18

Работник

преди 12 години

Как съм живял без тази важна информация???

17

Анонимен

преди 12 години

*** си , облаццитеееее

16

виц

преди 12 години

двама турски полицаи спират немски турист за проверка на дукоменти. мюмюн. кажи мехмет тоя шваба има много смешно име ГЮНТЕР :))))))

15

Зайо (Фатмето)

преди 12 години

Как светът, братко, вселената! И на Марс са *** :)

14

Ali

преди 12 години

Prav si !!!

13

Ахмет Уулоа

преди 12 години

Само ТУРЦИЯ !!! ТУРЦИЯ най-великата държава в света !!! Целия свят е ТУРЦИЯ !!! Turkeye !!!

12

strategics

преди 12 години

Да не говорим за множеството природни катаклизми, които споходиха планетата в последните няколко години и които са предвестник на по-мащабни такива. Но вие ако искате, продължавайте да отричате очевидното и да си тънете в невежество. Блаженни са непросветените!

11

До мислещ

преди 12 години

Статистика за точно температурно колебание се прави едва от 100-ина години.Другото са хипотези и факти.Факте,че най-високите температурни рекорди са все след 95-а,което е вече тенденция към затопляне....

10

strategics

преди 12 години

Не знам ти на коя планета си живял в последните 20тина години, но когато аз бях малка, климата беше коренно различен. Не е нужно дори да се доверявам на учените, за да забележа очевидното. Когато бях на 10 и по-малка, летните температури не надвишаваха 30 градуса. Е в днешно време, надхвърлят 40! Естествено говоря за един и същи регион. А що се отнася до останалата част от света, северна Европа не е имала по-топли лета от десетки години, по думите на местните!

9

strategics

преди 12 години

И ти от кои точно "достоверен" източник получи тази информация, че планетата била изстинала с 2 градуса? И дори и да е така, става въпрос за изстиването на земното ядро, поради остаряването на планетата. Изстъняването на озоновия слой, който допълнително ускорява кръговрата на глобални затопляния и ледникови епохи на планетата, нямат нищо общо с твоите "проучвания".

8

мислещ

преди 12 години

Какво глобално затопляне бе *** - планетата е изстинала с 2 градуса за последните 3 милиона години. Глобалното затопляне беше глобална далавера за търгуване на квоти за парникови емисии, които направиха много хора милиардери, а 3 вулкана за 1 година избълваха толкова CO2, колкото цялата световна индустрия е избълвала за 100 г. Четете хора, не оставяйте да ви манипулрат. А бедни и гладни ще има винаги, докато има капитализъм. Просто това е формулата му - едни печелят на гърба на други.

7

strategics

преди 12 години

Бъдещето на човечеството е в колонизацията на други планети, нали не мислите, че тази ще бъде вечно годна за живот? Повечето от животинските видове са започнали да изчезват, в следствие на глобалното затопляне. Това се е случвало преди и ще се случи отново! В близките десетки до стотици години, тази платена няма да е годна за обитаване от човешки същества!

6

Анонимен

преди 12 години

каркошка :D

5

strategics

преди 12 години

На гладуващите деца по света може да помогне главно образованието на техните родители. Когато *** племена в Африка се цивилизоват и спрат да имат по 10 деца на човек, тогава останалата част от света, също може да започне да прогресира. Изсипват се милиони в африка и то без никаква възвращаемост и единственото, което се постига с това е появата на още деца, които водят същия безсмислен живто, като своите родители.

4

до 3

преди 12 години

Науката и оръжието си приличат - не са виновни те, а хората които боравят с тях!Ако нямаше наука, ти нямаше сега да пишеш на компютъра.Много е просто!

3

бивш даскал

преди 12 години

Всичките газови планети се въртят бързо около оста си. От днес ще знам и минутите и секундите. Мерси! :)

2

Анонимен

преди 12 години

Ето как науката помага на гладуващите деца по света.

1

boro

преди 12 години

Ако тук беше толкова денонощието май нямаше да се прибираме от работа.