94

123

преди 12 години

И въобще, ние (гражданите) ли трябва да учим полицията как да ги търси, какви варианти за бягство имат и как да бъдат предотвратени????

93

123

преди 12 години

Добре де, как се е качил на самолета и не е слязъл на летище София?Има 3 варианта:1)Скочил е с парашут, без екипажа да забележи (реално е изключено дори да отвори вратата по време на полет) - ОТПАДА.2)Слязъл е на летище София и се е качил на друг полет (с малко пари и връзки съвсем възможно).3)Бутнал е пари на гранична полиция и в момента си пие кафето някъде из България (с малко пари и връзки е най-вероятния вариант).Варианти 2 и 3 можеше да се предотвратят!

92

Авиатор

преди 12 години

Изобщо не сте в час.Няма такава процедура.Тя касае авиопревозвача, а не държавата.Това че някой некадърник в "България ер" ( единствените които поддържат редовна линия до Кипър ( Ларнака) не си е свършил работата, е без коментар.Може би просто *** а джиите да са решили да си го пуснат да си ходи.

91

нут

преди 12 години

И какво сложно има? Тръгнали са двама, единият е слязъл? А, защо не проверихте багажа на стюардесите? Напоследък жените станаха много еманципирани и хващат гаджета както си искат - даже и в куфари. Защо във всичко виждате умисъл и грешки на някого? Може да го е свалила някоя натокана стюардеса и да го е приватизирала за Уикенда?

90

Анонимен

преди 12 години

"Арестант без конвой духна. Под носа на МВР"Нашата полиция го пази :)))

89

Krios

преди 12 години

Този не беше ли болен нещо!?!? Или вече си е взел дозата и е добре:)

88

Анонимен

преди 12 години

Тaшаци! Бе това МВР не ни дава и миг в който да поскучаем. Вярно е, че милиционерите/полицаите никога не са били от интелектуалния елит на нацията, ама и такива *** не бяха. :( Ама иначе пеят песни за тях.

87

Европол

преди 12 години

Избягалия арестант е...... Румен Петков!

86

Слух

преди 12 години

цитат:"по онова време (Р.П) бъдещият вътрешен министър е работел в Ленински районен комитет на партията."

85

WWW

преди 12 години

МЕН МЕ ПАЗИ МВР ;;;;;;;;;;;

84

нут

преди 12 години

Петков какво е недоволен? Може би, това е операция срещу "Скритите". Сега цялата държава, Полиция, НС, бизнес-среди с почуда ще наблюдават къде ще иде този беглец? Началото на новият крими-епизод е в ход. Очакваме продължение.

83

Лозунг

преди 12 години

Убий папагал - спаси румен Петков!

82

Анонимен

преди 12 години

Като гледам колко ни е силна граничната полиция, се чудя как все още Ал-Кайда не са се outsource-нали цялата дейност у нас ?

81

Анонимен

преди 12 години

Румбата президент!

80

sedefcho

преди 12 години

Снимката кърти :):):) Има някакво послание със статията :D :D :D

79

Новина

преди 12 години

Поради алергията си към папагали Румен Петков обяви, че напуска БСП и се отдава на залужен алкохолен делириум.

78

Спокоен

преди 12 години

Егати, тия насила ще ме накарат да гласувам за първи път през живота си. И определено няма да е за герб.

77

бг

преди 12 години

тоя там шев на гранична ли ква там да си ходи.....тва е срам пред света ,,,,виж утре и талибали пуснали да взриви аирогарата

76

Clever

преди 12 години

Смешници! Погледнете снимката горе. Злобни, нагли ***, които прдължават да ни крадат повече от 20 години. Ще се пръснат от яд, че кокъла не е у тях.Това ли е алтернативата на Управляващите, която предлагате. Не, благодаря!

75

Анонимен

преди 12 години

Р.Петков!Едно от лицата на БСП!Бивш министър от Тройната коалиция-подал оставка за нерегламентирани контакти с престъпни елементи,впоследствие с отнета американска виза поради съмнение за участие в наркотрафик.Те искат пак властта!