11

PPP

преди 12 години

До #10 Купи си едни гуменки 5 лева струват на пазара... Не се излагай с "налъми" да ходиш! А и верно ще ти "цъфнат" както казваш, защото есента сме в Шенген! : )))

10

един от всички

преди 12 години

Нашият съд е мъдър и справедлив. Да живее българския съд, най-демократичния съд в света! Жалко, че убиха Бин Ладен, можеше да го съдят в България и да му дадат страшна тригодишна условна присъда. Шенген ли? С тоя съд ще видим Шенген, ама 'га ми цъфнат налъмите.

9

dogan

преди 12 години

добре, че се е отложило, защото ще осъдят близките да заплатят на шофьора моралните вреди.....21 000 лева и на дженерали!!!! а също и на адвокат нотев, задето не се е явил на това дело....

8

Анонимен

преди 12 години

Къде да тръгне бе? Той аФтобусъ е повреден и седи у следственото.Па и пари нема.Пострадалите още не са платили.Виж при Стависки скоро ша тръгне. Горсова като плати сега и готово.

7

Буревестников

преди 12 години

....ТАКА ЧЕ КОГАТО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ДОЛУИЗБРОЕНИТЕ ОТ МЕН ТРАГИЧНИ СЪБИТИЯ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ТОГАВА ОЧАКВАЙТЕ ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗА ТЕЗИ ПО ДЕЛОТО "БАКАРДЖИКА".... А ТОЕСТ.... НИКОГА !!! :( .... ПРИ ЛИПСА НА ВСЯКАКЪВ ВИД ДЪРЖАВА , МОРАЛ И ЧЕСТ В РЪКОВОДЕЩИТЕ НИ ОТ СУМА ТИ ГОДИНИ ПОЛИТИЦИ НЕ МОЖЕ И ДА ОЧАКВАМЕ ДРУГО.... :( ! ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ ПОВОДИ ЗА УЧУДВАНЕ ДАМИ И ГОСПОДА.... :( !!!

6

Жоро

преди 12 години

След като са редовно призовани и не са се явили, трябва да ги арестувате, да им наложите мярка за неотклонение "задържане под стража" и да чакат следващата дата оп килиите. Аз ли да ви уча?

5

Буревестников

преди 12 години

:( НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.... ! :( По точно силно преувеличено е да се каже че сме държава.... по скоро *** катун пълен със тарикати който за някой лев отгоре майка си ще продадат !!!.... Знаете ли Дами и Господа кога ще ги осъдят тези а?... Точно тогава когато осъдят СПРАВЕДЛИВО Максим Ставийски КОГАТО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВИНОВНИТЕ ЗА ТРАГЕДИЯТА "ИНДИГО" ИЛИ ЗА ДЕЦАТА ОТ СВИЩОВ.... ИЛИ ЗА ХОРИЦАТА ОТ БЯЛА... ИЛИ ЗА ТЕЗИ КОЙТО ЗАГИНАХА НА КОРАБЧЕТО "ИЛИНДЕН".... ОЩЕ ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ? :( :( ...

4

Ivory

преди 12 години

Те на това му казвам, Българска му работа. и след 20-години няма да се оправим. А делото, направо да го пренасочат за когато им е удобно на подсъдимите принцеси. Като гледам не си дават много зор.

3

хххххх

преди 12 години

То накрая да не стане като с Мануела Горсова, да трябва да плащат пострадалите?! Нема такава държава!

2

Анонимен

преди 12 години

И от ВКС не са прави, не е трябвало за 21 септември да го отлагат делото, а за 1 април 2018 година.

1

Анонимен

преди 12 години

"Подсъдимите не се явиха пред Върховния касационен съд"A kakvo praviat na svoboda izobshto?