12

Анонимен

преди 12 години

Страдам от интернет зависимост. През последните няколко години изгубих всичките си приятели и социални контакти. Студент съм и дотолкова съм станал зависим, че развалих успеха си.. не ходя на изпити. Интернета не ми донесе нищо добро, а ме провали като личност и като мъж. Бих искал да мога да работя, да имам съпруга и деца.. даживея сред природата.. без техника.

11

Анонимен

преди 12 години

zavisimost ot vik eon evn......

10

една

преди 12 години

Аз съм от хората, които интернет "завари", когато вече се бях научила да помня номера и адреси наизуст, да ходя на читалня, библиотека, да си чертая сама схеми и графики, да общувам с ръкописни писма, т.е. да мога да пиша правилно, И понеже ми се налагаше да се движа, за да отида до тези места (пощи, книжарн. и библиотеки) нямам проблеми с кила, кръвно холестерол, депресии. Поколението, за което това е даденост по рождение са безпомощни без него. И по-мързеливи - умствено и физически.

9

Zemevladelec

преди 12 години

В България работохолизмът е неизбежен поради наличието на т.нар "Алчняри работодатели"

8

Анонимен

преди 12 години

Ако правиш нещо полезно-учиш, четеш нещо важно, работиш Интернета е голям помощник, но ако нямаш самоконтрол може да загубиш много време там.

7

Анонимен

преди 12 години

Българските политици,полицаи,лекари и чиновници пък са пистрастени към корупция.

6

Woland

преди 12 години

Глупости на търкалета. Точно същите са говорени за всякакви дейности, като слушане на радио, гледане на телевизия или четене на книги. Първата такава "зависимост" я има указана в една древноегипетска легенда и се отнася до азбуката (техните тогавашни йегорлифи).

5

Анонимен

преди 12 години

4e az prekarvam po 17 ot 24 4asa v neta... e, tova e svurzano s rabotata mi, no... 17 4asa ot raz...

4

помогнете !

преди 12 години

........страдам от работохолизъм.......

3

една

преди 12 години

Проведена е анкета с въпрос : Ползвате ли интернет ? 100% отговорили -да- . Анкетата е проведена в интернет . Чудничко !Аз пък още мога да си представя света без интернет. А това време ще дойде когато трябва да се спасява човечеството.

2

Салахадин

преди 12 години

Като си пусна "PORNHUB" и ми е едно самотнооооо.А колко пари спестявам от кучките,които гледат "Стъклен дом" и така се възпитават не е истина!!Пишете си глупости, не пречите никому!!Рукавишников:калява волята и учи на самостоятелност!!

1

пример

преди 12 години

турците са зависими КЪМ простотията