7

Възрастна жена

преди 12 години

Вие смятате ли, че той е ИСКАЛ да ги удави тези нещастници.Разбирам чувствата на потърпевшите, но този човек, бидейки 15 години в затвор, отговаря за нечия друга вина - защо сме бедни, защо някой се прави, че не вижда - от бедност и ... накрая - кой е отговорният, че сме толкова бедни и да не знаем, да не предвидим за какво сме отговорни!Този човек е също така нещастен!Ние сме жертвите на алчните хора. И те са най-безотговорни, защото за тях е принципът, че целта определя средствата.Страдам!

6

Анонимен

преди 12 години

И като ги вкарат в затвора нещо ще се промени ли? Това са хора, които са изкарвали пари в една бедна държава на същото дередже като България, само дето там безработицата не е 10 а 30 процента! Нямате право коментиращите тук да мразите когото и да е било!

5

Ужас

преди 12 години

Жителите на БЮРМ (т. нар. Македония) напълно нехаят за случая! Доживотен затвор за капитана и собственика, както и парични обезщетения на семействата на загиналите!!! Стига с това затваряне на очите, заради един прокълнат народ - македонците!

4

Memr

преди 12 години

Плевнелиев го набута на Станишев.megafon.blog.bg/politika/2011/06/17/v-kapana-na-ministyr-plevneliev-ili-kak-go-nabuta-na-stanish.767150

3

DarkLord

преди 12 години

Прав е #1! Значи шефчето който е купил стар кораб и Очевидно е платил за фалшивия преглед - за него НЯМА ПРОБЛЕМ!! Проблем има за капитана и за човека дето фиктивно подписвал... :@

2

Анонимен

преди 12 години

когато шефа се спъне ,падам аз.

1

tur4in

преди 12 години

i pak shefowete se izmakwat kato pichowe a bachkatorite sa winowni e*a si maykata kakaw jiwot jiweia