236

Йори

преди 12 години

За тези които викат ура и се заблуждават от названието на статията, вземете прочетете проектозакон и тогава ще разберете че под уж намеренията да се отървем от ДС всъщонст се разрушава цялата служба. Основното пражо което е разписано в тази драсканица е желанието да се уволнява без предизвестия и да се назначава без конкурси всякакви хора от зам-министъра. Идеята за професионална дипломация е тотално заличена.

235

Обективно

преди 12 години

Комуназите трабва да бъда изчистено със собствените им методи - държавен терор

234

Костов

преди 12 години

Евала на ГЕРБ че започва да върши работа която отдавна трябваше да е приключила.Да вярно е, че "една птичка пролет не прави", но все от някъде трябва да се започне. Днес се махат дипломатически служители от високи постове заради сътрудничество към Държавна сигурност, утре други служители на високи постове и постепенно агентите ще се отстранят.

233

Анонимен

преди 12 години

като плюете толкова агентите и ченгетата вече 20 години,защо избрахте да ви управляват баш ченгетата!!!

232

Анонимен

преди 12 години

абе нормални ли сте!естествено всички дипломати в чужда страна са агенти наа своите служби- у нас дълги години е ДС!!!!

231

до Дипломат

преди 13 години

Ти откъде си сигурен, че твоите асистентки не са се снимали някъде по прашки?Занеш ли, че всеки момент може да изкарат на някоя как *** на бившето си гадже?

230

Анонимен

преди 13 години

ами ДС-тата в парламента?

229

Анонимен

преди 13 години

конституционният е бъкан с ДСари.

228

COPY

преди 13 години

ЛИЦЕТО, КОЕТО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЗАПЛАШВА С АГРЕСИВНИ ЗАКАНИ И ДИКТАТОРСКИ ЗАПЛАХИ, ЧЕ ЩЕ *** З И ЗАКОН НА БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. ЗОВЕ НА БУНТ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА. ТОЗИ ЧОВЕК Е ОПАСЕН ЗА ЕВРОПА И СТРЕМЕЖА НИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО И ЩЕ УДЪЛЖИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ОСЪКАТЯВАТ СЪДБИТЕ НА ОЩЕ СПОСОБНИ МЛАДИ ХОРА ОТ ЗАКОРАВЕЛИТЕ *** НА БИВШИТЕ СЛУЖБИ. СПАСЕТЕ БЪДЕЩЕТО НА НОВИТЕ ХОРА ОТ ИНКВИЗИЦИЯТА!

227

Анонимен

преди 13 години

Мдаа, герберско законче-балонче. пак направено така, че да вдигне шум, а да не върши работа. Не става с частична лустрация- противоречи на равните права за гражданите, гарантирани с конституцията. Премиерът ни назначи Сертов от ДС на държавна служба - това бе най-очевадната карфичка, която пука балона/закона. Традиционното отбиване на номера с : Ние ги ловим, те ги пускат....

226

78

преди 13 години

*** са глупави,щом за толкова години власт не са прочистили.Като гледам някои как са се натопорчили..неам думи.Все някога трябва да се спре това безумие.

225

мммммдааааа

преди 13 години

Корнезов се заканва като ИСТИНСКИ КОМУНИСТ от БКП(БСП)ДС,КГБ!А'е у лево другарю...и стига сте си сменяли името на престъпната си партия,защото вие сте си същите себични комунисти тормозели народа цели 66 години!За вас важи поговорката:"Вълка козината си мени,но нрава НЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

224

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 13 години

Крайно време е да се прочистваме от ДС-ейците.Достатъчно колеха и бесеха.Това е баввен процес, но важното е че започна.

223

х

преди 13 години

а дано,ама надали

222

Royal_Flush

преди 13 години

БСП трябва да бъдат забранени от закона.Това е някаква измислена партия, която се възползва от историята.Тези от БСП, които са от БСП сега са чисто и просто едни печалбари, които всеки ден реват против ГЕРБ.Много им пречи Бойко и това е.

221

айде де

преди 13 години

M-r Младенов е кристално чист,новоизлюпен,не ме разсмивайте.Сякаш не е расъл из посолства и не е членувал другаде.

220

Курнезов

преди 13 години

Г-н професор, смятате ли , че е редно и морално хора, свързани с бившите служби и бившата комунистическа и комсомолска номенклатура , да ни представляват зад граница, особено в държавите на ЕС и НАТО? Не става дума за професионалните качества на тези хора, но от 20 години имаме нови приоритети и нови реалности. И престанете с тези непрекъснати заплахи с КС и че там ще ни разбиете! Ставате смешен, а и отдавна знаем, че негови членове са хора с червено потекло и виждания, та дори шефът на КС Малкият Пъпеш проф.Евг.Танчев (аман от червени професори!) е синчето на Петър Танчев Пъпеша, бившият шеф на БЗНС преди 10-и ноември и дясната ръка на Тодор Живков - Тато! Срещу тях трябваше да скочат съдиите и техните патерици от БХК и института на Сорос, а сетне да се занимават с ВСС!

219

Лустратор

преди 13 години

Тази дебела комунистическа *** да мълчи! Няма лустрация тука, защото няма забрана върху правото за работа. Просто не може да заемат ръководни и отговорни постове във Външното министерство. Ако Жельо мишката беше допуснал лустрация преди 20 години, сега щяхме да сме много по-добре, но той се показа скрит комунист и загубен демократ! Сега нямаше да гледаме и слушаме Румен Петков, Корнезов, Овчаров, Доган, Местан и сие.

218

Митко

преди 13 години

Министър Младенов, е взел много правилно решение, от левицата пак се опитват да се противопоставят. Е, няма да стане, защото, когато едно решение е добро, то бива подкрепяно от мнозинството!

217

Герберов

преди 13 години

Стига вече *** във властта.ГЕРБ ги маха един по един.