55

трахи

преди 13 години

Добри резултати. Това показва, че се работи за народа, а не за собствена облага.

54

Ивчо

преди 13 години

Хохохо, това е голям удар за номенклатурчиците от БСП.Те крадаха ли крадаха, такова крадене като това на миналото правителство никога не е било и се съмнявам, че някога ще бъде.А за ГЕРБ какво да кажем - Когато фактите говорят,....

53

Явор Стоилов

преди 13 години

С това рухна митът налаган от БСП, че всички са маскари и крадат колкото тях. Вижда се, че сред управляващите от ГЕРБ няма и следа от лично обогатяване и всичките им доходи са кристално чисти. Правителството ни вече е на европейско ниво, а сега е ред и народът ни да се изкачи на него.

52

Мариана

преди 13 години

Направете сами своите изводи. Сравнете. Вярвам в ГЕРБ. Не искам Тройната коалиция отново във властта.

51

анонимен

преди 13 години

Ехх ,Костов си е взел богата жена :D

50

Мариян

преди 13 години

Еми сами си правете изводите дали от членовете на ГЕРБ крадат от народа си и направете справка с г-н Ахмед Доган... И после говорете, че искате предишното правителсто!

49

Emko

преди 13 години

Hehheheeh, nai-noviqt vic.Toq epten za lapni 6arani ni pomisliha. Ina4e na babata, lelqta, genata, brat4eda i friend4eto, tiq ne se broqt.

48

дали

преди 13 години

Ало кучкарника добър ден! Ще има ли кокалче днес за вас ! Грижовните ни стопани ни обгрижват добре ,живейте си прекрасно в България и много ,много не мислете- не е присъщо за глутницата!

47

Да,но

преди 13 години

ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ

46

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Не е нужно да са на тяхно име!Това и едно дете може да ви го каже!А влоговете които не посочват сигурно съдържат бая повече пари!

45

o, da

преди 13 години

"министрите без нови имоти'" Заместник-министър Георги Прегьов се е сдобил с нов дом в столицата с площ от 83 кв. -м. За апартамента е броил 137 000 лв. и макар да не споменава квартала, 900 евро е средната стойност на квадрат в столицата

44

rodata

преди 13 години

Горките-чак да ги ожали човек! Готови са да дадат в жертва и себе си даже за благото на родината. Интересно ми, дали има промяна в имотния статут на тъстове, тъщи, чичовци, лели, сваковци, шуранайки, сватове и т.н.

43

Nasko

преди 13 години

Този "Царски Професор", няма смелост да ни погледне в очите дори и на снимка, заради данните които е изфабрикувал!!Защо не го снимате в постоянната му поза - Надупен на власт и ПАРИ имащите??

42

Василев

преди 13 години

Ние сме родени победители!!!Ние сме бъдещето на България!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

41

чик-чирик

преди 13 години

ейбаси глупаците са тия герберуги:) за две години на влас ония от Тройната клоалиция станаха мултимилионери, сдобиха се с палати, сараи, хотелски вериги и вили на по три етажа....

40

педераст-левичер

преди 13 години

Долу ГЕЙБерите. Искам си отново крадливите БСП, ДПС и НДСВ. Какъв аадуклък падаше по тяхно време, милички мои пиленца, аууу....

39

До 37

преди 13 години

Да живе БСП/ДПС/СДС! Уррраааа...!!!:)))

38

ми

преди 13 години

то вече неостана нищо за крадене, кви нови имоти.

37

Придворен поет

преди 13 години

Не се страхувайте чедаза утрешният ден!До Вас е бате Бойко,герой и Супермен!Лента след лента,...рекорд след рекорд...-Абе,Дянков,защо всички скачат от западният борд?

36

ля ля

преди 13 години

аре стига бре!!!!