41

бравус

преди 12 години

абе оплаквате се от хакерите ,но много се изкефих като показаха снимките на "хана монтана" без дрешки много готина ...със сигурност скоро ще стане корица на някое списание

40

до 38

преди 12 години

е прав ... и аз държа голямата част от парите си в банки...и такиа хакери които пробиват защитите на най-големите корпурации в света могат да пробият и защитата на някоя банка нищо не ги спира...после само главоболия...трябва да има много сериозни наказания за такива...то по добре да ти влезне в къщата...от колкото да има достъп до компа ти...и всичките ти сметки...

39

К

преди 12 години

Да вземат вече да ги хващат, защото колкото и да ги подкрепям, толкова и не ми харесва това, което вземат да правят. Първоначално целта им беше съвсем друга, сега просто "тормозят" невинни хора без причина.

38

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден правителството ДКВЕР, монополите ви го набиват отзад а вие сте тръгнали да оплаквате ябълката. Анонимините не са само хлапета или берзаботни, те са идея, която няма пол възраст и професия защото хората подкрепящи идеята са всякакви. Но те са по запознати от от мрънкащите невежи тук и правят нещо за да променят света включително и този на невежите. И да в България все още всеки може да ти набие шамар да ти вземе заплатата, а ти отиди и разправяй на Красьо черния колко по-голям бабаит си

37

Анонимен

преди 12 години

Аз не защитавам "големите лоши корпорации", ама на вас простия ви живот по-хубав ли става от това, че някакви *** са успели да видят имейла на Стив Джобс(примерно)? :D Защото това е направо жалко, а на всичко отгоре вас не ви огрява по никакъв начин. И още повече не се ли замисляте, че всичките тези хакерски истерии може да са дирижирани, за да може най-накрая да се сложи ръка на свободния интернет... за защита уж?!

36

do 33

преди 12 години

Ти пък си голям смелчага бе, ***, и кой носи заплата в себе си тези дне? Ела ми набий два шамара! Пък и да съумее да го направи някой не нося 5 000 лева кеш в себе си, и не ми се разправя после с банки да мога да си върна около 70-80% от парите, аз и имам работа за разлика от вас мързеливи завистливи ***, и всеки изгубен час по банки ми струва пари. А ти бе (х)уйнър сплескан, имаш ли кредитна карта, плащал ли си нещо с нея, че си толкова отворен?

35

Анонимен

преди 12 години

EI TAPI HIPITA NAMERETE SI ISTINSKA RABOTA

34

Веселин

преди 12 години

Евала пичове, само така с наглите нагрухани корпорации и тъпите ай-съкс подръжници :)

33

Анонимен

преди 12 години

We are legion

32

ей тапет

преди 12 години

недей рева е .. тапет @@!!!!

31

Анонимен

преди 12 години

Ти си бил голям пъзльо и лузер. Сякаш на улицата не могат да ти набият два шамара и да ти вземат заплатата, което е по-вероятно. Кой мислиш че доставя информация на уикилиикс, кожодерската ти банка ли? Пълно е с всезнайковци като теб, а тези които молят в коментарите някой да направи нещо, да го напишат и да се обосноват на сайта на анон не тук.

30

Пичове-са

преди 12 години

хах сегашните деца на по 14 какви неща могат да правят с компютрите не е истина, а тези Anonymous със сигурност са хора в диапазона 17-27 гаранция !! Това са млади хора на който им е писнало от тази глобализация и казват *** THE CORPORATE WORLD. Ама едва ли са използвали SQL Injection :)

29

Анонимен

преди 12 години

Действията на хакирте ни отговарят на името им. И тия са на няква държавна заплата ми се чини...

28

Бен до 29

преди 12 години

хайде пак да прочетем статията :))) "Не се притеснявайте, усилията ни са насочени в друга посока"

27

до Machiavelli

преди 12 години

Е защо браво? Да дърпат от картите на хората, които и без това си плащат за софтуеър, музика и пр. Не стига че сигурно едно приложение не си платил през живота си, ами аплодираш обирането на тези, които си плащат! Егати морала, ами ако престанат и тези хора да си плащат, как ще станат нещата, кой ще плаща заплатите на тези, които разработват програми, игри, приложения?

26

Emo

преди 12 години

Ей ще ви таковам и бандитите! Вече ми писна да сменям карти и да треперя в края на месеца, някой да не ми е дърпал от картата! Какво ми се правят тези на бунтари - срещу големите корпорации... ако беше така нямаше да крадът данните на обикновените хора и да точат кинти, да разбиват сървъри на ФБР, ЦРУ и пр. и да публикуват секретни доклади, като тези в уикилийкс. Това са долни бандюги и само сопа за тези шайки!

25

дрън,дрън донке ле

преди 12 години

Абе нема никви хакери ами се чудят как да прокарат некой нов закон за ушеви,ама нема страшно щот са *** кат Явор Колев и гледат компа кат голям камък.То не бяха педофили,то не бяха обирджии у тоя нет.Абе другари *** на кой ги плещите тези един елементарен вирус е програмка която може да бъде написана само от програмист познаващ в детайли една операционна система ,а тези неща ги знаят само ....................

24

Ние сме Анонимните!

преди 12 години

Ние сме Анонимните! Ние сме Легион! Ние не прощаваме! Ние не забравяме! Обединени в едно! Разделени от нула!Очаквайте ни.....

23

gcmerj

преди 12 години

умирай трудно 4, колкото и да не го харесват някой зрители е като поглед в бъдещето.... там всичко което се случва може да стане някой ден истина без управлението на самолет и камион по естакадата разбира се.

22

Анонимен

преди 12 години

Евала, China!