15

Валдес/Исп. консулат

преди 13 години

Ние в Испания имаме производство на краставици за едва 3 млн Евро. А вие българите май малко се изсилихте с вашата компенсациа?????

14

Анонимен

преди 13 години

Догодина краставици няма да има!

13

blackradio

преди 13 години

Никога наште управляващи не са искали помощи от когото и да е с цел подобряването на живота на гражданите, производителите и т.н. тоест за нищо добро за хората. Те не се приемат за част от народа на България, а за нещо стоящо по-горе, богоизбрани. Плюенето и викането си имат основателна причина, така че не се възмущавайте на отрицателните коментари ами малко помислете

12

Sasho

преди 13 години

Тея по долу пък с коментари:"Ако печелехме толкова на ден", "От къде толкова краставици" и т.н.Същите тези щяха да кажат "Тоя министър не става, България е ***, ГЕРБ са виновни", ако не беше поискал тая помощ.Е заради такива нещастници никога, ама НИКОГА няма да се оправим.Иначе е ясно, че обикновенния човек няма да получи нищо.

11

Helzo

преди 13 години

И кво? Все едно пък ще ни засегне това и нас. Един лев няма да види обикновения гражданин от тия пари, дори да ги вземем. Единственото подобрение ще е в моделът "Мерцедес" на някои депутати.

10

Онанимен

преди 13 години

Баси, тъкмо се чудех как са се появили български корнишони по лефче в Темпо, вместо гръцките еднометрови гнусни кентаври.

9

Анонимен

преди 13 години

По-вероятно е да удовлетворят исканията на министъра на замеделието на САЩ, отколкото на нашия земеделски министър.Наглите американчета как още не са поискали компенсации, че някъде си се е появила ешерехия коли -убиец.Все пак нали само те имат право да убиват по света ..............

8

2011

преди 13 години

Айде още едно перо за да се облажат някои богоизбрани....Е , щом не ги изнасят , защо БГ краставиците ги няма на БГ пазара ?

7

винету

преди 13 години

най-многу да направите като вятъра за компенсация на краставици

6

Оле!

преди 13 години

Аз си ям краставици, защото не вярвам, че са виновни за бактерията. Щях да ям и повече, ако им бяха намалили цените на вътрешния пазар. Така и производителите нямаше да имат такива загуби, и ние потребителите щяхме да сме доволни.

5

Анонимен

преди 13 години

откъде толкова краставици в тая държава бе алоооооуууу..с маркетитем бг краставици не съм виждал :0 .*** и мошенниците,ъто това е като да работиш в държано предприятие,можеш да си пишеш каквито си искаш работи...

4

Анонимен

преди 13 години

Малеее, ние ако печелехме 10 млн от краставица щяхме да изправим държавата на крака от раз.

3

madabi4

преди 13 години

Министърът се позова на данни от Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция, които са същите с тези на МЗХ.Като ви знам данните... компенсации ние ще даваме.

2

neyznavaem

преди 13 години

AMISGA , KOI WTE GYWNE PARI4KITE

1

Анонимен

преди 13 години

брееееее,,,бах тоя нагъл пич