99

Dimitar

преди 12 години

Znaete li zashto povecheto ot chyjdencite v Libya si trugnaha?Zashtoto misleha che Kadafi shte padne i shte nastane pulna anarhia.E tezi koito ostanaha v Libya vidiaha kakva e realnosta i tova koeto se izluchva po TV-to sa pulni glyposti--prosto taka im iznasia i zashto Katarskata televizia -Aljezira raboti s NATO .Zashto ne pokazvat che minimym 70% ot naselenieto e za Kadafi i NATO pomagat na edna grypa razboinici

98

Анонимен

преди 12 години

Според последни данни Кадафи е наел НАТО да хвърля бомби в Либия гаси ***.

97

Анонимен

преди 12 години

натовските *** се *** да леят пумия на този човек , това е връхна точка в лицемерието !

96

Анонимен

преди 12 години

Предлагам като вредни за човечеството да се закрие НАТО, Съдът в Хага и още някой друг

95

Анонимен

преди 12 години

А бе 1, ти си луд за връзване, как можеш да вярваш на такива съчинени истории. Всеки неудобен на днешно време, ако не могат да го хванат данъчните е обявяван за изнасилвач. Аман от прости хора

94

Някъв от България

преди 12 години

А деца яде ли?

93

хммм

преди 12 години

*** ***, да ти пръснат *** сега там, хубаво ли ти беше като мъчеше невинни, вкючително и нашите медицински сестри а? Накрая се оказа че са невинни, но кой ще им върне изгубените години?? Да умре в някой затвор, не трябва да му мига окото на никой за тоя арабски бокук...

92

anarhist

преди 12 години

и ти при тях та да си правите каре белот в килията

91

Анонимен

преди 12 години

Аз ви казах че Младич , Волен и Кадафи щее са в една килия .. :)

90

Анонимен

преди 12 години

М.Люйнски -главен свидетел. Майтап

89

Анонимен

преди 12 години

До гл. прокурор в Хага "В резултат на последния авиоудар на НАТО са били загинали 30 Либийски граждани"

88

:)

преди 12 години

Това на нищо не прилича!!! Спор няма, че Кадафи прави неща за които смърта му ще е малко наказание, но защо нищо не се говори от САЩ за Сирия, нещата които стават там не са по добри!!!ООН къде е да помогне на Сирия?Всичко е мн добър сценарии за свалянето на създадения от тях диктатор!!!

87

Анонимен

преди 12 години

Това са диваци -какво може да се иска от тях? Най-вероятно и "бунтовниците" са правили същото.

86

"Бомбата на Сад

преди 12 години

Официално признато от конгреса на САЩ- президент Б.Клинтън с пурата и М.Люински в сградата на символа на световната демокрацията- Белият дом. Голям майтап са пиндосите.

85

Анонимен

преди 12 години

Кадафи е жалък мерзавец. Като всички социалисти свързани с Русия.

84

ГЛУПОСТИ !

преди 12 години

Пак глупости... Кадафи вероятно е карал някого да яде стъклени чаши, да спи денем и нощем, да яде 3 пъти дневно... Да, Кадафи е карал враговете си и да ходят на ръце, да свирят с уста и да посещават при нужда тоалетната! Майчице, колко страшно ....

83

Сержант

преди 12 години

Кадафито пак е оплескал работата - требе да му помогнем и то експертно. Да пратим турчулята и мангалята да изнасял мъжете им, че да запълним пропуска на полковника.

82

MURDOC

преди 12 години

Бебетата ....Смъртта ....Лъжата(или как Буш старши и сие вкара САЩ Вперсийския залив )През 1990-та на 10 октомври с тъжни очи и с мъчителен глас 15-год момиче разказва пред конгресна група по човешките права как войници на Садам влизат в куввейтска болница и убиват за спорт новородени бебета. Сълзи се стичат по лицето на момичето ,топодсмърча докато разказва с перфектен анлгийски как я страх да е върне в Кувейт при роднините си .Името й е Найра без да си каже фамилията поради страх Садам да убие семейството й . Първата война на САЩ с Ирак вече не е обикновена инвазия за простия американец тя приема библейски пропорций след показанията на Найра- борба между доброто и злото. Действията на Садам от разказа на Найра предизвиква толкова силни емоции в американския народ че дейсвията му са аналогизирани с тези на Цар ИРОД жесток и властолюбив владетел, с който е свързана евангелската история за Избиването на младенците узнавайки за раждането на Исус Христос, Ирод решил, че той ще го свали от трона, и за да го предотврати, заповядал избиването на всички 14 000 новородени във Витлеем. Няма никакво съмнение Садам и Цар Ирод са си лика прилика.След показанията на Найра ,мъж на име д-р Иссая Ибрахим се появява пред същата комисия и откарва случая до Обидинените нации съобщава че бил свидетел на погребване в масови гробове на 120 новородени от които 40 собственоръчно той е бил накран да погребе (вички тези деца рабира се са все новородени взети от кувиози ). Администрацията на тогавашния президент Джордж Буш старши задейства веднага план да се справят с дявола Садам . Америкацните в този момент страшно са активизирани и с желания да започне войната ,дори се създава Сдружение за свобода на Кувейт . Но зад цялата тая лудост се крие друга истина . Компания на име Hill & Knowlton е наета да направи проучване на стойност 11милиона $ за да се разбере настроението към Садам. В1992 една година след края на войната в персийския залив се открива фамилията на Найра и че тя дъщеря на Сауд Бин Назир Ал- Сабах посланик на Кувейт в САЩ .Оказва се че тя никога не работила в болница в Кувейт и не е напускала САЩ . Показанията й са фабрикация на Сдружение за свобода на Кувейт ръководено от Hill & Knowlton същата компания започнала пручване за настроението на американците към Садам и на която шефа й се оказва в близки отношения с президента Буш старши ,нали се сещате американец ? Д-р Иссая Ибрахим, лекаря превърнал се в гробар по неволя на бебета , всъщност се оказал зъболекар който дори не е бил и на близо до Кувейт . Благодарение на сълзливата история на Найра и д-р Ибрахим управниците на САЩ въвлякоха обикновени те си граждани в мръсните си бизнес военни интереси .АРЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА ВЕРВАМЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е СЪЩИЯ НОМЕР ЗА ОЧЕРНЯВАНЕ НА НЯКОЙ КОЙТО И БЕЗ ТОВА Е СЪЗДАДЕН ОТ ТИЯ КОИТО ДНЕС ГО СОЧАТ С ПРЪСТ .

81

Ха Ха

преди 12 години

За наказание трябва сега да се организира кампания за групово изнасилване на КАДАФИ...Ама то няма да е като наказание защото ще му хареса!

80

пср

преди 12 години

До Анонимния по долу:Приятелю нека да сме коректни: НАШИТЕ сестри категорично отказаха да подкрепят "бунтовниците" защото шефа им е именно този който 2-3 пъти потвърди смътрните присъди, а хората около него са тези кито измъчваха сестрите ни и към които има официално искане на Б-я да бъдат предоставени на нашето правосъдие.А и как до вчера същите тези хора лижеха ръката на Кадафи и колеха и бесеха (буквално) в негово име и изведнъж хоп - станаха демократи. Някой добре им плати май (ЦРУ?)