13

Анонимен

преди 12 години

Къде са дежурните гербери да се изкажат в защита на този наглец?

12

abdul

преди 12 години

Toz e nai golemoto *** ot tva pravitelstvo, ot tia det se pokazaha... Kvalificirano, v marcipanche... Guinianko !

11

Неш

преди 12 години

Този неграмотен лекар с голяма уста каква консултантска дейност може да осъществи? В коя област? Отговор - в лобирането за пари.

10

lekar

преди 12 години

в нашата държавица консултант е равносилно на подкупен ***-тарикат, обикновено политик, който да може да си оправдае подкупа. Я да каже Лъчката, колко профилактични прегледа е направил за 130 000лв.? Ако са с единична пазарна цена около 30лв. както е горе-долу навсякъде проф.преглед платено - излизат към 4333 бройки x 20min средно на преглед - брее 120дни с 12ч. смени ако през цялото време бичи преглед след преглед - ми той кога е одил в парламента бре. И аз съм лекар и аз искам консултант

9

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

И отново двоен стандарт в ГЕРБ.Лъчо-мозъка е последната дупка на кавала.А хонорарите на Цветанов?Тях що не ги разглежда антимафия а?

8

БМ-13

преди 12 години

Тоя ли беше дето биеше жена си и дъщеря си? Влезе от НДСВ миналия парламент и го завърши като марионетка и "депутат" на ГЕРБ. Уреди любовницата си в НЗОК. После покри митничар-приятел и отиде да си вземе телефон Верту на прИмоция. А сега и консултант го раздава, верно е Мозък.Боко, нужни са ти такива кадри. Само така ще запазиш властта си 30 години.

7

Анонимен

преди 12 години

А тоя същия не беше ли и от групата на ВЕРТУ-татаСМЕШНИК С тези "консултации" можеше и сам да си купи Верту

6

Генчо

преди 12 години

ЕТО новия морал, с който спечелиха изборите???? Един ЛЪЧО = мярка за НАГЛЕЦ

5

Луцифер

преди 12 години

Г-да от ГЕРБ.Хората Ви избраха с някаква плаха надежда,че нещата ще станат по-добри.Какво стана,защо излъгахте,защо смятате,че първите копки и отрязани ленти пълнят хладилниците ни.Мислите ли,че една отсечка от магистрала донесе нови обувки на внука ми,че децата ми забравиха какво е цяла заплата,че трябва да работят 20 год.за да вземат това,което тоя *** е взел за броени минути.На какво вярвате,замислете се.

4

Анонимен

преди 12 години

Мръсен ГЕРБерски НАГЛЕЦНе се и съмняваме ,че документите не са изрядни. Иначе как ще изпереш мръсните рушфети

3

Анонимен

преди 12 години

След изборите доста институции ще го потърсят.

2

Анонимен

преди 12 години

колко е смешен тоя доктор

1

new koz

преди 12 години

:]]]