобритания да го духа под вода!

27

***

преди 12 години

на снимката котката много гадно се е тръшнала върху пресата

26

any

преди 12 години

И какво е сторила дотук заслужилата плЮвкиня Ралица Ковачева, за да почне публиката да мисли?!?... Питам и отговор не искам...

25

Анонимен

преди 12 години

Не само, че не си е загубил читателите, но последния им брой е с троен тираж. И изобщо нямам нищо против медиите да използват "неморални" практики да изкарват кирливите ризи на политици и богаташи, отколкото овцедушно да им се покланят като в България.

24

Анонимен

преди 12 години

Медиите никога не са били средство за информация а най големия инструмент за манипулация ! Професията на журналиста не се различава от тази на проститутката но е много по *** !

23

лошоТията

преди 12 години

Еххх... тая Ралица Ковачева!!! Самото име й ме възбужда... "Ковачева" - това е фамилията на класната ми от гимназията, много яка слива... вече сигурно е към 30 годинки ;)... "Ралица" - една друга хубавица от родния ми град... 18 годишна в момента!!! Много често си представях тройка с тях двечките... Името на Ралица Ковачева е олицетворение на тази тройка!!!

22

юдео-масонски слуги

преди 12 години

По принцип съвременната журналистика е неморална.Рекламират се лоши неща.Пишат се само лоши вести.Обезверяват се хората.Това се прави целенасочено.Съвременната журналистиката е антинационална.На *** им казва "роми".Нихилистична е антибългарска.Когато *** направи престъпление не се казва името му и не се споменава, че е ***.Съвременната журналистика лъже.Стреми се да противопостави хората едни на други.За съжаление винаги и във всичко е насочена към злото.Не изпълнява доброто, което би могла да върши.Никой не може да поиска сметка от нея.Тя е ненаказуема.Няма журналисти в затвора.

21

Анонимен

преди 12 години

Двата нови таблоида "България днес" и "Всеки ден" стартираха едновременно, защото вторият бе създаден ударно за да неутрализира първия. Така, че в случая се касае за опит за запазване на монопола в печатните медии на групата около Д.Пеевски (разбирай ДПС).

20

палавница

преди 12 години

И мойта ливада е окосена...:)

19

плитки ги ражда

преди 12 години

Явно някои приятели се изказват доста некомпетентно - нашата ливада си е окосена /вижте прическата на бат' ви Бойко/, но наистина трябва да се коси по-ниско - например на още 5-6 санта надолу...Тогава, ако ливадата не заприлича на английска, поне ще е задълбочена:))), че иначе доста плитки ги ражда........

18

Анонимен

преди 12 години

До 13 Ако визираш какво прави ЦЦ или прокуратурата в БГ ,съм съгласен Но вестниците ги съдят когато лъжат .И то многократно се е случвало .А свободата е да напишеш кофти истини за силните на деня.

17

Анонимен

преди 12 години

16, твоята ливада трябва още да се косе за да може да схванеш за какво става дума :-)

16

Анонимен

преди 12 години

Жълти страници <-- ЗаглавиеИли защо е важно ливадата да се коси и полива 400 години <-- подзаглавие и статия нямаща нищо общо и с двете

15

Анонимен

преди 12 години

Браво за анализа! За съжаление нашата ливада има нужда от мнооого косене още!

14

Г

преди 12 години

Мацата :)