43

kamyk

преди 12 години

Ех как им лъскат задниците на политиците,оказа се че има по голям от хляба парите ама не тези,нашите заплати а другите които са изсмукани като данъци от нас!И като каже някои нямат ли срам-ами нямат те парите не миришат дори и от *** на скункс да са извадени!

42

анонимен

преди 12 години

каквото трябва да знаят им го казват ,много не трябва да любопитстват не е тяхна работа.........

41

69

преди 12 години

Само осъждания, циркове и закани.А за българския народ и за мюсюлманите в Южна България ДПС нещо да каже?Със съдене на ГЕРБ ли ще помогнат на държавата?

40

Цвети

преди 12 години

Вижда се, че освен ГЕРБ, всички партии се интересуват само от парите си! Тези хора не ги ли е грижа за народа? Явно не и докато това е така ГЕРБ ще бъде на власт!

39

Аз

преди 12 години

А за какво друго са готови? Много е тъжно, че всички опозиционни партии се обединиха около субсидиите..., ще ми се това да е така и в други случаи.

38

Златко

преди 12 години

Показателно е как се консолидираха всичките другари от опозиционните партии около темата с парите. Логичният извод е, че за тях най-висшата ценност са парите, след като единствено това ги събира така бързо и безусловно. Дано Бойко Борисов не допусне никой от тези мошенници да дойде под каквато и да е форма отново на власт, защото никоя национална кауза не можа да ги обедини така категорично до сега.

37

Бай хуй

преди 12 години

Тодорееее ( Живков) стани и ги виж тези къде за 24 часа от хасан стана иван и се научиха да ядът сланина как вдигнаха глави. Турците са в Турция,тия тука са незнам каква порода ама искат плитко заравяне и то по скоро. Кръвен данък да ви плащаме фесове мръсни не искате ли???

36

Рецидивист

преди 12 години

Свитата *** на *** начело с *** Люти ,не могат да си разделят комисионните с Тиквата,Искра Пигиосова,Лайнянков и Цвичката!Сега ще занимават с глупости и съда!Всички политици в БГ са корумпирани комплексари - от това страда целия народ!

35

до 18 добавен от: an

преди 12 години

Кифло проста, Конституцията не може да се промени току-така! Ако има някаква приета законова разпоредба, която й противоречи, то винаги ще се намерят депутати да сезират Конституционния съд и съответно тя ще бъде отменена...така че не интригантствай, ***!

34

Яко

преди 12 години

Млъкни, Искре! Трай, Фидоске! ГЕРБова гугутка...Дай на Цецка да начеше дъртата си ... процедура...

33

Анонимен

преди 12 години

Тези, които гласуват за ДПС не са никакви турци, а комунисти.Който гласува за комунисти е комунист.Трябва да се наговорим няколко турчина и да ги изчистим тези от лицето на земята.Стига са се гаврили с турците.Рано или късно ще дават сметка и то пред турци.

32

AHMET

преди 12 години

POLOVINATA DEPESARI NYAMA DA VLYAZAT V PARLAMENTA I SEGA GLEDAT DA SE NAGU6KAT.AMA BATE BOIKO NE DAVA.BIE BEZ UPOIKA

31

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Я БЕГОМ ПРИ ВОДЕЩИЯ ОФИЦЕР

30

Кърджали

преди 12 години

кой, кой, кой кой ,кои агент беше това ,как му беше името лазар

29

Ye

преди 12 години

interesno okosmyavane(OKOLO USTATA) KATO JENSKI POLOV ORGAN, ABE AMJIK SURATI I TVA E,,

28

Анонимен

преди 12 години

Нагли, нагли до безкрайност! Най-крадливата пасмина, и съответно най-безочливата. Пусни кучето в собата а то ще се качи на миндеря! Това са тези от ДПС.

27

Анонимен

преди 12 години

Ей Лютви,Бойко е казал фразата за кучетата и българите,а ти за какво се дръляш нали си турчин/читак.

26

Анонимен

преди 12 години

На Дуганчо му подариха 2 000 000 лв,и никой нищо,а сега питат къде са парите от субсидиите на другите партии, ???,е това е наглост

25

Ye

преди 12 години

Wiktor e prav(no si gubim vremeto), TOYA SITE ZASHTITAVA , BKP,DPC, YOSKO I T.N.+ tova, SLUHTYAT,,,*** TAKA E.

24

Анонимен

преди 12 години

време е за забрана на етническата и антиконституционна партия-дпс и съд за създателите и.