384

belalov

преди 13 години

Пари ще има, като заработите! Що не играете футбол в работно време?! А като произведете нещо - домати, стена от сграда, телевизор, прическа, литър мляко, откривате ли го с прерязване на лента? Какво увеличение искате тогава!

383

Flexy

преди 13 години

Отново прах в очите на хората! Ще има увеличение, няма да има увеличение? поредната лъжа от страна на Симеон Дянков. Да си ходи ли Г-н Дянков или да не си ходи?

382

ядосана и безпарична

преди 13 години

тази държава ще се оправи ако държавните служители започнат да работят наистина и си плащат всички осигуровки като нас простия народ където им изкарваме заплатите и премиите

381

Анонимен

преди 13 години

Не виждам къде ще му излезе края всеки иска да е министър все едни и същи хора се въртят всеки граби. + един голям % население с тъмен неустановен призход коета също граби не се ли събудим да почнем да градим нещо няма стане

380

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Аз не съм ГЕРБболеза, да уточня. Имаше една песен "Има-Нема, Има-Нема" И според дянков завършва на "Море, нема нема". Така е и с цялото управление на ГЕРБ все обещават нещо и все намират от 10 кладенеца вода да се оправдаят, че не става!На хората им писна да им се обяснява, дащо не воже, като не може не пускайте въдицата, че може!

379

Просто слух

преди 13 години

Имааа - Немааа - Имааа - НемааНека на следващите избори направим ГЕРБ просто слух ....

378

Анонимен

преди 13 години

Типично по герберски - ще има -няма да има! Залагам ,че Тотката си отива защото си е позволил да каже нещо без да го е съгласувал с инфанта Дянков...

377

Анонимен

преди 13 години

Одете сиииииии УУУУУУУУУУУУУУУУУ

376

rumen221

преди 13 години

Приятели,ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИМА, без да се застрашава макрофинансовата стабилност!!! Много е просто...1. Заплатите в България са 2 пъти по-ниски спряма производителността на труда ни2. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (истинската е по-голяма)Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, дори за представите на Американците. За да излезем от кризата ТРЯБВА:1. За инвестирана печалба данъка ДА СЕ НАМАЛИ на 5%...(за миналата година са реинвестирани само - 2 милиарда...)!2. За останалата печалба данък 37.5% (колкото са удръжките и за работна заплата) - тогава в бюджета ще влязят още 10 милиарда, които сега се изнасят зад граница... и НЕ СЕ ИНВЕСТИРАТ от честните частници!!!Защо да се увеличи данъка върху печалбата ли...Защото нереинвестираната печалба е ЛИЧЕН ДОХОД и трябва да се облага както и доходите на всички българи, а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!Печалбата ТРЯБВА да се облага като личен доход и защото тя е направена за сметка на СЪЩОТО ТОВА общество, от позицията на ИКОНОМИЧЕСКИ ПО-СИЛНИЯ!!!

375

аз

преди 13 години

защо не ги изметем като японското цунами

374

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Хора, ще ви кажа, кога ще има увеличение, вчера премиера си го каза. Не сме работили достатъчно, за това няма увеличения. Значи аз ще ви кажа, ще има увеличения на кукуво лято! Премиера ни смята, че той работи най-много от всички! Ако той работи така, представете си колко работят другите нали? Значи няма увеличения! Щото не може да работиш като само пред телевизора/камерите/седиш, и всяка простотия казана от теб, медиите приемат с усмивка, като страхотен бисер!

373

възмутен

преди 13 години

"...това са просто слухове... - слухове, чути и от твоята уста, бе Дянков! Пълни некадърници ни управляват в момента. Нямат ни най-малка представа какво влиза и излиза от бюджета, нямат и представа въобще за икономиката и производителността в тази държава. За тях, каквото капне, веднага се харчи и ако ги питате не могат да ви дадат смислено обяснение за харчовете на властта. По-некадърни, по-некомпетентни и по-лъжливи управляващи от тези, досега не помня да сме имали!

372

Анонимен

преди 13 години

кът кът бечи бечи Лесно се пасе стадото от опитни овчари !ДНЕС обаче стадото е като в ТКЗСОбщото и кучетата не го искат Всеки гледа да го дои и коли дорде е на власт и не му е минал мандата

371

Ani

преди 13 години

И какво излиза? Че в действителност Симеон Дянков управлява държавата и че пред него дори Бойко Борисов не "пее"?! Премиерът казва, че ще има увеличение, а Дянков те разрешава. Нещо тази държава съвсем го е закъсала, ние - също.

370

pipi

преди 13 години

Този човек се върна тук,за да ни разгони окончателно фамилията,а на ББ това му идва дюшеш,защото някой трябва да му върши мръсната работа,каквато задача му е поставена,да ни ликвидира като нация.Гласувайте отново за тази *** ГЕРБ!

369

анонимен

преди 13 години

Няма да гласувам за БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ и НДСВ!!!!А Кунева да го ***!!!

368

Пешо

преди 13 години

Дянков а чу ли слуха че ще ти скъсам газа!

367

Анонимен

преди 13 години

До кога ще го показвате това лаино на снимката?

366

Анонимен

преди 13 години

Писмо до Левски! ...Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти.От там не виждаш ...съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобове празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи.Край просяка минава БеЕмВе.На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай!Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.Категории: Левски, стихотворение, български деца

365

Червената помия

преди 13 години

Преди да коментирате Дянков, прочетете блога "Мисионер лби е Дянков?".В него с документи е показано кой е, от къде е, какво е учил, какво е правил, и че навсякъде, където е работил и консултирал, или е уволнен, или е изгонен едва ли не с бой с камъни...Прочетете го, препоръчвам го горещо!