32

герберка

преди 12 години

бойко *** как можа да избереш този ***

31

p

преди 13 години

p

30

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

преди 13 години

Е ТОЗИ НЯМА ДА ГО БЪДЕ. ГЕРБ СЕ ИЗЛОЖИХА ТОТАЛНО В ПЛОВДИВ. АКО ТОВА Е ИСТИНА, ГЕРБ ЩЕ СЪБЕРЕ ПО МАЛКО ГЛАСОВЕ ОТ ДАНЧЕТО КАНАЗИРЕВА. ББ СВЪРШИХА ЛИ ПЛОВДИВЧАНИТЕ С АКЪЛ И ВИЗИЯ, ТА ДОРИ ДА НЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НА СНИМКАТА ТА ТОЙ НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА.

29

Анонимен

преди 13 години

С един подпис в петък премиерът Бойко Борисов ще поеме от името на България ангажименти, които ще доведат до вдигане на данъците и възрастта за пенсия. Това предупредиха вчера работодатели, синдикати и опозиция в последен опит да привлекат внимание към мълчаливото присъединяване на страната към новия пакт за еврото "Евро плюс".Както "Сега" писа, Европейският механизъм за стабилност ще принуди България, която и вчера беше определена от Евростат като най-бедната държава в ЕС, да стане гарант за 6.09 млрд. евро чужди дългове.

28

Българе

преди 13 години

Тоя от какво е болен?И определиха ли вече официално от Световната Здравна Организация че ГЕРБеризма е сериозно заболяване, следствие на пълна тъпота!?

27

от Пловдив

преди 13 години

Мамин Ваньо е типичен партиец, винаги съгласен с правата линия на партията, т.е. с вожда.Запазил съм обещанията му отпреди 4-5год, когато кандидатстваше за районен кмет на "Източен". Беше обещавал... напр. да ремонтира плувния басейн на у-ще "Симон Боливар". Познайте дали басейнът е ремонтиран. Не е, разбира се. Защо, бе, Мамин? Сега пак ли ще обещаваш? И кой ще ти вярва?Аз бих подкрепил Здравко Димитров, защото е много по-реален, ама изглежда не му е толкова гъвкав гръбнакът.

26

2011

преди 13 години

Хахахаха тикви , пъпеши ... хора,положението излиза извън контрол :)))Да се надяваме скоро нещата да се променят нацяло,че иначе нищо добро не чака страната!

25

Анонимен

преди 13 години

абе какъв конкурс им прави Бойко всички все едно са клонинги

24

Анонимен

преди 13 години

Кухата тиква си е харесал за кмет пъпеш.Продълговата глава с две очи в горния край.Само расли на бостана ли ще управляват, чудя се.

23

Shark

преди 13 години

Комунистическото отрче Бойко може и да си го харесва, но пловдивчани не го харесваме. Тикво, не разбра ли, губиш в Плводив, ще загубиш и в другите градове, криви ще ти излезнат сметките. Накрая ще падне и некадърното ти правителство. Дай боже!!!!

22

2011

преди 13 години

Нямам особени наблюдения , но ми се струва че Славчо е доста над този Тотев!

21

Анонимен

преди 13 години

Другарят Боко Тиквата пак ли се мъчи да пробутва комунистическите си номерца? Да се маха тоя чобанин, величаещ се като премиер, червеният му *** отдавна лъсна!

20

От КИТАЙ

преди 13 години

В скоро заедно с цацата от Китай ще внасяме македонци и социалисти. То само там останаха автентични. Напълно прав си 19-ти с новият изборен кодекс, от ВМРО няма да има кандидати за изборни длъжности. На някои им взеха топките, но им останаха досиетата.

19

Анонимен

преди 13 години

Пловдив няма алтернатива. ВМРО-АБВ или ние, а може би ония е тюрлюгювеч от доносници и "македонски" наденици от манолски прасета. БСП са остатъци от липострукцията на Баташки. Тютюков е рисуван герой от паметника на съветската армия с бои от експертния съвет, който сега застава зад баш майстора от задругата Николов. Крайно време е да затворят психодиспансера в общината и като нормални хора да изберем нормално управление на нормален град.

18

за 17

преди 13 години

Абе,ти първо попитай Тотев,откъде има толкова пари да си построи хотел с огромна прилежаща площ и има ли законна диплома за завършено висше образование или някоя негова съпартийка му я усигури по втория начин.

17

От Гърция

преди 13 години

Благодарете на Бог и прозорливите Български избиратели, че ГЕРБ е на власт! Тотев е кадърно момче и ще дръпне града от 20 годишното блато на герговската мафия. С изключение на ГЕРБ и Атака, всички в Пловдив са опръскани със свински фекалии. След приемане на закона за незаконно имущество до 150000лв. ще разберете за кой са работели почти всички общински съветници през прехода. Обърнете внимание на тези от СДС, който спешно го разпродават, както продадоха и идеите му. ЩЕ гласувам за Тотев.

16

Анонимен

преди 13 години

Този,изберат ли го за кмет с Пловдив е свършено.ГЕРБ са противонародна партия-неграмотни агънца във вълча кожа.

15

оня къде му зехтекон

преди 13 години

само като му видя профила на тоя разбирам колко хубаво си прекарват на чашка ,поне боко си стриже косата ,пълни алкохолици и себични бизнес партьори са всичките политици,как си го избра тоя мрачко?-аааа слушка значи бива

14

Анонимен

преди 13 години

basi mundira e toio katil, maina.toio uvliak she prodade i Filibeto i Fakulteto i ot Plovdiv stre ostane edin div tursko mangalski vilaet

13

anonimen

преди 13 години

Моля, не "променяйте" статуквото! Обичам Пловдив.