7

Анонимен

преди 12 години

***,имам само един въпрос към теб:Как със 120 евро заплата ходят хората да се лекуват в Турция?Светни ме по този въпрос.Доколкото зном,там лекарите са елитът на обществото,заедно с военните.А прегледът почва от 50$ нагоре.

6

мами

преди 12 години

Това не е здравеопазване а имитация на някакво здравеопазване. Много хора се насочват да се лекуват в Турция следователно там имат добра система. Ако нямаш пари умираш народа е болен на никой не му пука .Какви са тези доплащания за избор на лекар нали касата плаща клиничната пътека. Измишльотени както казва примиера пладнешки грабеж. Заплатите на лекарите са малко вярно но и с минимална заплата 120 евро какво искате..

5

Анонимен

преди 12 години

По закон парите за здравноосигуряване не са държавни , а на Задължително Здравноосигурените Лица. По закон с тях се разпорежда касата. Очевидно са ни национализирали (а след това приватизирали) парите за здраве и затова сега ще ни карат да плащаме по 900 лв. при постъпване в болница

4

ves666

преди 12 години

goliama dalavera e toai zdravna kasa, lechenie pari doktora dovolen choveka sashto gyshnal chemshira.svarshil si rabotata vzel si parite.

3

faust

преди 12 години

скапани мафиоти.........

2

lekar

преди 12 години

nqma nzok nqma problemi

1

filomena grimaldi

преди 12 години

tova zdraveopazvane se prevarna v pladnewki obirdziq.