ПАК ЩЕ ГО ТОВАРИМ НА КОРАБА КОЙТО ЩЕ ОТПЛАВА В ОТКРИТО МОРЕ ЩЕ ПРЕСТОИ ШЕСТ МЕСЕЦА И СЛЕД ТОВА ОБРАТНО УЖ ГО ВНАСЯМЕ ОТ АРЖЕНТИНА;; НАШЕТО ПРЕКРАСНО ЖИТО
ХУБАВОТО ЖИТО НЕ ЗА НАС. КУПУВАМ БРАШНО ОТ БРАТЯТА СЪРБИ-НО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС НАЩО- ДОРИ НА СОФИЯ-МЕЛ. "КАДЕ СТЕ ВИЕ КЪДЕ СЪМ АЗ"-цитат на комиците.
МНОГО ЛЪЖАТ ТИЯ С БРАШНОТО В БИЛЛА ПАКЕТ НА КОЙТО ПИШЕ ЕДНО КИЛО ЗА 2,99 ЛВ . ПЪК КАТО СЛОЖИШ ПАКЕТА С ОПАКОВКАТА ЕДВАМ ДОКАРВА 900 ГРАМА .АМА ДА ЗНАЕТЕ КАКВА ХУБАВА ДЕБЕЛА КАРТОНЕНА ТОРБИЧКА СА МУ НАПРАВИЛИ.
Можем само да си мичтаем за хубав хляб. Продават се няколко вида хляб уж със стандар Стара планина, но нито един вид не е това което трябва да е.Аз обичам да си меся домашен хляб и често си правя закуски, но на последък брашното не е същото. Трябва по-строги глоби за хлебопроизводителите и за мелничарите.А що се отнася до зърното, зърното ни е винаги качествено, но и винаги производителя губи, защото му го изкупуват много ефтино.
аман тоя *** да ни заблуждава.Хубавото зърно обикновенно се изнася, а с по-малкото глутен остава тука. То даже и резерва едва успява да задели нещичко. Аман от *** дето лъжат обикновенните хора.
Дреме ми какъв хляб ще ми предлагат и с каква химия го пълнят и на каква цена. Миналата есен си купих домашна пекарна и си ям винаги топъл, вкусен и безвреден хляб. Съветвам всички да направят като мен. Ще добавя още, че ако се прави хляба с брашно тип 1150 /типово на чувал/ , 1кг. хляб ми струва около 58 стотинки, с бяло брашно /тип 500 на чувал/ с 6 стотинки повече, а в магазина е 2 до 3 пъти по-скъп и негоден.
Хляба го имаше..може да сме се редяли на дълги опашки но имаше вкусен хляб наистина миришещ на хубаво.А Ти си заври герберските манипулации знаеш къде. Ей, той Боко обаче много добре ви е научил да демагогствате до припадък..к'во се чудим, какъвто господ Боко, такива и вярващите му ***. Нали взимате пример от него все пак.
Реален случай:"При бай Тошо циментът беше много по-здрав от сегашните ***"-относно развалянето(с трудности)на някогашното циментово корито(правено с бая арматурно желязо-може би за да е вечно).5 минути по-късно в разговорът със същия човек:"Ами то цимент нямаше"-относно защо къщата няма основиТа така и вие-при комунизма хляба миришеше по-хубаво...Когато го имаше.Червената *** ви е промила мозъците,осъзнайте го...
Дюбела Найденов за хляба стандарт "България" преди няколко месеца:" ..и мирише хубаво..."Няма такъв ***!При бай Тошо си миришеше 2 пъти по-хубаво, но никой не се тупаше в гърдите затова, нещастен некадърник такъв.
*** човек не може да направи нищо качествено и вкусно !В България няма пазар за качествени хляб и сладкарски изделия.В нормалните държави хлебарят е СЛАДКАР.В България хлебарят е масун-ар.Ако един *** е ял само малеби и локум с рози как ще стане хлебар-СЛАДКАР ?Няма начин !Дори да може да си купи твърда пшеница, а не смески за прасета.Бъдете здрави !
Г-н Мирослав Найденов Вие май сте най-некъдарният ни земеделски министър в последните 100години!Как може да излизате с такива изказвания пред медиите?Вие много добре знаете,че цената на хляба не се формира само от зърното!Като има зърно защо мелниците продават на цена 90 ст(едро) кг.брашно?Какво ще кажете за увеличаването на тока и природният гас считано от 1.07(днес)?Не ставаш за земеделски министър не разбираш нищо от производство,приходи разходи и ценообразуване!
Откога един Миро-мършата разбира от храна за хора. Довчера бъркаше у газо на кравата , от днес бърка храната на хората. Този и неговите ветери , от Агенцията по храните са върха на некадърността и на тъпотията.Как може един хуманен лекар с хигиена на храненето да го командва и да му бъде методически ръководител един бездарен ветеринар.Пълна пародия. Тези въобще не разбират за какво става дума. Само си правят всекидневен пияр, като подражават на лентореза.
Хубав хляб от качествено зърно очаква земеделският министър пълниии глупости е от фуражно жито какъв хляб ще става бее българинооо хлебна пшеница в България не се сеее
Хубав хляб от качествено зърно очаква земеделският министър