43

28

преди 12 години

Убитите от тях колко са си свободни/нямат белезници/

42

Магистрат

преди 12 години

До # 40: А да припомня ли, че миналата година три съдийки от Софийския апелативен съд си плюха в лицето и оневиниха Килърите, недопускайки досъдебното производство да прерасне в съдебен процес? И че тези три съдийки сега мълчат като бълха в *** и че именно адвокатът на Сумиста драпаше с нокти делото да се прехвърли в Софийския градски съд като такова от особена важност! ОВД ли беше това или сработеност между защитниците и поръчкови съдии от СГС и САС? Да припомня ли, че Ил.Василев преди да стане адвокат беше млад, надежден магистрат! И че бившите мин. на МВР В.Михайлов, Ем.Йорданов, ген.Богацевски, бившият шеф на МО Александров и почти цялото ръководство на МО начело с ексмин. Свинаров станаха адвокати? Т.е. тези, които доскоро гонеха престъпниците, сега защитават знакови престъпници?! Това да ви говори нещо?

41

juli

преди 12 години

o6te ne moga da povqrvam,4e okolo 1000 mrasnici/ prokurori i sadii / pravqt celiq Balgarski narod na *** i to v 21 vek

40

Анонимен

преди 12 години

Не ми е особено ясно за какво се горещите.... Едни големи недосегаеми от съда престъпници рекетирали и убивали други големи недосегаеми от съда престъпници.... Ситуацията е..... патова....

39

дантес

преди 12 години

за всички,които и хабер синямат-обвиняемите трябва да са без белезници,като почне заседанието,всичко друго е нечовешко и е ясно от сега каква ще е присъдата!в залата има достатъчно хора от съдебна охрана.дори лазар колев и сиси килъра бяха без пранги..това е лудост

38

правосъдие

преди 12 години

Искаме правосъдие ,но нямаме такова и като няма такова май трябва да си направим такова нещо като наказателен отряд.Друг начин няма, по този начин много страни са си избавили от мафиотите.Съдебнатани система е позор и ЕС ни казва че неможем да се преборим с корупцията и нямаме пресъди на такива като Килърите и много други.

37

Анонимен

преди 12 години

abe pusnete gi tia hora naiposle ot zatvora. kakvo gi my4ite. taka i taka ni6to niama da izlezne ot taia rabota samo pari na danakopla6ta6tite se har4at. v druga strana da sa na dozivotno do sega. stra6en maitap.

36

Вътрешен

преди 12 години

Килърите са групата за мокри поръчки на гоцко...ще излезе че сам е поръчвал острела на съветниците си

35

Анонимен

преди 12 години

Това е върха на нахалството, бати мръсниците са тези адвокати След като адвокатите са напуснали съда, трябва съда да назначи на обвиняемите служебни защитници, а обвиняемите да бъдат с белезници и в клетка, тъй като са опасни и може да им организират бягство.

34

НА ВНИМАНИЕТО ,

преди 12 години

НА БГ ...!вВ ИТАЛИЯ ,МАФИЯТА СЕ СЧИТА ЗА ПОЛОЖИТЕЛНО ЯВЛЕНИЕ,ЗАЩОТО ,АКО НЯКОЙ "ПРЕ-ЗАБОГАТЕЕ",САМОЗАБРАВИ СЕ .....ТО ТЕ/МАФИЯТА/, СА НАЙ-ТОЧНИЯТ РЕГУЛАТОР В ДЪРЖАВАТА ,НЯМА СЪДИИ ...КОРУМПИРАНИ!ВСИЧКО Е ......50/50...!

33

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам на тези адвокати на мафията в скоро време да изпитат на гръба си това, което "невинните " им клиенти са причинявали на хората. Всеки има право на защита, но при такива защитници на убйци, мафиоти и престъпници, които правят от съдебния процес фарс, по този начин платени убийци, мафиоти, наркоразпространители и т.н. имат повече права от нас, гражданите, които сме пострадали от техните престъпления. Не белезници, трябва линч за тези убийци.

32

ДО 28

преди 12 години

МИНАВАЙКИ ПИТАМ...?НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИ ПОСрАННИЦИ, СЕГА.... ЗА КОЕ РАЗУЗНАВАНЕ ЩЕ РАБОТЯТ....?

31

ДАЙ ВАР

преди 12 години

Подкрепям искането на адвокатити за отвод на съда и прокурора .И съда трябва да се съгласи с това. Назначава се нов наказателен съд от ИРАН. Нов прокурор от ГЕРМАНИЯ и наказателна рота от КИТАЙ.

30

Киро

преди 12 години

ако бях на 20 години имигрирах от тази страна. Нема бъдеще за съжаление...имаме невероятна родина и страна, но нямаме държава....

29

еееей,

преди 12 години

КЪДЕ ОТИВАТЕ ,ТОВА Е СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА .......Е, РЕЗИЛ ,АМА КОЛКО ДА Е РЕЗИЛА ?

28

Анонимен

преди 12 години

201 от общо 407 посланици, генерални консули и заместници на дипломатически мисии са били сътрудници на Държавна сигурност. 97 от посланиците и дипломати с пагони са встъпили в длъжност след указ на президента Георги Първанов през последните 8 години. Първанов, който също беше оповестен от комисията като агент Гоце на Първо главно управление от Държавна сигурност, е назначил общо 127 посланици. Това означава, че две трети от тях са сътрудници на ДС.

27

СЛЕДВА,

преди 12 години

....ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ... ПО АДВОКАТИ И СЪДИИ ...?ДЕЛОТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕД 100 Г.........!

26

Анонимен

преди 12 години

Служебни защитници поемат Килърите topnovini.bg/node/24424

25

ДВАЦАТЬ И ДВЕ

преди 12 години

22г.,ПРЕХОД....22г .,ПРЕХОД.......22г.,ПРЕХОД....22г.,ПРЕХОД.....22г.,БЕЗНАКАЗАНОСТ 22г.,БЕЗНАКАЗАНОСТ ......22г.,БЕЗНАКАЗАНОСТ.........И ОЩЕ КОЛКО ЛИ.....?

24

Анонимен

преди 12 години

Само това остана, подсъдимите да се защитават с ръце в съдебната зала? Да не съм и сложили маски или намордници и не могат да говорят? Е.ати адвокатите???