50

Уикилийкс и още нещо

преди 12 години

В изявлението на посолството на САЩ в РБ се казва: Въпреки че Посолството не може да коментира съдържанието на предполагаемите класифицирани материали, за които се твърди, че са изтекли, ние бихме искали да подчертаем, че САЩ и България имат отлични отношения и че високото ниво на нашето двустранно сътрудничество говори само по себе си. Разбира се,че WikiLeaks спомогна за заздравяване на отношенията САЩ-РъБъ. Просто посланиците Байърли, Макълдауни, Уорлик ни посочиха истината в очите: Мr Байърли ни показа силовите групировки, техните шефове и фирми и се оказа, че това, което политици, депутати, МВР не смеят да го кажат, е налице - има симбиоза мафия-политици- депутати , като мафиотите според необходимостта стават политици, че и по-нагоре израстват.Г-н Уорлик ни изясни какво означава двойна съдебна система и че тя има почва у нас. Посл.Макълдауни засегна политиците, нарече някои от тях клоуни и шарлатани и накрая заключи, че бълг. политическа сцена гъмжи от мошеници и чудаци. В отговор политици, пишман-политици и депутати загубиха дар слово, замълчаха като партизани пред фашистки съд. Това Костов, Янчо от Сандански, доцента от УНСС, форлойтерите на БСП - К.Нинова, Кутев, Картечарката, К.Добрев - мълчание, пълно мълчание му е майката. И пишман-политиците от ГЕРБ млъкнаха. Вчера публикуваха мнение за премиер Борисов. Той пък не се усети,че в такива случаи се мълчи, а не се обяснява кога какво е станало и как. В отговор журналистите от медиите го поеха и поне 3-4 дни ще има да разтягат локума. Та то не остана незасегната институция! Очакваме мнението на посланик/ци на САЩ за президента и здравната система. Предполагам, че хич няма да е ласкаво. Всичко друго мина под знака Дежа вю ние това си го знаем, ама не смеем да говорим!

49

Анонимен

преди 12 години

youtube/watch?v=2GLLJMfNBME

48

Потресаващо

преди 12 години

Ето в това клипче може да раберете всичко за Америка. Истината казана от американец. Отворете си очите гледайте поредицата говорейки свободно с Джон Перкинс в ютуб!youtube/watch?v=2GLLJMfNBME

47

EJK

преди 12 години

oshte sutrinta vi kazah 4e tazi grama e v stik EJK (Enda jena kaza)..

46

Do 32

преди 12 години

Ti pyk ne si dlyjen da se pravi6 na ostroumen kato si typ kato galo6 :)

45

MAGITO

преди 12 години

A BE USA IA SI ZADRAGTE KOMENTARITE I SI STOITE PO NA DALE4E.

44

ФЦУК УСА

преди 12 години

Истината е яе има много шпиони от САЩ в България. Много Висши служители са доносници на американското посолство и се ползват с определени привилегии както и подобаващо заплащане. Политиката на САЩ е който не се купува с пари се купува с много пари който не се купува с много пари се компроментира справка бисерите за костюмите на Кадафи. Аз съм Българин и пазя българският интерес и КАЗВАМ НЕ на АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ в БЪЛГАРИЯ!

43

Анонимен

преди 12 години

САЩ са си дали мнението в писмена форма!Защо да се повтарят?!Истината боде в очите,но само мат'ряла.

42

СЛОНА

преди 12 години

"Мълчанието е знак на СЪГЛАСИЕ!"Народна поговорка

41

келеша

преди 12 години

долу сащ!!!!!!!!!

40

Yes

преди 12 години

Дрън,дрън ярина.Много добре знаят,че е престъпник,но парите са си пари.Показател ще е покупката на бойни самолети.Почти колкото АЕЦ Белене,но без ток.

39

Анонимен

преди 12 години

"Важно е да се има предвид, че дипломатическите телеграми често са предварителни и непълни външнополитически анализи и не трябва да се разглеждат като официални позиции на американската външна политика. "Т.е. каквото е публикувано е вярно, но не е официалната им позиция.

38

ънкъл САМ

преди 12 години

Всяка българска изтривалка след американска употреба бива изхвърляна с почести !!

37

Айдяаааа бря!

преди 12 години

"Нашите двустранни отношения и сътрудничество никога не са били по-силни" - естествено, че нали там си пише, че го "пубутвате" и манипулирате чрез егото му, как да не са силни. Силни ша са, докато ви слуша...

36

33

преди 12 години

"Държава се управлява от човек на действието с лидерско поведение и осанка"да де, но лидерско не означава мутренско все пак... Бойко и осанка... само като се сетя как се появи по омъкнат анцуг на летището в Бразилия и ме напушва смях , то бива бива осанка, *** чак пък толкоз ...

35

до 34

преди 12 години

хахах вярно, там шансовете за изненади са по-големи

34

С.М.

преди 12 години

По-интересно е САЩ какво обяснение имат за сграда номер 7.

33

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

преди 12 години

Добре било квото било - гледам какво става сега.Навремето полицай 1 на царска България е бил Гешев. Преди това е бил запленен от идеите на социалистите, които впоследствие стават комунисти. След време осъзнава своята грешка, напуска редиците им застава на отсрещната страна.Използваики това, което е знае за тях успява да ги разбие и направи на пук и прах !Какво се чудите - а, по времето на Р.Петков колко убийства и отвличания имаше - да не говорим за наркотици. А кво да кажем за бившите любовници на нашите половинки, а? Какво си викаме и как се самоуспокояваме било квото било, важното е сега какво става.Разберете и запомнете едно :Държава се управлява от човек на действието с лидерско поведение и осанка, които прави нещо за държавата. Професор и доцент няма да направи нищо само ще философства и никой няма да го слуша. Берлускони е едрокалибрен бандит това се знае и в ЦРУ, но всичко го уважават, и е направил най-много за страната през последните 15 години.

32

Анонимен

преди 12 години

САЩ не са длъжни да дават обяснения на "държава", която не могат да намерят на картата.

31

Азъ

преди 12 години

Какво са прочели в дневниците на Осама за България-Няма нужда от наши акции там.Браточката действа по ефективно и от самолет в СТО.