80

Зевс

преди 12 години

Няма алтернатива на АТАКА ... За АБВ ли да се гласува ? ГЕРБ е в историята до 4 години , БСП е в спад заради постоянно стопяващия си електорат , или да гласуваме за ДПС ??????

79

викач

преди 12 години

Атака-вън от парламента !

78

IVANCHO

преди 12 години

ATAKA SA LA*NARI I KAVALJIII

77

Георги Стефанов

преди 12 години

Лелеее, какъв ненормалник! Я бягай да си пиеш хапчетата. :) АТАКА била унищожила България, дето никога не е имала собствено правителство, в коалиционно дори не е участвала.... То всякакви *** се изредиха да хулят патриота Волен Сидеров, но ти си най- откачения.:) Какъв "унищожител" е Сидеров бе, амуджа? :) Унищожител е на рахата на проклетите мръсни крадци от БСП, ДПС, СДС и НДСВ, които за 20 години разграбиха спестяванията на народа, унищожиха промишлеността и селското стопанство и природата

76

Цецко до 77 и 78

преди 12 години

Обричате я, щото вярвате на евтини популизми тип патриотизъм. Какъв патриот е Волен Сидеров щом до сега не направи нещо умно като да защити некоя светиня, а изведнъж когато наближиха избори почнаха да му пречат разни джамии, разни хора с различно вероизповедание и т.н.Съжалявам, че ще го кажа, но толкова ви е акъла и на вас щом се връзвате на неговите приказки и действия...

75

sss

преди 12 години

Цецко, на какво обричаме България? На нещо различно в българската политика наречено патриотизъм и справедливост? Да, наистина, прав си.. Как може да обрека българите на такова нещо. :) Предпочитам да гласувам за Станишев и Доган и да я обрека на ***, криворазбрана демокрация, фалит и бой над народа по време на протести. Предпочитам за Бойко и да я обрека на мекушавост към ЕС и САЩ, на абсурдизми. Предпочитам да гласувам за сините и да я обрека на фалшива демокрация и всевластващи мутри.

74

Mushmorok

преди 12 години

Обричам България на справедливост за всички, които са я грабили, затова и ще гласувам за АТАКА!

73

Цецко

преди 12 години

Не агитирам, но гласувайки за ПП Атака на изборите вие обричате България! Помислете над това преди да дадете вота си.

72

друг гласоподавател

преди 12 години

И Сидеров наяело на тази комисия напълно "безпристрастно" ще разследва скандала "ОфшорАтака"...верваме ви.Ви е Вервате ли си...

71

гласоподавател

преди 12 години

Каква е тази цензура и дискриминазия към законен представител на десетки хиляди избиратели? Нали уж сме демократична държава и всеки народен предствител има равни права. Страх ги тресе управляващите вече 20г., нали мафията си има дъража у нас как ще сложат Сидеров начело на тази комисия. Той ще изкара на яве кирливите ризи на мнозина в този параламент и за това не го допускат в комисията. Ще гласувам за него.

70

Ginka

преди 12 години

Ako da si bezkraino smel v ideite si,poziciite si,v deistviyata si ozna4ava da si *lud*,kakto go opredelyat tezi ,za koito e neudoben,tazi *ludost*ya podkrepyame i nie moeto semeistvo,moite priyateli!!!!!S teb sme Volen!!!!I pozdravleniya za vsi4ko,koeto pravi6 za nas bulgarite!!!!!!

69

Gogo

преди 12 години

Хе хе...те него искат в една комисия.Он се маха от всички...и ся к'во....кой умира от кеф.

68

Атака

преди 12 години

По-добре волен в комисия, отколкото Станишев, Доган или който и да било друг престъпник!

67

Aтакист

преди 12 години

Не джентълменското поведение на ГЕРБ ни провокира още повече.Стари хайки на гайки!

66

реалист 2

преди 12 години

След изборите пак ,ще се съберът с Бойко.Всичко е театър.....ха..хаущипаната мома Болен

65

реалист

преди 12 години

Това последното за принципите направо ме изкефи!!!Герб и принципи...ха ха ха

64

Анонимен

преди 12 години

И аз ще гласувам за Волен Сидеров!

63

Митко

преди 12 години

Едно е ясно всички ги видяхме през последните двадесет години какво могат,благодаря на всички които оплюват Волен ,че ми отвориха очите.Аз ще гласувам за Волен Сидеров! И нека Атака подеби!

62

Мирко

преди 12 години

Благодаря ви българи!И аз съм за Волен!Всичко друго са предатели и продажници,начело с ГЕРБ!АТАКА е спасението за България!Волен-президент!!!!!!!!!!!!!!!

61

Волен Сидеров

преди 12 години

Аз бях главен редактор на вестник Демокрация. По дяволите, сега съм фашист. И комунист ще стана ако се наложи. Само да не чуе лордът слънце боко, щото съм ***.