10

Пфф нищо особено

преди 12 години

че това си съществува. В китай има хиляди деца, които го могат това. и не само това, много други неща умеят. само с допир на ръката, направили един експеримент: скъсали една страница от книга, накъсали я на парченца и му я дали на детето, то без да гледа само с допир на ръката казва всичко мотатамо.

9

Ivan

преди 12 години

Българите са толкова сляпи без никъкъв кръгозор и нищо неможе да им помогне да прогледнат.Ето ви клипчета на човек виждащ с ушите си и на такъв с езика си:bbc.co.uk/news/health-13358608youtube/watch?v=Jshz7E9nlh0

8

:)

преди 12 години

Има един филм "is seing beliving" (дали виждането е вярване), доста е интересен и в него обясняват оптическите измами. Имаше част с един, който беше се родил сляп, но мозъкът му се е изменил дотолкова, че се оправяше без проблем, даже караше колело. Пак така цъкаше с език... Човекът иска ли да може нещо, ако има воля напук на всичко ще го направи :)

7

koce loso

преди 12 години

Ей пинокиооо...... и докато таковаш с носа си да ти викат лъжи ме пинокио лъжи ме!!

6

Проф.Вучков

преди 12 години

Гледам и не вярвам на ушите си!!!

5

KOMPROMAT

преди 12 години

Слепите ще могат да "виждат" с ушите си-I DA 4UVAT S GIZA SI...

4

Анонимен

преди 12 години

доскоро казваха че ще монтират камери с електроди към мозъка в часта която отговаря за зрението-така ще е по лесно и по качествено

3

las bolas

преди 12 години

Профеееееесора от кога още може да глеееееда и да не вяяяярва на ушите си.

2

анонимен

преди 12 години

Браво, наистина тази техника може да помогне на мезрящите. Аз съм за с 2-те ръце. Но нека това да стане за всички слепи, за да могат да се оправят в живота по-добре и да илзизат сами без притеснения.

1

Анонимен

преди 12 години

Ех, ако можех и аз да таковам с носа си, еех...