51

До ВСИЧКИ!!!!!

преди 12 години

И ми намаляват "депутатските" си заплати заради кризата.ФАРС!!!!!

50

До ВСИЧКИ!!!!!

преди 12 години

А бе какво ви става бре?Тия Тикви си ги поделят тия пари в пликче без отчет!!!А иначе нямат проблеми с данъчните!ТОВА Е ПЪЛЕН ФАРС!!!!Независимо дали го е казал Яне Янев ини някоя друга Тиква това е истината!200 000лв СУБСИДИЯ за година на Тиква!?!?!?!?

49

Соня

преди 12 години

За мен Яне е карикатура. Неспособен да бъде лидер в слабостта си става смешен.

48

Леонидас

преди 12 години

Яне е неспособен да си направи стабилна партия, а тръгнал да реве срещу Бойко.От друга страна нали се оказа, че на някои незавизисми субсидиите им отиват в бившите им партии?Така че да не стават за резил и да си опичат акъла Янетата...

47

Кико

преди 12 години

Пак този Яне ли изказва мнение. Субсидиите по закон си отиват по предназначение.

46

Анонимен

преди 12 години

Има закон за субсидиите, който се спазва и парите отиват там където трябва.

45

Марин

преди 12 години

Живеем в правова държава, а не в янева, така че субсидиите отиват там, където пише в законът. Яне и компания не спряха да реват за тези пари. То се вижда, че за друго не им пука. Дано ГЕРБ да не ги допуснат повече нито в национални, нито в местните парламенти.

44

Мира

преди 12 години

Ех, този Яне, не спря да плаче за парите на партията си! Изтъркаха се вече "доказателствата" ти, Яне, измисли нещо ново... Народа не го интересува дали партията ти е обедняла, а го интересува какво се случва в страната - откриване на пътища, магистрали, детски градини, европейски проекти и много други неща, за които и ти като нас, само по телевизията гледаш!

43

Една_от_БГ

преди 12 години

"плик с 1464 лева, който получавали всички депутати, освен заплатата си в парламента всеки месец" = ПРЕДСТАВИТЕЛНИ Разходи Що за безумие са тези представителни???!!! Никъде не е регламентирано, че имат служебно им облекло, нито пък от коя световна марка да е - ???!!!"Заварено положение" (Д.Главчев)Що за безумно обяснение???!!!Нали ЕТ ГЕРБ беше носител на "нов морал"???!!! Какво ново има в завареното???!!!Докога ще се оправдават с "предишните"???!!!

42

Ами

преди 12 години

Регламентът за субсидиите на партиите е заложен от предишното управление. Относно изявлението на Янев това е борба от негова страна, която към момента няма да стигне до никъде. По думите му става ясно, че всичко, което прави е с отрицателна насоченост към правителството на Борисов. Той прави очайващи опити да настройва обществото, но ние сме хора, които четем и си правим изводи. Аз подкрепям управляващите и думите на янев по никакъв начин не бих ми повлияли.

41

гери

преди 12 години

Най-лесно му е на Яне да говори срещу Борисов и да настройва останалите, но и за него сме чули... ;)

40

яне

преди 12 години

Ми ..Яне връщай парите като ти идват в повече ,стига против премиера не се ли умори!

39

Иван

преди 12 години

Еееее събудихме се - добре че Яне Янев намрази Борисов за това че не му даде постове за подкрепа,после пък и партийката му се срина та извади на показ паричките за депутати.Но ВНИМАНИЕ ! Не каза и дума че не ги иска а дори каза че не е могъл да ги похарчи защото ги е взел в петък.И вижте дават ни едни пари тез мръсни управляващи и ние трябва щем не щем да ги харчим.А къде беше цели 20 години - това не е от година -две.Пълниха си гушките / и продължават/ама да омаскарим ГЕРБ че те вземат повече.

38

Даниел

преди 12 години

Време е за предсрочни избори.Тези депутати и министри вече станаха милионери.Да им спрем кранчето-на всички!Да дойдат следващите-с мандат 2 години.И така докато станем нация от милионери.Друго спасение няма.На ротационен признак да се изреди цялата нация та дано се оправим.Шегата настрана ,но те наистина са ненаситни.Затова трябва да ги спрем.Нашето овчедушие ги прави още по-нагли.Само от нас зависи да променим статуквото.Б противен случай трябва да се сърдим само на себе си.

37

$

преди 12 години

Ако бяха толкова кадърни, партийците щяха да се издържат от членски внос. За какво аз да храня толкова ***? Да не са ми пасли овцете или орали на нивата за да им плащам.

36

точен

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СЪЗДАДЕМ ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ С ОСНОВНО ИСКАНЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ДА СЕ ФИНАНСИРАТ ОСНОВНО ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС.ДЕПУТАТИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ДА ВЪРНАТ ПОЛУЧЕНИ ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ПАРИ!ДА ДЕЙСТВАМЕ ,ЧЕ ТИЯ МАФИОТИ ЩЕ ЗАРИЯТ ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!!ГОТОВ СЪМ ДА СЪЗДАДЕМ ОРГАНИЗАЦИЯ ПО ВЪПРОСА.

35

35

преди 12 години

240 де, ама все тая...

34

260 тупана

преди 12 години

260 тупана - храним и носим на гръб! 260 нагли тупана! Константна бройка на фона на стопяващо се население!Само за сравнение - Чехия над 10,5 млн. жители - 200 народни представители!Е партията, която намали тая бройка под 200 получава веднага моя глас, ако ще и АТАКА, ако ще и ДПС да е!!! Така и така всички са един дол дренки и никаква работа не вършат, поне да ни смучат по-малко пиявици! Поне едно добро дело ще свършат!

33

некой си

преди 12 години

Прости сметки: 240 дупетати , пардон депутати по 200 хил. лева на година държавна субсидия тоест пари от всички нас , простосмъртните данъкоплатци.Та колко прави това 48 мил. за да има тия там какво да папкат , да се возят със служебни ажтомобили и знам ли още какво !!1

32

hagen

преди 12 години

Само за едно нещо са единодушни всички депутати:Когато стане въпрос за собствените си доходи.Тогава без значение в коя партия членуват хорово защитават парите си.И на това казват че работят за народа си.