8

Казуса

преди 12 години

Драги Рига,може би Вашият ник евентуално би могъл да даде обяснение, защо толкова ненавиждате руснаците (в Латвия сега са най-големите фашуги недоубити), но любовта Ви към САЩ категорично си я обяснявам само заради омразата Ви към великия руски народ )))Но иначе не мога да не Ви сваля шапка, след като така прекрасно анализирахте иначе така сложното международно положение, като сведохте всичко до военни бази и до явна и неявна игра. Бравос )))

7

Анонимен

преди 12 години

Хаха... пак "ваши" и "наши", пак "комунистите" и "добрите"...И къде е истината? Че флагманът на "добрите" САЩ е затънал в дългове към държава, управлявана от комунистическа партия? Че целият запад се чуди какво да прави с дълговете си, докато Русия преговаря да ДАДЕ! 15 млрд. долара заем на МВФ? Или за голямата перспектива пред тези, които са членове на "елитния" ЕС - Гърция, Португалия, Ирландия, Испания, Италия... все фалирали, ако нещата бяха истински...

6

Рига

преди 12 години

Само един мърляв беларус им остана на руснаците съюзник в Европа..Всичко друго играе явно или не явно за САЩ! От азиатските съветски републики само Казахстан още се държи,в другите така наречени "стани" от 10-на години има американски бази!

5

Анонимен

преди 12 години

Русия гони тенденциозно всичките си потенциални поддръжници и ги прави врагове, няма да стигне далече.

4

Мдаа...

преди 12 години

Къде са онези дето ми разправяха за белоруското икономическо чудо сега.... инфлация, атентати и заеми от МВФ...а някакви си 55 милиона долара не могат да платят. Туй комунизЪма,ако беше убав и дедо Ви поп щвше да е ***

3

Казуса

преди 12 години

"Pacta sunt servanda" са казали древните римляни. А те са били доста умни хора.Само дето русофобите нещо не се изявяват с коментари по тази статия, за разлика от предишната, в която се пишеше, че Русия е спряла доставката на ток за Беларус. Тогава се писаха доста забавни глупости за това, как Русия пак тръгва да заробва този и онзи.С интерес очаквам пробуждането на русофобите. Дневната доза "мразене" може да се вземе и в събота ;)

2

галактика

преди 12 години

Дисциплина и пак дисциплина - така е редно.

1

ИВАНЧО

преди 12 години

Без пари и мама на тати не дава!!!