73

vitalius

преди 13 години

Много от коментриралите уж са сини пък не им идва до акъла че данъкоплатеца е работодател на управляващите и те нямат право когато им скимне да му бъркат в джоба. Това решение на Дянков е много правилно. Управляващите пак могат да си приемат каквито си искат закони, но ако искат да харчат пари за някаква нова глупост трябва да съкратят някаква стара. Не може държавата непрекъснато да расте за сметка на хората.

72

ваня

преди 13 години

Да ограничиш икономическите лостове на следващото правителство и да не му позволиш реално да управлява (предпоставка за което са предлаганите промени) не е добър знак за СДС. А ДСБ реагира адекватно. Дано на изборите спечелят Св.Малинов и Пр.Прошков - те са политици от новото поколение и имат ясна визия какво трябва да се направи за да излезем от кризата...

71

Емил

преди 13 години

Явно от СДС и Румен Христов бая ги е страх от Малинов. Затова действат така.

70

Емил

преди 13 години

За разлика от СДС, които търсят благословията на Бате Бойко, от ДСБ си държат на принципите и не гласуват за всичко, което предложи Генерала.

69

Син

преди 13 години

Едно е да кажеш, че подкрепяш реформаторските идеи на управляващите при определени условия и изисквания, друго е да тръбиш: "Няма пък да ги подкрепям !"Няма, няма, ама и ние, сините избиратели, няма да гласуваме за такива като вас !

68

Невена

преди 13 години

Много странно как изведнъж РЗС пак подкрепи ГЕРБ. Дано Светослав Малинов се пребори за колкото се може повече гласове на тези избори.

67

Анонимен

преди 13 години

Екатерина Михайлова само на мен ли ми мяза на бухал в главата? :)))

66

НФБ

преди 13 години

и какво разбират 2/3 от народните депутати от икономика? След като не са икономисти как ще гласуват за или против някакъв закон засягащ икономическото развитие на страната? Икономиката не е за всеки! тук трябва разум и задълбочени познания а не политически вот!Ефекта от икономическите грашки на соца цъфнаха след време!

65

Анонимен

преди 13 години

Когато комунистите плюят някой значи ги е много ама мно-о-ого страх от него и държават върви в правилната посока , а не към Северна КореяБраво Бойко браво Борисов!!!НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ , А МУТАНТИТЕ НЕКА СИ ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ !!!!

64

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБа е проклятието на България,а Бойко Борисов е мутра крадлива!

63

Анонимен

преди 13 години

НЕ КОСТОВ,А БОЙКО Е КОМУНИСТ - МУТРА!НАРОДЕ ОСЪЗНАЙ СЕ!

62

Христо

преди 13 години

Но иначе да се върнем на темата и това което пише в статията. Наистина е безумно толкова много гласуве да са нужни за да се променят данаците. Така всеки ще блокира другия и нищо няма да се решава. Демек данаците ще остават едни и същи и дали това е добре или зле няма значение. И ако е за зле, то няма да се променя и си остава така!!! Съжалявам но трябва да има повече гъвкавост за да може да се промени да е към доброто!!! :)

61

Христо

преди 13 години

До 50:Това е НЕ защото Иван Костов ги е създал тия сайтове или хора близко до него, а точно обратното показва - че си е вършил работата човека. Това обеснява и защо хората в България го плюят - защото пропагандата от БСП, НДСВ, турците, мутрите и тн. действат много добре срещу него. Затова и ние хората си избрахме тъпите правителства на червените, жълтите и турците. Аз обаче гласувах различно - за сините!!! И за сините ще си остана!!! :) Само те правят нещо, другите само знаят да лапат!!!

60

ля ля

преди 13 години

тази пак се появи !!!!

59

ГЕРБ са прави

преди 13 години

След като Радан Кънев, който не знае що е дебит, що е кредит, а е някакъв ***-блогър, ще ми обяснява как да се приемат данъците - ДСБ направо са се сдухали. За данъците трябва да има сериозно основание. Не 2/3 - пълен консенсус трябва.Тук Герб са прави!!!

58

До 58

преди 13 години

Не си прав. Невярвам да има политик, който да не иска високи заплати за народа, но има политици, които искат много ниски или много високи данъци, което не е реално. Единството на нашите политици си личи (за съжаление) само и единствено в стремежа през годините да влезнем в ЕС и НАТО и ето че стана факт. 2/3 от депутатите е точно 160 от 240. Ако едно нещо наистина е добро за хора ще се случи само и единствено по този начин. Това гарантира правилността на решението. НЯМА ДРУГА ФОРМУЛА. ПОМИСЛИ!

57

Мишо

преди 13 години

Данъците, глобите, таксите и всички пари, които държавата и общината си позволяват да събират трябва да се опеделят с референдум. Не е нормално хората, които харчат парите да определят сами колко ще вземат и изхарчат. Все едно служителя да определя колко да му е заплатата и шефа да няма право да му откаже, а е длъжен да плаща. :-) :-)

56

Helzo

преди 13 години

А ве хулещи овце в тази статия. Вие изобщо прочетохте ли за какво става въпрос? Ако тази промяна влезе в сила, това означава, че всяко едно гласуване за: вдигане на заплатите когато бъдат размразени, помощи, права, дори за намаляване на шума от джамиите, ще трябва да се гласува минимум със 70 процента от политиците. Тоест, ако на 40 човека не им изнася, то нито едно от тези неща няма да стане реалност. *** такива, взели да хулят, като ДСБ казват нещо умно поне веднъж.

55

u4indolskiq skopec

преди 13 години

KATETO SI E UBAVICA NA FONA NA KOSTOV CIGANINA

54

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

KOSTOV E KOMUNIST I KRADEC!!!KATO IZBRAHME BOIKO NE IZBRAHME KOSTOV NALI?