11

време е

преди 12 години

Министър Младенов да отчете безплатната ,безкористна дейност на лекарите към соц.миниситерство: Инвалиди ,деца до 18год. и социално слаби!!Вече 11 години!!!

10

До Даола

преди 12 години

Защо не вземеш да ги пишеш ти тези рецепти.

9

Даола

преди 12 години

Сега нещастните пенсионери като отидат 2 пъти в месеца на ДжиПи ще му дават .40, и ако име се наложи още толкова на двама специалисти - ще трябва да се разделят с десетина кофички кисело мляко. За лекарствата - да не говорим. Защото Джи пи-тата са един писачи на рецепти и нищо друго.

8

123

преди 12 години

Бойко прибери ги тези и извади резервни играчи, защото това са най-слабите ти министри с най-малко реформи в ресорите си и най-неспособни да дадат предложения за решение...

7

123

преди 12 години

тотю е един от най-слабите министри. Той обаче не е сам - Константинов въобще не му отстъпва и демонстрира простащината си. Необходимо беше само да изкаже мнение или снизходително да замълчи, а да не влиза в такъв задочен спор. Някой трябва да дръпне синджира на тези министри и да спрат да си говорят през вестниците. Щеше да е хубаво ако това са полезни дискусии, а не да разкриват некомпетентността им и простащината, която ги ръководи.

6

123

преди 12 години

Константинов въобще не се интересува от здравеопазването, а от доходите на личните лекари и доходите в болниците, защото таксата за посещение при личен лекар и престоят за ден в болница са функция от минималната работна заплата. Иначе това, което предлага Константинов показва за пореден път, че и той е извън темата въобще, дори не знае, че именно за тези, които са здравнонеосигурени и за хората с много ниски доходи действа съвършено друг регламент.

5

Vesso

преди 12 години

Tотю е синкалист,а не министър.С увеличението на осигурителните вноски миналата година се"постигна"намаление на заплатите.Това"матреала"дали го вдяна?По скоро не,като следя коментарите.Вместо да си стегне НОИ и Инспекция по труда,той наказва"белия"бизнес.Ами ще стане и той като бялата лястовица.Съвсем ще изчезне.Балъците от ден на ден намаляват.Масово не се отчитат продажби,наемат се безработни,водят се на 2 часа,а работят на 12.Наети са в 2-3 фиктивни фирма дедесарки,а реално са в друга.

4

преди 12 години

Аз предлагам на сбирките на министерски съвет да пускат журналисти, така ще може да си общуват всички министри на едно място, баси ...

3

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** Тотю само си въобразява, че е министър - каквото и да предложи, каквото и да заяви - всички са му на контра и го вземат за мезе. Той олеква съвсем, защото нищо, ама нищичко не зависи от него. Питам се защо трябва въобще да има такова министерство. Има там една Агенция по заетостта, която се оправя с помощите за безработни, доколкото Дянков благоволява да отпуска пари за тях и толкоз. Тотю само го унижават, а и в очите на хората излиза, че на министрите само името им е голямо.

2

лекар-некадъРник

преди 12 години

о,министеро Киряк Стефчов се обади.Какво значение има бедността.щом си тръгнал да дириш лекар?/Или да лекуваме бедните и богатите по разному-сал това кажете.То и така го правят тихичко.Медицината не ви е социална сфера-разбрано,смотани гербери

1

crus

преди 12 години

мааму стара защо вечно откривате топлата вода ...хората в белите държави са ги измислили нещата .... ние все трябва да блъскаме тикви в стената...