171

марин

преди 12 години

Не мисля, че ще имат трудност при вземането на най-доброто решение в този казус. Както до сега са се справяли, мисля, че и в бъдеще биха се справяли по същия начин.

170

Koko

преди 12 години

Дянков си знае най-добре работата. Със сигурност ще предприеме най-правилните за Държавата мерки.

169

Сия

преди 12 години

Велчев и Дянков са доказали се, ярки личности. Убедена съм, че в диалог ще постигнат единодушие.

168

Перко

преди 12 години

То даването е ясно. А дали ги връщат ако не дай боже вземат, че артисат ... Е гати и механизма - "когато дадени народни представители поискат, се дават тези пари". *** с *** ... Или май ние сме ***. И е законно - според закон се полагали /а не току така/ за ПРЕДСТАВИТЕЛНИ? За къде ще се представяте бе хрантутници мои ненагледни, мамини златни патета?

167

Маргарита

преди 12 години

И по този казус ще се вземе адекватно решение.

166

Иван

преди 12 години

Мисля, че ако наистина има недоразумение, то ще бъде изчистено много бързо. Така поне правят в ГЕРБ - грешките се изчистват и остават само положителните неща. И резултатите не закъсняват!

165

ГоГо

преди 12 години

ГЕРБ не е нужно да се обяснява на никой, виждат се положителните резултати това е достатъчно

164

Крепостен селянин

преди 12 години

Ей мошеници,нямате свян и морал вече-обирджии ,хиени такива.Бедните българи ви плащат,хотелите,заплатите,командировките,софрите и костюмите от по 500-1000лева и пак ви не стига,искате още.Къде си Бойко ,какво казваше какво направихте?Мръсни екс комунисти !

163

БГ

преди 12 години

В родния ми град,кмета беше седесар,след това независим,сега гербераст и стана съветник на Борисов по икон.въпроси.Еза всички години на управлението му,раздаде на свои пол."хора"общинското имущество.Не останаха магазини и общ.места.От софията гласи свой човек за кмет.Е как да вярвам на герберастите,когато през годините са се измятали ,като букови дъски и гледат само собствените си интереси.За 12 години,града ни е мръднал нито крачка.Само се граби и приватизира строеното от нас,как да вярвамУжас

162

Анонимен

преди 12 години

До Странджата: Щото този най-прилича на гербераст!

161

Стоил Стоилов

преди 12 години

Велчев /депутат от Герб/ , сега разбирам защо като се изказваш в парламента, пяна ти излиза от устата - защото си защитавал голямата си заплата, докато хората умират от глад.Нямате ли мъничко , мъничко морал. Страх от Господ - че всичко се връща на децата ти , а не на теб. Защо от Герб са толкова алчни. От един град сме с Велчев , но малко хора го уважават - заради неговата алчност, деребействане в града, арогантното държане с гражданите.Нищо човешко в него няма. Но такива хора ни ръководят.

160

Хектор

преди 12 години

Изчисленията ни показват, че спрямо първото тримесечие на 2009 г., когато кризата се прояви в пълна степен и в българската икономика, производителността на труда се е увеличила с над 12%, докато компенсациите на наетите лица са намалели в реално изражение с около 2%. Това донякъде обяснява стагниращото потребление и слабия кредитен растеж. Едно умерено повишаване на доходите и в частния, и в публичния сектор би допринесло за възстановяване на потребителското доверие, а оттам и на вътрешното търсене, коментира главният икономист на Райфайзенбанк (България) Калоян Ганев.

159

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Красимир Велчев ще бъде кандидата за президент на ГЕРБ.

158

Павлина

преди 12 години

Данъци не се плащат. Не знам защо отново се вдигна тази шумотевица.Преди една година пак стана въпрос за парите в пликове и тогава дори Цецка Цачева каза ,че така е правилно...Трябва да се смени конституцията и да имаме 71 депутати. Да се събират по 1-2дни в месеца и да им се плаща почасово.

157

Камен

преди 12 години

Не се разбира от обяснението - плащат ли се данъци върху тези суми ! Ако не - Дянков прав

156

XAIDE BE PODVEDEN?

преди 12 години

XAIDE BE PODVEDEN BIL DQNKOV.EDIN MINICTAR NA FINANCITE NE MOJE DA BADE XEI TAKA PODVEDEN.CRE6TU KAKVA cyma v plik E DOPYCNAL GAFA C PARI4KITE V PLIK4ETA NA DEPYTATITE.VAN DQNKOV.CTIGA LAJI ITORMOZ NAD tezi<KOITO CA GI IZBRALI.

155

БоСимеонов

преди 12 години

От кога имаме финансов минисър? Дянков е главен счетоводител.

154

ЗАЩО ?!

преди 12 години

ЗАЩО МАЙКИТЕ ВРЪЩАТ ПАРИ, А ДУПЕТАТИТЕ НЕ ?!Да не са приели закон насърчаващ дупетатството?!

153

анонимна

преди 12 години

А ДЯНКОВ ЗНАЕЛИ, ЧЕ господин СТОИЛОВ ОТ ГЕРБ Е КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР от 1 682 923 лв и още други ДЕПОТАТИ КАК СТАВАТ ТЕЗИ НЕЩА ТА НАЛИ ВЗЕМАТ ПО 5000 до 10000 заплата а народа ще се гърчи с 350 лв как няма да вдигат всичко всеки ден

152

Анонимен

преди 12 години

Авиатора отБанкя енагъл колкото бибито .Срам.