25

е

преди 13 години

те всички ободбени са с икономически интереси в страните където отиват... да не бъркат случайно службата на консула с тази на търговския представител ? че нещо съсвем се обърках ? първото си е полицейска работа все пак :))))

24

ANONIMEN

преди 13 години

VIE SRAM NIAMATE LI - NEKADARNITSI STE VSI4KI .... KUXI LEIKI ....

23

а какво

преди 13 години

стана със закона за държавния служител, в частта конфликит на интереси ?някой сеща ли се, че имаше такова нещо, поне преди 2 г. със сигурност, да не са го отменили междувременно ?

22

Анонимен

преди 13 години

Истлинк България адрес: София 1202, бул. Васил Левски No.127телефон: тел.: +359 2 9833139, тел./факс: +359 2 9835122 e-mail: доп.контакти: Вносител на китайска козметика и медицинска апаратура.

21

19

преди 13 години

и не само, освен заплата и комадировъчни, във валута

20

испанеца

преди 13 години

до р,че то по лесно папа да станеш .От колкото за България да работиш по закон.ХАХАХА добре че законите са за КОНЕ.А от изброените критерий всичко се продава на пазара само пари да имаш да купуваш.

19

Наглост

преди 13 години

Сега ще плащаме режийните - квартира, ток, вода, представителни че дори и заплата на г-жа Белева, за да си върти бизнеса.... Браво, бе Бойко. колко ти дава комисионна Белева, да я пращаш там, а нас по дяволите с празни кесии, болни родители и едва свързващи двата края? Е това е върха на наглостта!

18

r

преди 13 години

Чл. 27. (1) За дипломатически служител може да бъде назначено лице, което: 1. е български гражданин и няма друго гражданство освен на държава-членка на Европейския съюз;2. има висше образование с образователно-квалификационна степен "магистър" в зависимост от потребностите на дипломатическата служба;3. владее най-малко два чужди езика, поне единият от които официален за Организацията на обединените нации;4. има компютърна грамотност;5. не страда от хронично психическо заболяване;6. отговаря на другите изисквания за заемане на държавна служба по чл. 7, ал. 1 и 2 от Закона за държавния служител.(2) За държавен служител в дипломатическата служба може да бъде назначено лице, което: 1. отговаря на условията за назначаване по ал. 1, т. 1, 2, 4 и 5, както и на изискванията по чл. 7, ал. 1 и 2 от Закона за държавния служител;2. владее най-малко един чужд език.(3) Работник или служител по трудово правоотношение в дипломатическата служба може да е лице, което: 1. отговаря на изискванията по Кодекса на труда и на изискванията по ал. 1, т. 1 и 5;2. ползва най-малко един чужд език.

17

r

преди 13 години

Чл. 24. (1) За ръководители на задгранични представителства се назначават дипломатически служители, които имат минимално изискващия се дипломатически ранг и длъжностна категория съгласно класификатора на дипломатическите длъжности по чл. 42. (2) По изключение за ръководител на задгранично представителство може да бъде назначено лице, което не е от състава на дипломатическата служба само когато то: 1. е изявена личност, която се ползва с безспорно добро име и авторитет в Република България;2. отговаря на изискванията по чл. 27, ал. 1, т. 1, 2, 3, 4 и 5.(3) Броят на ръководителите на задгранични представителства, които не са от състава на дипломатическата служба, не може да надхвърля 20 на сто от общия брой на всички ръководители на задгранични представителства във всеки даден момент.(4) Ръководителите на задгранични представителства преди заминаването им преминават задължителна подготовка по план, утвърден от постоянния секретар.

16

испанеца

преди 13 години

А ако може ,кажете или напишете къде търсите за Одрин ,Ниш и Битоля.Да знам де да ви чакам да ме намерите.Горя от желание да славя България по света. За жалост ни в една от служебните служби не съм работил но тате и мама са виновни.

15

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Ирина Белева е номинацията за Шанхай. Фирмата й "Ист линк България" ООД е директен вносител от Китай на медицински консумативи, превързочни материали, женшен, традиционна китайска медицина и козметика.АЗ ПЪК ВНАСЯМ ОТ ИРЛАНДИЯ - ТОВЕЖДА ТОР ЗА САКСИИ И УЙСКИ ЗА ПАРЛАМЕНТАРИСТИ...ИСКАМ ДА СЪМ ПОСЛАННИК В ДЪБЛИН

14

frty

преди 13 години

Този в Торонто отдавна трябваше да го махнат!

13

ДАЙ ВАР

преди 13 години

Белева да не е била спонсор на ГЕРБ ? Бизнеса и свързан с Китай. държавната и служба /и то консулска/пак там.Просто съвпадения.Дай боже всеки МУ. А на есен ние ще запеем друга песен.

12

надуваеми кукли

преди 13 години

Все е тая, дали за дипломати ще изпратят гореизброените парашутисти, или на тяхно място ще назначат восъчни фигури или надуваеми кукли!

11

gft

преди 13 години

хахаха ще се получи мисия лондон в акция :)

10

Срам

преди 13 години

Бойко ни прави за резил пред цял свят с тези "назначения". Българите в САЩ са възмутени!

9

ми нищо

преди 13 години

чудно, след като Шкумбата може да е консул, що да не може който и да е другстига да е удобен на властимащите в момента и да е обещал квото си трябва там

8

Джонсъна

преди 13 години

Боже боже, какви хора се назначават без ден опит в дипламоцията. И на исток и на запад тези кадри се подготвят в специални дипламотически иснтитути,че полекичка тръгват нагоре по йерархията и след около 10-15 год. вече може да се каже , че стават и за дипламати и посланици . Жалко ни. Ясно е, че вече България няма подготвени кадри. Всичко кадърно се изнесе, другото политиката го отнесе.

7

Анонимен

преди 13 години

Всичките с успешни кариери и бягат на държавното за по-малките заплати:)))

6

само

преди 13 години

дето не става ясно кви чинове имат :)))