8

Радио Ереван

преди 12 години

Трайчо Трайков за приватизацията на ЕРП-тата:държавата е взела над 1,3 млрд. лева, а с преизчисляване на тази сума с инфлацията стойността на сделката е над два милиарда лева.Такова изчисляване на сумата не е правилно и не е вярно.При преизчисляването на тази сума трябва да се извадят и загубите на държавата от обезщетенията за безработица , която тя изплаща на хилядите съкратени от ЕРП-тата , а оттам и намаляването на парите от данъците и осигуровките , които съкратените вече не плащат за бюджета.Трябва да се извадят и парите , които напускат България и отиват за чуждестранните консултанти и фирми , разходите за доставките и услугите от които са се увеличили десетократно.Като се следва тази логика на изчисления , ще се види , че кокошката , която снасяше златните яйца за държавния бюджет , вече снася за чужденците и техните свързани фирми.А хората енергетици и специалисти , които са съкратени и мизерстват да се оправят сами , защото никой не се грижи за запазване на работните места за българи , а се грижи само за повишаване цената на тока , печалбите , работните места за чужденци и консултанти , *** , които работят на празен ход и ефективността им за подобряване сигурността на електроснабдяването и съоръженията е нулева.

7

Анонимен

преди 12 години

sega totalno 6e se razpusnat mojeda napravqt toka 5lv kak neve e sam gospoda gerberasti

6

Социални за кого?

преди 12 години

Естествено, че само за ***. За нормално работещите данъкоплатци или за социално слабите българи изобщо няма да има.Под формата на "енергийни помощи" това, което вземат от тока, ще го раздават на ***, за да им е безплатен тока.

5

do 4

преди 12 години

Бойко е оплака от лош човешки мат'рял! Явно е прав - нормални хора които от 20 години искат да се оттървем от милиционерите, *** и мутрите - не биха гласували за милиционер, член на БКП, в последствие станал мутра, за капак - провален съпруг, и доказано некадърен кмет и ръководител на полицията!

4

Анонимен

преди 12 години

Не е възможно цяла нация да е против разсипническата и вредна за България политика на ГЕРБ, а те да печелят на избори. Има нещо гнило в Бг.

3

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ, вън от политиката. Тея са по-страшни и от рояците скакалци.

2

до 1

преди 12 години

Разпродаването на Енергетиката беше в следствие на друго национално предателство - източването и! Ако бяха останали държавни - тез фирми щяха да са кошер за "калинки" други подобни назначения, а финансовото им състояние щеше да е като на БДЖ - системно източвани, заради партините назначения, които от друга стана пък щяха и да са пълни безхаберници! Като в резултат техническото състояние на енергетиката ни щеше да е под всякаква критика! Приватизацията беше зло, но определено е по-малкото зло!

1

Анонимен

преди 12 години

Разпродаването на енергетиката е най-голямото национално предателство към народа ни през последните 20 години. Държава само с данъци не се издържа, а ние и гащите си разпродадохме. Сега сме само едно географско понятие, който не е поискал, той не е направил пари на гърба на изнемогващия ни народ. Това е глобализацията в действие!