114

FBI

преди 13 години

Бил е основният свидетел по делото за въоръжения грабеж на спортния комплекс "Дескрим" през късната есен на 1993 г., когато бригадата на борците, предвождана от Красимир Маринов-Големия Маргин и вече покойният Дмитрий Минев-Димата Руснака отвлякоха настоящия евродепутат от "Атака" Слави Бинев и взеха 350 хил. лв. от офиса на комплекса.

113

Анонимен

преди 13 години

hei siderov lisi vodenlisi nesnam no dati pratna v ustata

112

Осман Ага.

преди 13 години

Ела бре...Сайдер ефенди...буйур в Станбула града голяма.Едно кафе да те черпя, един рахат локум да ти турна и 25.000 авро в джобата. Па си седни на задните части и рахатясай...ако можеш.

111

Анонимен

преди 13 години

това е щото "има" закони в тая факана държава :(((

110

Анонимен

преди 13 години

Всичкия този шум, е за пари, вземи на кучето кокала и гледай какво ще стане. Сидеров като *** се гневи и псува в парламента щото няма да му отпуснат очакваните "помощи" (с каквито *** живеят)

109

оди на ммм

преди 13 години

А ЗАЩО НЕ СИ ПОИСКА ПАРИТЕ ОТ БОРИСОВ,ЗАЩОТО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ МУ ИЗБЯГАХА В ГЕРБ.ЗАЩО ГНИДАТА ПЪРШИВА РЕВЕ ЗА ЕДНИ 50 000,А НЕ ТЪРСИ ДРУГИТЕ 200 000 лева.ЗАЩОТО Е *** СЛАГАЧЕСКИ И НАЙ-ПАЧЕ СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ КАТО БАТ БОЙКО.*** МРЪСНО МАНИПУЛАТОРСКО.

108

и аз така мисля

преди 13 години

Волен е прав, неможе един депутат избран от Атака да преминава в друга партия.Трябва да има права и задължения,щом не ти харесва Атака ,просто освобождаваш место за следващия кандидат депотат от Атака.Тези които са се отказали от Атака със сигорност ще отпаднат на следващите избори ,кой ще гласува за такива предатели.

107

Ники

преди 13 години

..начи...всяко *** от всяка партия *** по 50 хилки за 3 месеца, с пари от моите (и не само) данъци...изчисляват им се на база на моя (и не само) глас на избори. А те нещастниците чак ще се карат кой да ги вземе и кой не? Факт е, че всички политичи към днешна дата са клоуни, но има и аругантни клоуни, като този псевдонацилНЕориентирляк - до тез 50 хилки ли опря ве Волко? За ко са ти да ги дадеш на пенсионираната ми баба или на майка ми? Или да ги изпиеш по ку*ви?

106

Томас

преди 13 години

Не може на някой си да му скимне и да мине от атака в бсп - от бсп в герб от герб с дпс, от някоя партия да стават независим и т.н. - като искат да са в атака - на изборите да кандидатстват с листите на атака - като искат да са в бсп - на изборите да кандидатстват с листите на бсп, като искат да са от герб - да си кандидатстват герб - като искат да са независими - да си кандидатстват като независими - не може като ПОЛИТИЧЕСКИ *** - *** да минават от една партия в друга!!! Ако нямат доблест, морал, чест, отговорност не са за парламента! Това трябва да е уредено законово!

105

Анонимен

преди 13 години

i pak vsi4ko dostiga da parite i pri partiite i pri horata.

104

дедо Ташунко

преди 13 години

...Искайте...и ще ви се даде.... пише в Библията. Само не уточняват, че става дума за ДЪРВОТО....

103

Versace

преди 13 години

На мода е финасовия патриотизъм!

102

фантом

преди 13 години

Да, Сидеров си е прав, защото на изборите, хората гласуват доверие или на отделна личност или на партия. Те са излезли като кандидати на партията им и затова е редно ако напуснат, на техните места да се назначат депутати от Атака. Иначе излиза че или са Юди или са скакалци (дето прескачат, според интереса си). В случая напусналите трябва да напуснат и Народното събрание! не може да напуснеш работа от една фирма, като я плюеш и да вземаш заплата там! Не, че много артисти-политици не го правят?

101

Анонимен

преди 13 години

Всички до един ги интересува сами и единствено ПАРИТЕ! А Вие драги ми смехурковци обиждате сънародниците си по форумите, плюете и вкарвате заучени фразички. Толкова ли пък сте слепи и глухи или *** и аз не знам вече какви сте, за толкова години как не прогледнахте, че всички са еднакви без абсолютно никакво изключение. И докато не стане така да се вдигне целия народ и тези да се надрискат в гащичките, никой от тях няма да помисли за народа!

100

Обективно

преди 13 години

Волен става втора сила след ГЕРб. Той за разлика от комуназите не продава България

99

Зевс

преди 13 години

Волен в случая е прав ! Тези отцепници са избрани от неговата партия за народни представители , следователно и парите трябва да си останат в АТАКА .......

98

do 104

преди 13 години

Допуснал си малка грешка, правилното е AТАКА = по-беда!

97

Анонимен

преди 13 години

Сергейчо го нахендри на Лудия от а така бе ***.

96

Анонимен

преди 13 години

лекичко само да ви се изясни защо МИШОКА(серГЕЙ),разни КОМАНДИРИ,и още безброй нечетни юнаци се натискат 22 години да са в политиката,влезат ли там папане има,за кой повече,за кой по-малко папане има

95

Cesar

преди 13 години

ATAKA - ПОБЕДА !