10

Анонимен

преди 13 години

не само компоти си правя ами и цяла градина със зарзават съм си засял всичко е натурално чисто а ти *** там на запад яж *** пълни със отрови и бачкай като роб за малко повече пари сега хвърлям месото на скарата сипвам си ракийка от моята направих си салата от моите краставици и си правя кефа

9

малееее

преди 13 години

Някой е писал ,че си прави компоти ! А аз тук за 40 цента си купувам 0,5 л. компоти от ананас, кайсии, праскови ! Мале колко сте зле ,абе в кой век живеете вие там бе ?!

8

Европата не я

преди 13 години

коментирайте ! Вашата работа е зле ,трагедия ! Затова и ви създават междуетн. дразги , за да забравите мизерията !Овце !

7

Анонимен

преди 13 години

днес си направих 16 компота от череши излиза ми около 20 ст. разход а ако ида да си го купя както ни учат умните глави трябва да се изръся по 2 и нещо после ще си направя кисели краставици ракия и вино имам и зелен боб картофи моркови лук грозде няма да им купувам на тези *** и да се тровя

6

Анонимен

преди 13 години

Израелски фирми отдавна имат земеделски земи в Добруджа. За турските да не говорим.

5

до 2

преди 13 години

Със или без техника, ще се върнем към земеделието, защото нямаме други опции. Дано дотогава да имаме земя де, защото Найденов е тръгнал да я продава на израелците междувременно. И тогава наистина ще ядем асфалт

4

Анонимен

преди 13 години

ВасоНе са ***. Едни си продадоха земицата от недоимък, други - защото не могат да опазят реколтата си и няма смисъл да садиш нещо, което друг ще бере, а трети - защото "правилни" хора ги рекетират. Не ти пожелавам да имаш апетитно парче земеделска земя някъде и някой "правилен и отговорен" човек да ти го е харесал. Да живеят органите от МВР и правосъдните такива.

3

Ще ядем асфалт

преди 13 години

Ще ядем асфалт. Пожарникарят ще асфалтира цяла България!

2

до 1

преди 13 години

*** , можеш ли да гледаш земя без техника.имаш ли представа каквио са цените на земеделската техника - фантастични.На полето вече заленчуци и плодове никой не сади защото обикалят денонощно стотици хиляди *** с каруци и само дебнат да приберат нещо наготово.Кой ще е луд да отглежда нещо при такива условия - скъпа техника,скъпи горива и неконтролируема *** престъпност.Докато не се ликвидира *** престъпност не е възможно дори да се помисли за развитие на замеделието в Бг.

1

Васо

преди 13 години

Пътуването да село си покрива вече половината разходи за гориво, че и повече само от покупката на плодове и зеленчуци на по ниски цени направо от производителя. Ако си го произведеш сам още подобре. А глупаците масово си продадоха земята.