18

Отворен

преди 12 години

Ти ползваш лш гугъл ?

17

ss

преди 12 години

tez pak ot google se chudqt s koi da se zahvanat i kakva glupost da izmislqt

16

Анонимен

преди 12 години

to pyk ostana i da si kajat nie biahme:)

15

а

преди 12 години

не бе, кво се очаква, да преснат с ръце и да кажат "въх, как ли е станало, без да искаме, верно че сме ние"

14

stg

преди 12 години

до 13 ,ако тия дето влагат пари в икономиката на САЩ не им беше изгодно нямаше да ги влагат там

13

Нина до 11

преди 12 години

Не говори лошо за най-големия кредитор на любимата ти хамерика. Ако не бяха финансовите инжекции от страна на Китай, Русия, Бразилия сега щеше кризата да се вихри с още по-голяма сила.

12

abc

преди 12 години

Обвиненията на Google са "неприемливи", обяви ПекинНякак си щях искрено да се учудя ако бяха казали друго.Не съм чул досега някой да си е признал за нещо.

11

жени

преди 12 години

Само като видя червеното знаме и звездиците, ми е ясно, че личността и правата и са недосегаеми!

10

стг

преди 12 години

детенце, прочети малко какво представлява интернет щото явно си мислиш неща дето не са така, интернет няма команден център и няма как да има това му е смисъла ама то само с чалга как да разбереш

9

до 7

преди 12 години

Нищо лично.На чичо Сам взе да му писва от такива "отворки като теб",а той винаги си калкулира разходите.По евтино е да ти прати безпилотния.Има няма десетина полета тук таме по света и ще се наакате.Вервайми.

8

psycho

преди 12 години

не знам, ама преди време ми излезе съобщение "вашата поща бе отваряна от адрес в китай"

7

абв.бг

преди 12 години

Поредна *** от страна на Щатите - то в една обикновена фирма се ползват корпоративни мейли, а кво остава за Пентагона... Искате да ви повярвам, че генерали си разменят класифицирана информация в Gmail? Мухахахаха, пробвайте пак:))) Истината е, че в Щатите се готви законодателство, с което да сложат ръка на Интернет и да въведат цензура под претекст за "защита от хакерски атаки". С такива простотии само се оправдават. Е тва е истината, другото са циркове...

6

top secret

преди 12 години

Ега ти американския военен интернет, щом разни тюфлеци от маалата в Цзинан могат да ровичкат из него. Американците да наемат специалисти, които да им изградят надеждна система, а не да трепят хора по света, че им ровичкали из нета. Германците като не можаха да се оправят с краставиците и E. Coli извикаха китайци и те светкавично анализираха ДНК-то. Толкоз за велика Германия. САЩ също да потърсят някой, който разбира от интернет и защита. Толкоз за велика Америка.

5

РАЦИО

преди 12 години

Мръснато китайско племе е копирало и направило самолет - копие на Airbus. Не зачитат никакви норми и крадат на поразия - да се разредет спешно с поне 500 милиона.

4

Швейк до еххх

преди 12 години

трябва да ги третират с отрова за ***... нищо не могат да измислят, само се множат, консумират и копират. министерството на земеделието да прати хеликоптерите дето пръскат за скакалци да попръскат в Чайна.

3

Хейтър

преди 12 години

Понеже в САЩ нямат идея какво се случва в Китай..

2

еххх

преди 12 години

САЩ чрез жмел.ком ли мислят да атакуват китайците

1

Doctorspiele

преди 12 години

Само това оставаше, някакъв китойски шпионин от китайския ресторант да ми гледа в пощата.