33

ицо

преди 11 години

АБЕ ТИЯ *** ДАЛИ ЩЕ ОСЛАБНАТ

32

44

преди 12 години

Боса на мафията кога ше бъде арестуван,Първаноглу.Повечето пари той е пребирал от всички поръчки.Толкоз е ачик далаверата че не мoже да бъде.Май му идва времето.Хайде Бойко изпълниси обещаното че няма да има прошка за никoй.На каквато и длъжност дае.Само газ тиси за тези 20 гн.Оправяиги смело,много премиери си отидоха и много щеси отидат но ти трябва да хванеш всички големи лешояди.И тогаз нема кой date помръдне.

31

Идея.

преди 12 години

БАЙ КОЛЮ! Оди да кажеш на прокурора за връзката на "Гоце" с убийствата. От всички тук ти определено си най-***.

30

Бай хуй

преди 12 години

Дръжте се мъжки бе убийци стига сте ревали. Незнаехте ли какво ви чака ако ви хванат? Но се чудя само как 70000 за двама души- не ви ли е срам бе ? Толкова ли струва човешкия живот? Дано ви разчекнат *** мазни! Лошо им било лелееее ами как ще карате в единична килия около 35-40 год?

29

az

преди 12 години

ama vika6 puk dumata " aman " si e savsem bulgarska :D sorry za 6liokavicata nqma kirilica ;)

28

Димитров

преди 12 години

Стига с тези призиви за бързо осъждане,за да се харесаме на господарите си от Брюксел!Тези може и да са виновни, но поръчителите са сега във властта на всички нива и бързат тези бушони да изгърмят и да бъдат скрити в затвора,където...всичко става!Защо няма сега отвличания и поръчкови убийства ?Защото сега срещу откуп се осигурява от властта комфорт на богатите!А битовата престъпност расте ли,расте...

27

до 22

преди 12 години

"Двама човека" в българският език няма.Има "двама души".Ограмоти се и тогава пиши по форумите.Аман от неграмотници...

26

Дядо Йоцо

преди 12 години

Господа съдии,Вие имате думата!Действайте смело!Стига с тези глезотии и адвокатски маниери!Стига с тези права на подсъдимите-а правата на убитите??? Ножът е опрял до кокала.Това е последния Ви шанс да не се провалите ПАК пред Европа и света! Чакаме ВИ!

25

Анонимен

преди 12 години

da im oderat kojite ako ne mogat az shteim odera bez dami migne okoto kakto vinagi ,samo cheme e strah ako pochna miama da moga dase spra che naokolo niama da ostane jiva dusha !!!

24

Tanya

преди 12 години

Сумисти, Туцита, Муцита, живи да ги ожалиш, болни, припадат, а адвокатската *** срещу какви мръсни хонорари защитава отявлени убийци? Трагичното е, че ще ги оправдаят, както винаги, досега да е осъден някой убиец? Трагичното е, че хората по малките градове и села нямат работа и няма вече какво да ядат, а тия дебелаци ще ги пуснат за да продължат да вилнеят. Трагичното е, че сума ти политици ще треперят тези да не се разприказват, че тогава ще се види в тази държава, че ПОЛИТИК = ПРЕСТЪПНИК!

23

циганин

преди 12 години

Тея че го изедат целия. Май най после си намериха мястото . Най после една мутра да влезе във зандана . Е там че се оправи . Какви са *** само .

22

Прост и неразбиращ

преди 12 години

Двама човека да поемат поръчка да утрепат други двама , за 70 000 лв. , като разходите за оръжие , автомобили и подготовка са за тяхна сметка , ме кара да мисля , че извършителите или са много *** или нещо некъде е объркано ! Да беха 70 000 евраиди , доиди , *** за толкоз малко пари , аз нема да утепам и мастията на комшията , нищо , че го мразим !

21

сфд

преди 12 години

комедията дами и господа е, че тия нещастници ще ги пуснат утре-другиден и толкова шум за нищо пак. не знам дали гледате "Под Прикритие" обаче нещата, които се случват там са си чистата истина. Политиците никога няма да спрат да бутат мафията напред, съответно защо се напъват изобщо с тия мизерии за съдилища и присъди, при положение, че ще ги пуснат още утре като "невменяеми". хахаха жалки политици, жалки мутри. от 20 години сме така и не виждам кога ще се разкарат ***.

20

Анонимен

преди 12 години

припарило им е на тъпите мутри, всичките дебелаци на болни се правят. Ама май този път няма да има милост. Смажете ги! Ние сме с вас!

19

писна ми

преди 12 години

***,ама акво да им се сърдим, каквато е Държавата, такъв е и Народа!Колко "наши" пари пак ще отидат по тези дела?Ще има да се точат с години.....до като се позабрави и....винаги е един и същ резултата.Мразя държавата, обичам Родината си!!!

18

az

преди 12 години

Сумиста може да е убиец, но е прав за едно - Шуменския съм мирише за делото "Борилски"

17

БАЙ КОЛЮ

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ И ГОЦЕ ИМА ВРЪЗКА С ТИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И УБИЙСТВА

16

gotin

преди 12 години

Горките, болни и гладни. Да ги настанят в Шератон, предлагам.

15

tulski

преди 12 години

" Румен Рачев е бил застрелян, тъй като настоявал да получи своя дял от продажбата на банката. Според обвинението той е трябвало да получи 70% от 1 440 000 евро, които акционерите трябвало да разпределят помежду си." ====================================================За такава сума си заслужава да платиш 70 бона, че и повече.

14

DO 13

преди 12 години

AKO 6TE SVITKAT STANI6EV AZ PLA6TAM.ZA KOSTOV E MNOGO TAQ CIFRA.ZA NEGO DAVAM KASA BIRA.