237

Историк

преди 12 години

Много думи изрекох по темата за крадците на българските държавни архиви от "освободителя"-окупатор, затова гледам и не вярвам на ушите си, как някакви доморасляци-държавни бандити продължават нагло да грабят ДАНЪКОПЛАТЕЦА, като прахосват безценните ни кризисни хилядарки, а спорим за два лева, които преди две години обещахме за вдовишките пенсии. В тази връзка за мен е от значение какво е мнението на Бойко, защото той не е давал гласност за този ХАРЧ. Отиваме на избори и трябва да зная за кого щ

236

Анонимен

преди 12 години

мда, точно Червената армия изравни със земята половин Европа, тя срина Варшава и Белград, Червената армия затвори и измори в концлагерите милиони цивилни, точно жени и дечица, като ги души в камери и гори в пещи като животни, само дето не ги яде...Червената армия после не остави камък върху камък с абсолютно безсмислени бомбардировки над Дрезден и Лайпциг. Съветски бомбардировачи смляха София, да се чуди човек защо...?И е пълно със снимки точно на ухилени руски войници до купчини с трупове...

235

Анонимен

преди 12 години

Международни крадци ще върнат част от откраднатите документи, но в историята ще остане спомена за червената армия като пасмина от зли и гладни диваци които убиват и изнасилват всичко което се движи, и крадат всичко което може да се открадне - в съветската историография това се нарича трофей, тровейни документи, трофейни жени, трофейни прасета.

234

do "MODERNITE L

преди 12 години

WSI4KI DARJAVI OT POST KOMUNISTI4ESKIYA BATAK SI SAHRANIHA DOkUMENTiTE ZA koMUNiSTi4ESKIyA PERiOD.NA6TE BOL5EVILI GI ZAKARAHA SAS SAMOLETA ZA KREMAL.ZABRAVIHTE,LOGATO KAZAHA PO RADIOTO W ONEZI GODINI,4E"SAMOLETA IZLETYA W NEIZVESTNA POSOKA",A TE SA 4.6TE SE SETITE LI W KOYA OT TSCHETIRITE,E WIE BETONITE-NIKOGA,NO NORMALNITE HORA ZNAYAT.ZA6TO NE WARNAT TEZI DOKUMENT!?...

233

do 224

преди 12 години

...I AZ...PI6I I MEN-taya 4uma,nyama ottarvavane ot neya brat!

232

do 226

преди 12 години

...poslednata"moderna lyava"darjava...

231

Мунчо

преди 12 години

Русия ако иска ще върне ако иска нема да върне! Те са победители във война в която са дали 20 милиона жертви а ние сме победеното и настъпено кравешко *** дало рамо на Хитлер в кървавата му авантюра. Толкоз! Айде накарайте американците да върнат чертежите на Месершмидт и Фон Браун на Германия. хехе!И евала на пича дето е писал номер 201!

230

совхоз

преди 12 години

Някой нещо не е разбрал-чакайте русия да ни върне нещо!Само ще преснимаме документи, и то ограничено количество.Щяли да връщат..

229

Анонимен

преди 12 години

Хаха! Винаги ми е правил силно впечатление емоционалният делириум на антикомунисти, русофоби и прочее "демократи". Задавяща злоба, задъхана жлъч, зверска омраза, и всичко това тапицирано с отчайваща неграмотност. Видно е, че повечето такива автори са продукт на новите "демократични цевнности", където българският език и правопис са само пречка пред изразните възможности на "новите демократи"! :)Напълно в хармония и с прогресивната култура на Холивуд и Чат-поколението.

228

До Русофоба

преди 12 години

230 много си зле и не съобразяваш какво пишеш. Както си го написал излиза, че ти ги четеш. Аз нямаше да се сетя за тия всичките накуп. Успокой се и после умерено и спокойно напиши каквото имаш да казваш, че иначе нищо не ти се разбира.

227

blackradio

преди 12 години

И си оправете подзаглавието, че е смешно. Доносници са тия тия, които работят за държавна сигурност или полиция, а ония, които имате в предвид са шпиони, тъй като работят за свое или чуждо разузнаване

226

ХА,ХА,ХААА..229

преди 12 години

....ТРУДОВЕТЕ НА МАРКС, ЛЕНИН И СТАЛИН ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД ......ИЛИ Т.ЖИВКОВ???!ЗА ТЯХ , СИ АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!!!!

225

До Русофоба

преди 12 години

Има някакъв изтрещял русофоб. Абе човече може да мразиш Русия, няма нищо лошо, пък и на кой ли му дреме какво мразиш, ама не чети книги или каквото и да е там на психично болни хора, че после се излагаш...

224

МНОГО Е МОДЕРНА

преди 12 години

...НАПЪЛНО МОДЕРЕН ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИ "***"!ХОРАТА ,ЦЪКАТ ...И СЕ ЧУДЯТ....!

223

галактика

преди 12 години

До тук добре, но какво ще се случи насетне - стой та гледай ! Тепърва ще се правят писания, дописвания, изтривания, картончета, шаблончета, балончета, мехурчета, залагания, продавания... ГОУЕМИ СМЕ !

222

Анонимен

преди 12 години

Добре, че беше комунизма, иначе сега щяхме да сме като гърците с фалирала държава. Благодарение на комунизма България стана модерна държава.

221

ОТИВАЙ В РУСИЯ ,БЕ .

преди 12 години

...КОЙ ТИ ПРЕЧИ....???!!ТАМ ЩЕ ТИ ДАДАТ ,ВСИЧКО 223!!!

220

ЗА 222...

преди 12 години

500г., власт на Султана---нищо не са пред 50г., КОМУНИЗЪМ!СУЛТАНА И ТУРЦИТЕ ,ПОНЕ НЕ СА НИ ПОСЯГАЛИ НА ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ.....И НЕ СА НИ ОСТАВЯЛИ ДА ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИЯ И ГЛАД....!СМЪРТТА Е ВЕДНЖ------КОМУНИСТИЧЕСКАТА МИЗЕРИЯ Е......ВЕЧЕ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ!*** ...ЧЕРВЕНИ ***....!ПИСНАЛО НИ Е....ВНИМАВАЙТЕ!

219

Анонимен

преди 12 години

Руснаците поне дават нещо. Американците и западняците само грабят и колонизират и се правят на демократични и строят джамии. По-добре да сме с руснаците, отколкото с Мюсюлманският Фашистки Евро Съюз.

218

Русокос

преди 12 години

*** за вас, ***! И англосаксонска и френска подкрепа! Ще строите джамии и ще пишете на турски с латински букви, но само докато Ердоган развенчае "Култа към личността на Ататюрк"! После с арабски букви, че е по-фешън...