70

--- Съдии от (Анти)

преди 13 години

Еми Барух - съдия - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г. Исак Данон - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г. Йосиф Кутев - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г. Манчо Рахамимов Мошев (1902-1986 г.) - юрист, партиен деец, член на БКП, участва в нелегалните групи; съдия "народен обвинител" в VII състав на Народния съд след 09.09.1944 г., "палач в тога

69

Пешо

преди 13 години

Фандъкова е дална женица!Тя е разрешила митинга а сега се прави на девица!Не ти ли тежи на съвеста куха лейко!

68

Хан Крум

преди 13 години

не ни натрапвайте вашите култура и ценности. Ние не ги желаем. Ако не приемате нашите ценности, не ви устройва да живеете тук - моля напуснете нашата страна, имате право да живеете другаде.

67

Хан Крум

преди 13 години

Към всички мюсюлмани - чужди граждани, които са наши гости. Сами виждате, че ние българите сме добър и толерантен народ. Но България е християнска държава и желаем да уважавате християнските ни обичаи, както вие изисквате от нас същото, когато сме гости във вашите страни. Спазвайте законите ни, молете се само на отредените за целта места, не нарушавайте обществения ред с високоговорители, не ни натрапвайте вашите култура и ценности. Ние не ги желаем. Ако не приемате нашите ценности, не ви уст

66

Chikatilo

преди 13 години

Срам и позор за БЪЛГАРИЯ Е тази джамийка миризлива...със свински глави трябваше да ги замерят тия помаци....сланинка свинска да хапнат малко да видят кво е храна ! Писна ми от черни резани малцинства разни малки жалки *** , на които все някой трябва да влиза в положение ! България е за българи не за анадолци *** и разни други световни *** !

65

1234

преди 13 години

ZBOGOM ATAKA

64

andreshko

преди 13 години

О бьлгарино,не си кадарен дори да се защитиш...

63

линки

преди 13 години

мен не ме интересува кво пише корана тука е православна държава откакто сме покръстени при цар Борис, аре чупка който иска да се дупи по 5 пъти на ден.

62

пешо

преди 13 години

е получено писмо от партия "Атака" за това, че на 20 май ще има митинг в градината до Централна баня срещу нарушаването на обществения ред вдигането на шум от колоните на джамията. четете добре : за нарушаване на обществения ред като силен шум от тонколони!!!! за това е бил митинга, а не срещу религията! всичко е манипулация, не им се връзвайте! това, което правят медиите и другите партии е насаждане на религиозна нетърпимост, а не атака! преиначава се умишлено ситуацията!!!!!

61

Анонимен

преди 13 години

Сидеров е грешка в системата! Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира, пише Еми Барух.

60

shoumen

преди 13 години

tova veche ne e novina...stana kato krastavicata s 99% voda :(

59

волен

преди 13 години

Стига изяви за днеска извьредно не плащам чули румен ли си какьвто се пишеш там Че утре ще пия кафета на доган ага да не ми горчи от вас

58

арсенал

преди 13 години

В България закони няма ако беше в западните държави това нямаше да се случи но в България невъзможното става

57

rumen221

преди 13 години

От Турция,Да видим какво пише в Конституцията на България за правата на гражданите: - Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими.(2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.(2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законитеКакво е положението в България- В България има 100 000 ревностни мюсулмани и 1 000 000 ревностни християни, да де ама и 5 240 000 атеисти и деца, които не осъзнават що е религия и атеизъмКакво е положението в София:- Има около 300 ревностни мюсулмани, около 100 000 ревностни християни и още 1 300 000 атеиста и децаКотституционен извод:- Дори тези 300 мюсулмана и да имат право да бъдат призовани с глас (не със стереоуредби) от ходжите за молитва, щом НАРУШАВАТ ПРАВОТО НА 1 400 000 АТЕИСТИ И ХРИСТИЯНИ в София, да не бъдат призовавани за ислямски молитви (на празник да, но не и по пет пъти на ден), то по Конституция, следва ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ТОВА СИ ПРАВО ИЛИ ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНАТА ДА ГИ ЗАСТАВИ да уважават правата на другите!!!- Да се поставят високоговорители на джамия, нещо дето го няма в Корана, е ПОДШУШНАТО НА ХОДЖАТА ОТ ДЯВОЛА!!!АЙ ШАЙТАН!!!

56

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а джамията не плаща- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- Имама ТРИ ПЪТИ моли мюсулманите ДА ВЛЯЗЯТ В ХРАМА ЗА МОЛИТВА, но тридесетината ислямисти, водени от Юзеиров, продължаваха да ХВЪРЛЯТ КАМЪНИ И ТОЧАТ НОЖОВЕ пред джамията!!!- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук И ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ нанасят мюсулмани, арестуваха атакист..., а задържания мюсулман бе пуснат от полицая- Докато траеше неразборията НЯМАШЕ ПАЛЕЖИ!!!И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС И какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в същия момент беше в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), СПРЯ ПАРИТЕ за Атака и ги прехвърли на НОВАТА ПАРТИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "Скат"...- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?! Дали и той ще ги получи от ковчежника на ДПС г-н Омеров (Алексей Петров)???Кой ще отговори...

55

Вили

преди 13 години

До анонимния 57Анонимко глупав! Ти откъде реши, че не ми е ясен общият произход и на ДПС и на "Атака"? Че освидетелстваният ненормалник Сидеров да не би да мисли за Родината ни, бе?! Или Доган за наистина отрудените си и вечно лъгани тютюнопроизводители (че миньори вече не останаха покрай Илия Павлов)?! Не! Веруюто им е келепирът! А точно в момента само си вдигат позападналия рейтинг...А аз просто съм българин и не желая чужди насилствено да карат да наричат себе си "турци" мои съграждани!

54

Вили

преди 13 години

Да си припомним пак Конституцията на Република България:"Чл. 13. ....(3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели. "Смятам, че няма какво повече да се каже... В момента се извършва чудовищно ПОТЪПКВАНЕ на конституцията ни от външни сили, финансиращи и стимулиращи насилствената ТУРЦИЗАЦИЯ на българско население под маската на права и свободи!

53

Анонимен

преди 13 години

kraino vreme turcia da prati voiskitesi v bg da potrenirat s giavurcetata

52

АТАКА Е МЪРТВЕЦ!

преди 13 години

БОЛЕН СФИНКТЕРОВ ----СЪЩО!СЕГА Е РЕД НА ДОГАН-ЕФЕНДИ , ДА ВДЪХНЕ ЖИВОТ НА СИДЕРОВ , С НЯКОЯ ИЗЦЕПКА....!ТЕ СА СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ.....НА ДС/БКП!

51

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера, защо търсите кой е нанесъл първия удар. Кой кого провокирал и т. н. Цялата случка е някакъв цирк организиран от 2ма-3ма души, които си играят с глупостта на хората. Ако атакистчетата протестиращи пред джамията са ревностни християни то нека да отидат в църквата отсреща. Отишли са да се сбият не защото им пречи някой или нещо а защото някой им втълпява глупости в главите. От друга страна Юзеиров само това чака. Той видиш ли е жертва на цялата работа. Всичко ви е в главите..