93

Бай Онзи

преди 12 години

Някога аз пишех инструкции по Охрана на труда и четях лекции на тази тема.Хонорарът беше 1.20 лв на час.

92

агент Буда Борисов

преди 12 години

Лъчо Иванов сам се дава на "Антимафия"ПУ ПУ ДА НЕ МУЙ УРУКИ...ТОВА ДА СЕ ДАДЕШ САМ НА АНТИМАФИЯТА, Е СЕ ИДНО ЦЕЦКУ БРОКИРА ДА ГО РАЗСЛЕЗВАТ ДАНЪЧНИТЕ...РЕЗУЛТАТА Е ВСЕ ЕДИН И СЪЩ:ИЛИ ЩЕ Е ВИНОВЕН СТАНИШЕФИЛИ ПЪК КОСТУФ

91

еее

преди 12 години

При данъчната проверка на Цв Цв си отиде половината НАП, ако тръгнат към проверки и на този нагляр, гадно усмихнат на снимката,ще трябва да си отидат и останалите! А тогава???? Кой ще проверява останалите " консултанти " от ГЕРБ?!

90

НФБ

преди 12 години

Засега Герб няма реална алтернатива! В пъти са по добри от БСП! Имат държавнически позиции! Поне за сега градят и имат визия! Пътища са ни необходими по много причини! Това са артериите на страната създават се нови работни места...има затягане на полиция съд ...здравеопазване...но да се види ефекта се иска време! Друг е въпроса че боко е мутра1 Но в крайна сметка и лошото момче може да се промени!Кой знае...

89

Е И ?

преди 12 години

То осъден ГЕРБЕР няма, дори явно виновен, така че човека знае какво прави... като позволява на неговите хора да го проверяват.Пример: стана ясно че семейство Цветанови имат доходи с неясен произход... резултат ?

88

!?!?!

преди 12 години

Помните ли? След изборите през 2009, една възрастна жена от Русе беше написала "Ода за генерала" ;).Някоя от последните строфи звучеше приблизително така: "води ни ти към ЛЪЧЕЗАРИЯ..."Уважаема госпожо поетеса, няма къде да ни води! Вече превърнаха България в "лъчезария"!Що сам да не се "даде" Лъчо! Дреме му! Гласуват си закони, които ги оневиняват напълно при такива проверки!То за това е зорът да си на власт! Крадеш, но законно;)

87

Анонимен

преди 12 години

По морала ще ги познаеш! ГЕРБ!ОСТАВКА!Срам за България!Боко,Цецо,Лъчо,Фидоската,.....................................

86

таня

преди 12 години

да това е вярно.още една причина герб да увисне в сливен е подкрепата на лечков.цял сливен нямя да гласува ако не се оттегли подкрепата на този нахалник

85

лъчезарен

преди 12 години

Лъчо снощи наистина си беше нагъл,ББ трябва да си го скрие някъде,на тъмно например

84

Анонимен

преди 12 години

Чувствата за недосегаемост и ненаказаност са преобладаващи в партия ГЕРБ,погнусата от същите чувства свалиха Доган и БСП от власт, но тук-сега имаме много по-грзен и нагъл модел на същото поведение. Доган и Овчаров поне мълчаха,а тези се оправдават оплитайки се все повече и повече.Мен лично повече ме обижда мисълта им,че бихме им повярвали. Нима ни мислят за толкова елементарни..Драги Гербаджии,не всички сме толкова елементарни,колкото на вас ви се иска

83

живковист

преди 12 години

Лъчо-мозъка. Ей това гербавите са котило на тарикати. Минаха по наглярщина тройката.Вместо да са слуги на народа, всички маскари в парламента мислят за собствения си джоб. Наяване нямат. Да му приседнат дано, нагляр.

82

Лична обида

преди 12 години

Да беше си мълчал поне, а той така се изложи по всички възможни медии. Не го ли беше срам най-малко, че го гледат и други лекари, консултанти, специалисти и изобщо хора професионалисти. Не се ли досети, че не само той извършва консултации в БГ и на много хора им е ясно точно кое колко струва, как се прави, какво време отнема. Явно този наглец мисли цяла България за *** и просто е решил, че като се появи в сутрешния блок на БТВ и ни покаже "дипломите" си и всички ще ахнем от удивление.

81

Анонимен

преди 12 години

"Той обясни атаките срещу него като опит да се нападне ГЕРБ. Депутатът показа множество дипломи, с които искаше да мотивира, че високият му хонорар е в резултат на добрата му квалификация."Малееее, по наглост тия ще изместят ***! Което се считаше за практически невъзможно явление в нашата вселена.

80

Anonymous

преди 12 години

Реакциите на този са толкова прозрачни. Примитивен и безскрупулен лобист от селски тип. /Нямам нищо против хората от село/Абсолютен мишок.

79

ПАЦИЕНТ НА ЛЪЧО

преди 12 години

Лъчо Мозъка защо не каже какъв доктор е бил.Беше преди 10 години асистент на личната ми лекарка Елена Станчева / кабинет 3 във ВМА/. Гола вода беше, по цял ден четеше вестник и почти не преглеждаше никой все му беше заключен кабинета. Докторката се принуди да го изгони за некадърността и безхаберието и подронване на авторитета и. Така че да не се хвали много добре го знаем що за лекар е.Да каже какво стана и с неговия приятел митничаря дето с 500 лв има палати и коли за хиляди.***

78

Анонимен

преди 12 години

Никой не се интересува толкова дали има конфликт на интереси, а че този селски *** стои там единствено да изнудва някой да му дава пари за лобиране и да получава безплатни аксесоари, без всякакъв морал и задръжки!Така, че да не сезира никой, а да ходи да се навре там, където слънце не огрява!

77

Анонимен

преди 12 години

Mi6ka!

76

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

ЦЕЦО каде си ????ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ ЧЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА *** ВЪОБЩЕ НЕ РЕАГИРА?? ДОЛНИ МРЪСНИ ***

75

Анонимен

преди 12 години

"прозрачен", "по-прозрачен", "най-прозрачен", -ГЕРБЕРИСТ !

74

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 12 години

Лъчо охранявал тоалетнитеОХРАНИТЕЛНА ФИРМА"лъчо ***"