73

Nasko do 74

преди 13 години

Уважаеми Г-чо,Нямаш и представа колко много са изкарали някои от :драскачите: според теб Тук и с колко труд, за да подкрепят тези крадци, не драскам, а пиша Факти;- П.Стоянов, заедно с брат му , половината Пловдив окрадоха, Панаира тчхното отроче Кмета Чомаков даде на Гергов/БСП/ , баща му, им даде на тях и Свинекомплекса в Маноле/с подставено лице Гергов/ ето такива мафиоти има в ъв всеки Български град и разсипаха Синята мечта и в нашето поколение, което беше без младост, заради БКП..!!!!

72

cherganski

преди 13 години

Не е ли крайно време да се вгледаме в проблемите на хората, които с труда си изкарват благата на тази държава. Струва ми се, че освен да злословят голяма част от драскачите тук не са изкарали и един лев. Или може би много хора видяха заплаха от обединението на десните сили и заливат ефира с всевъзможна помия. Е, наистина можем да ги съжалим.

71

Петър

преди 13 години

1 млн избиратели за Румен Христов и на мен ми се виждат много. Малинов е с повече шансове.

70

Кана

преди 13 години

Дано Малинов да се пребори, че сухите фрази на Христов са ми скучни.

69

Мила

преди 13 години

Съгласна съм, че десните ще се обединят, но само при Малинов.

68

Коцето

преди 13 години

Десните ще се обединят, ама дано да изберят Малинов, че Христов хич не ми се струва добра алтернатива.

67

Митьо

преди 13 години

Едва ли кандидатурата на Румен Христов може да обедини 1 млн десни избиратели. За Малинов съм по-оптимист.

66

Хектор

преди 13 години

Предлагам да окрием сметка за набиране на средства за покупката на ГРЪБНАК на БГ политиците.

65

Анонимен

преди 13 години

Светослав Малинов

64

панта

преди 13 години

През тия десетки години, така и не разбрах какво искат десните, левите, цеентристите? Поне от управлението на дясното СДС видях такова разтурване и на малкото останали печеливши предприятия, че се шашнах? Ако целта на десните е, да се унищожи всичко родно и дас е разграби и разпродаде на външни инвеститори, тогава никога няма повече да гласувам за тях? нека конкретно кажат какво искат да правят, а не само властта! И какво построиха десните като производство? Видяхме, ги, че крадат яко.

63

Shansa

преди 13 години

Estestveno, 4e shte se slu4i obedinenieto :))) Tova e edinstvenata alternativa za darjavata ni... Na nikoi pove4e ne mu se eksperimentira s nepodhodiashti politi4eski subekti i "specialisti"...

62

demoktat73

преди 13 години

Обединението на тези потенциални 1 000 000 избиратели е възможно да се случи. Ако това стане някои "специалисти" дълго време няма да се отърсят от шока!

61

Nasko

преди 13 години

Ех Руменеее, Доцент си в Катедрата по икономика на ОКТОПОДА, защо си такъв *** бе, всеки те свързва с корупционни сделки докато беше във властта, дадохте с П.Стоянов Фуражните заводи в Североизточна БГ, на Филчо Колев, сега си с Турците ортак, докога ще съсипвате сините Демократи???Светослав Малинов е НЕОПЕТНЕН с НИЩО, млад човек, докога ще пречите на младите за да тръгне тази Държава все пак нанякъде??

60

Психиатър

преди 13 години

до 62.Айде бегай че визитацията започва...и кажи на сестрата да ти даде двойна доза че ептен си изперкал!!

59

до Пагане

преди 13 години

Питаш какви са американците. Ами тези които с кръвта си спасиха Европа и през двете Световни Войни. Тези които с ракетите си спряха Сталин и Брежнев

58

Пагане

преди 13 години

ООо..колко стряскащо! А политиците на САЩ какви са? Убийци а..не .не..просто налагат демокрация и заграбват богатства като убиват. Супер, айде да се скрият тези вече, че цял живот ми писна само за тях да слушам. Да живее Атака!

57

Аничка

преди 13 години

Гадна чужда ***, нямате да вдлезете в парламента изобщо. Вземи си вазелина и отивай при уорклито за поредния тек.

56

Пагане

преди 13 години

Нужда не от психолог, а от психиатър имат националните предатели, за които интересите на ЕС, НАТО, САЩ, Турция са милиони пъти по-важни от тези на България. Айде милички сдуханяри, фъш от България, достатъчно проституирахте пред ЕС и останалата *** пренебрегвайки България. Да живее Атака.

55

до пагане

преди 13 години

съжалявам те за тези разсъждения,което ми кара да мисля че имаш нужда от психолог

54

Пагане

преди 13 години

Сините са адски сдухани маймуни, само Волен е патриот, само той посмя да попита Уорлбик кога ще си прати за базите. Сините са мъжки *** опааа...дори не са и ***, защото дават без нищо да искат. Национални предатели, нищо повече, грозни национални предатели, фъш от Родината. Да живее Атака!