91

До 44

преди 13 години

Когато говориш за Айн Ранд,сподели на останалите ,че това е поредната руска..ку..ва в началото на века която си хванала пътя и се заселила в "Страната на неограничените възможностии" ..,но не и на реалности...Не забравяй да споменеш ,че се е писала и тя еврейка като всички *** тук за да намерии начин да се устрои... Хайде от мен толкова за тази.... к...а

90

xax

преди 13 години

Вижте за какво става дума в "новото българско кино" - богаташи, мутри, мошеници, ***, биячи, полицаи, политици,- все отбор-юнаци!-----------Ами разбира се, че за това се говори - за настоящите проблеми. Няма да говорят за чавдарчета и пионерчета или да изкарат някаква пълна скука, която няма общо с действителността.

89

Dimiter do9 Stefka

преди 13 години

hey Stefche,ami haide da te vidim togava na klipa de,moje li da mi go izpratish togava?I az shte ti izpratia neshitchko za tebe.Dai skype/e-mail purvo da se razberem, a ?:)Mi zashto ne- tuk on line e niakaksi po-misteriozno, a ?:))

88

до поля

преди 13 години

Драга Поля,нали в определена степен филмите отразяват действителността ?

87

поля до 70

преди 13 години

Ти па, кой ще гледа повръщня в която някой се държи кат българин в истинския живот.Тва не е документален филм за скотове, хейтъри и дбили, а сериал, който се пробва да излезе извън скумриите зрители в БГ

86

комуноид

преди 13 години

Погрешността на модела ,,Робин Худ" не в акта на ограбването на богатите, за да се даде на бедните.А в насърчаване на мързела,неинициативността,задоволяването в битието с жалкото, чрез практиката да се отдават нищожни блага, за които не полаган труд. Демек,държавата култивира паразитното,латентно съществуване,като не създава условия за самоинициатива,работа,не насърчава полагането на усилия, за подобряване на жизнения стандар,а хвърля най-необходими за оцеляването подаяния.Това основа за мизерия

85

До 44

преди 13 години

"Доган го е чел тоя Ранд!" ТОЯ Ранд....Айн Ранд е жена!Много будещи смях коментари има тука, ама на ето нн тоя не можах да се сдържа... - ограмотете се!Иначе за Бойко Кръстанов - онзи ден гледах постановката "Зимна приказка". Самата постановка не ми хареса, но не съжалих, че съм го гледала само заради актьорската игра, като най-добрата беше неговата и на Явор Бахаров. В "Стъклен дом" не ми прави много впечатление играта му, но като театрален артист много ми хареса - бях приятно изненадана

84

Vesi

преди 13 години

Abe zashto pochti vsichki pishat tolkova otvratitelni komentari be....goliama zloba v bg-eeei ujas,dobre che me niama tam,a inache vsichki chakate seriala s netarpenie! Haide gledaite si turskite sapunki i si piite rakiata,4e za drugo ne stavate!!!

83

Зрител

преди 13 години

Отвратителен лигльо, много грозно си свива устата след всяка изречена фраза - трудно се понася такъв актьор. Няма нищо мъжествено у него.

82

до 83

преди 13 години

той е като повечето останали в смрадливата държавица България - ***!!!

81

до 71

преди 13 години

Ей ***, тоя на снимката която си си избрал е порил с ножа живи деца. Къв човек си ти бе ? Засрами се от паметта на дечицата умрели в нечовешки мъки и ужас. Мъж ли си , *** ли си, какво си?

80

Уф

преди 13 години

Йо ,критика!Нема начин да се чете преди университета що миналата година я приведоха на български.Ама акъл де...

79

A!

преди 13 години

Тоя го гледах как се удави по телевизора?Да не е възкръснал?!?

78

Критик

преди 13 години

Книгата която чете се чете преди университета даже. Доста е позъкаснял като години, за подобни "открития".Примера на Ранд впрочен е доста глупав както и голяма част от книгата.Да говориш за взимане от богатите при условие, че богатите са станали такива честно е едно. Примера с Робин Худ е друг и тиранията и тормоза не се отчитат.Няма черно и бяло и определено имаме нужда от Робин Хуб, Левски, Ивайло и други подобни личности излезли от народа, а не от пляката безморални плебей!

77

мангала

преди 13 години

кат,не ви харесват ващи гледайти нащи сиганските ,те са като за вас разбирачи!

76

БТК

преди 13 години

"Звезда" ...???В България участваш в един сериал и вече си звезда!!!Ами добре ...

75

стг

преди 13 години

айде да не генерализираме и трите сериала са добри , да имат трески за дялане но с какво ги сравняваме, правенето на сериали е занаят който не се е практикувал тук аз очаквах началото да е по лошо , съвсем прилични са и се гледат доста а всеки си има вкус

74

Темерут

преди 13 години

До 69: Е, че какво му е на столичани в повече? Аз се спуквам от смях с него, и ме е яд, че чак есента ще започнат излъчването на 2-ри сезон.

73

Варненка

преди 13 години

Стига сте дъвкали тоя "Стъклен дом",идете да гледате "Зимна приказка"!Много добър спектакъл,а Б.Кръстанов ще го видите в съвсем друга светлина!Недейте да сте толкова крайни в предубежденията си,като нямате достатъчно впечатления!

72

bugi barabata

преди 13 години

Не ми изглежда много ....... мъжествен