6

до 3

преди 13 години

като постигнат нещо и те го показват...ква вина имат Американците че 90% в момента от космическите изследвания за техно дело и за това се говори само Американски астронавти това,американса сонда онова...американски космически телексоп нещо друго си...а Руснаците вече си научиха урока и не приказват много много щото 80% от проектите им се провалят в крайна сметка...един ДжиПиЕс не можаха да направят толкова години...

5

информация

преди 13 години

НАСА може да не публикува всичко, но е много. А в сравнение с Китай, Русия и даже ЕС е супер много.

4

до 3

преди 13 години

Сигурен ли си ,че американците публикуват всичко ?

3

Светльо

преди 13 години

Не само американци излизат в космоса, но кажи ми коя друга държава си публикува открито всички данни в публичното пространство, в това число видеозаписи от космоса? Знаеш ли колко време чакам китайците да пуснат една мижава снимка от Луната, дето миналата година пратиха сонда там - и още не са публикували нищо последните 5 месеца... Къде са видеоклиповете от облитанията на Земята от Розета, сонда на Европейската космическа агенция? Просто САЩ са най-отворените от всички, затова се пише за тях!

2

Анонимен

преди 13 години

Стига с тая пропагандаСамо американци излизат в космоса

1

Светльо

преди 13 години

Не съвсем... Важните операции са смазването на онзи SARJ с грес, защото преди 2-3 години се оказа, че не бачка както трябва - главата му се беше напълнила със стружки :) Та имаше няколко почиствания на стружките, няколко космически разходки и сега е поредното смазване :)(системата за коментари е още бъгната)