29

Анонимен

преди 13 години

abe sho taka me se 4ini 4e Cwetanow prili4a na ministyra na MVR ili brkam, a?

28

ей

преди 13 години

тоя как не схвана, че докато мутри я управляват тая държава, не шенген, ами и бял ден няма да видим

27

за какво ни е ШЕНГЕН

преди 13 години

Не си ли виждаме какви сме ,а искаме ШЕНГЕН та ШЕНГЕН,хората казват че несме готови ,но ние пак се натискаме.Небяхме готови и за ЕС и сега съжаляват че са на приели и ако ни приемат и в ШЕНГЕН,нацяло ще разтурим ЕС.Първо да си оправим политиката,корупцията ,съдебната система,да вкараме някой друг политик в затвора защото има много такива.Да сложим малко ред в гетата,какви са тези *** ще раждат на 12 г.та това си е педовилство трябва ред в тая държава,не ни трябва ШЕНГЕН,а УПРАВНИЦИ С МОЗЪК.

26

КоКо

преди 13 години

Ще убедим Холандия като легализираме марихуаната

25

122

преди 13 години

Abe хора, какво са ви виновни Цв и Бор, че държавата ни е ***?! Западняците не искат да имат за съседи крадливи и проституиращи ***.Докато не се справим със *** ***, винаги ще сме втора ръка хора за запада. Онези се правят на много толерантни, но дават мило и драго *** да не са при тях.

24

Венелин

преди 13 години

Цветанов да очаква скоро прокурорите!

23

Владо

преди 13 години

Шенгенското пространство ни е необходимо, но не сме готови за него. А и тук да стане чудо обикновените хора от Нидерландия ще ни спънат и то яко. В началото на т.нар. демократичен преход те се нагледаха на български стрелящи се мутри по северните страни и сега там много ни "обичат". Обикновените хора на Нидерландия ни виждат в Шенген евентуално след 2014 и ако има новите за десетина успешно завършени знакови дела в български съд и поне дузина депутати и министри зад решетките.

22

ОЧАКВАНЕ

преди 13 години

ЛИСИЦАТА ВЪРВЯЛА СЛЕД КОЧА В ОЧАКВАНЕ ДА МУ ПАДНАТ ТАШАЦИТЕ И ТЯ ДА ГИ ПРИЛАПА , АМА ТЕ И ДОСЕГА СИ СТОЯТ НА МЯСТОТО, А ЛИСАНА ВСЕ ОЩЕ СЕ ОБЛИЗВА. ЦВРЪЦКО И МУТРАТА СЕ НАДЯВАТ СТРАНАТА ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН И ТЕ ДВАМАТА ДА СЕ СНИМАТ И ДА РЕЗНАТ ЛЕНТАТА. ДА АМА НЕ ДОКАТО ТИЯ ДВАМАТА И ОСТАНАЛИТЕ БАНДИТИ ОТ ГРОБ СА НА ВЛАСТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ЕВРОПА НЕ СПИ, ТЯ ТРЕЗВО ОЦЕНЯВА ДЕЙСТВИЯТА НА БАНДАТА И ВЗЕМА МЕРКИ. ДВАЦАТА НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ СНИМАТ И НЕКА ПРИБЕРАТ НОЖИЦАТА

21

blackradio

преди 13 години

Цвъцко ли само лъже и маже или медиите или и двете ? Само Холандия ли Цвъци ? Или май и Германия и Франция ? И още някои други...И един месец "по-дълъг период от време" ли е ? Или само на тебе ти излиза доста време за чакане ? Цвъци стига цвъка че и без друго сме се оакали здраво

20

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

"Цветанов очаква докладът на ЕК да убеди Холандия за Шенген"ХОЛАНДИЯ ЩЕ БУДЕ УБЕДЕНА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СТАВА ЗА ШЕНГЕН, САМО КОГАТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА МИНИСТРИ-КОНСУЛТАНТИ, КУПУВАЩИ СИ 10-15 ГАРСОНИЕРКИ ПО 120Р 150 И 200 КВАДРАТА

19

Анонимен

преди 13 години

Влизаме първоначално с въздушните и морските си граници=КАК БЕ И С 6 - ТЕ АПАРТАМЕНТА ВЛИЗАМЕ ..................... БЕЗСРАМНИЦИ

18

4

преди 13 години

Цветанов не ставаш за политик!Учил недоучил и *** при това.Докато ти водиш преговорите ще видим доста зор за Шенген.Просто си отстъпи мястото на по кадърен човек.Излагаш България!

17

sedefcho

преди 13 години

Ако приемат България и Румъния европейците много хубаво знаят че с разхаитените граници на гърците тук ще стане сухопътен коридор за поток от Африка ...

16

Не заслужаваме!

преди 13 години

Не заслужаваме да ни приемат! Европа се влияе от прости действия срещу престъпността а не от грандомански приказки , скъпи униформи и показни акции които са само прах в очите, само че Цецо и Боко не са много интелигенти индивиди и не могат да разберат този *** ФАКТ!

15

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Няма лошо, обаче ГЕРБ я следват също толкова ревностно както и комунистите по времето на В.И.Ленин, разликата , че тогава са плюли по фашистите и белите, а сега плюят по комунистите! Не казвай, че не виждаш очеизвадната прилика!

14

Дедо Гаджа

преди 13 години

Докторе, доктрината е 100% червена и е стилизирана да съвършенство от Владимир Улянов и Йосиф Висарионович.

13

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Дедо, доста си се объркал, това е девиза на ГЕРБ. Щом не си с нас, си комунист! А явно ти си герболетка! На вас от герб, ви дай само да се оправдавате, защото за пет пъри работа не вършите!

12

Дедо Гаджа

преди 13 години

Холандия и Дания са изключително либерални страни. Но щом са стигнали до изводи, че "в България има нещо гнило", явно че е така. Не с думи, а с дела Цецо ще трябва да убеди политиците там, че "гнилото е хирургически отстранено". А "гнилото", от където тече воняща гной се казва "съдебна система", която е оплетена в примката на Посткомунизма. А това означава - щом не си един от нас (червената юридическа номенклатура)- ти си срещу нас!

11

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Цецо, разбери едно нещо, Холандия не е като Бойко Борисов, да си мени мнението през два дена и да не помни какво е казал преди това! Не става така! И слава богу щото аз не виждам предимствата на Шенген, освен тези, че ще могат хората да се изнасят в чужбина по-лесно!

10

Анонимен

преди 13 години

Цецко разкарай се!Обувай гуменките и бегай на село!