1041

Българин

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ! ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ !

1040

баф мааму

преди 12 години

ТАКА Е .ТОЗИ СЕ ПРАВИ НА ПАТРИОТ НО ,НАЕ Е ТАКА. ТОЙ СИ Е НЕНОРМАЛЕН И ХИТЪР МАНИПУЛАТОР И ЛЪЖЕЦ. СЕГА Е БЪЛГАРИН ГОЛЯМ- ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ. НО ДО ТУК.А И МНОГО СА КАТО НЕГО ОЩЕ ЗА ***-СЪБУДИ СЕ ЗАСПАЛИ НАРОДЕ И ГИ ИЗРИТАЙТЕ И ОТ ПОЛИТИКА И ОТ БЪЛГАРИЯ ДОРИ. ПРОДАЖНИЦИ НАГЛИ И АЛЧНИ.ТО ПАРТИИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ПРИ НОВОТО ПРЕБРОЯВАНЕ. ТО САМО ТЕ И ЧИНОВНИЦИТЕ СА 80% ОТ СЪВАКУПНИЯ ОСТАНАЛ В БГ. НАРОД.

1039

Анонимен

преди 12 години

Болен е нагъл, зъл, безчовечен манипулатор! "Батачани ме поздравиха". Е га ти лъжеца! "Подписката на 2000 батачани е фалшива" Е га ти лъжеца! На Болен, батачани се заканиха, кракът няма да стъпи повече в Батак! И на неговите щурмови отряди - фанатизирани *** с налудничав блясък в очите, от който може война да се запали, не дай Боже. Болен трябва да бъде незабавно спрян, преди да стане нещо непредсказуемо. Един народ сме всички - българи, турци, арменци, евреи, *** и войни не ни трябват!!!

1038

do 1067

преди 12 години

Как каво бе!Браво на българските патриоти!Добра работа.Само така и т.н.

1037

Ivanov

преди 12 години

Dori i po 4ujdi televizii ve4e ni davat ,Balgariq ve4e e mnogo izvestna s tozi TERORISTICHEN AKT ot strana na Ataka , eto ni i po novinite na STAR TV: beyazgazete/video/2011/05/21/irkci-saldiriya-tepki-star.html Znaete li kak ni nari4at nas Balgarite v Slovakiq ''TATARI'' za golamq sajalenie

1036

Аз

преди 12 години

Забравих - как точно в този петък сред босите крачета на килимчетата беше и всеизвестния "българин" Али Юзеиров ? А отговорете ми бре, толерасти с толерастите ? Ако не помните, да ви напомня, оня дето си позволяваше да влиза в съда с фес на главата, с онея паметници и Отоман, малко взе да ми намирисва работата, но не от страна на Атака.....

1035

Аз

преди 12 години

Не знам за предизборните игрички на Сидеров, и не ме интересува ни най-малко, но се ужасих от иначе "мирните и толерантни мислимани", които след края на оная случка пред джамията започнаха вкупом да викат "Аллах Акбар", гледайте записите на Канала 3 и ще се уверите в това. Някъде излъчиха ли го това ? Не . Само Сашката Диков и компания го показа. В центъра на столицата ни, на европейска православна държава, някакви толерасти-мислимани скандираха "Аллах Акбар" !Мед ми капе от толерастията им .

1034

до 1057

преди 12 години

комунистите са разрушили не десетки хиляди , а милиони църкви в бг. те дори и ток не даваха на хората , та електрифицираха бг след 90 г. , тей химко , лукойл,плама , бга балкан са построени също след 90 г. за да ги приватизира костов . всичкия асфалт също е положен след 90 г. даже и тез дето ни управляват , са завършили образование след 90 г. не са били бкп членове ... ба си глупостите дето написах .

1033

наблюдател

преди 12 години

много ми е интересно какво би казал Вселенския патриарх за тези сцени????????????????????????????????????????????????????????

1032

отчето

преди 12 години

хората по църкви и джамии се молят за мир и щастие ,предполагам, а не за злини и нещастие,а тези които буйстват покрай тях са си най обикновени хулигани в нашата безнадзорна държавица

1031

генчев

преди 12 години

Нещо интересно по темата: on-parliament/

1030

NIko

преди 12 години

Siderov shte si nameri maistora! Nikade po sveta ne se tolerira da pritesnish 4ovek po vreme na molitva! Kakvato i religiya da e toi! Az sam hristiyanin i me e sram ot Siderov! Nikoga nqma da podkrepq Siderov pove4e i partiyata s koyato se svarzva! Boiko ako ne reagira! DOVIJDANE!!!!!

1029

Анонимен

преди 12 години

искам да ви напомня от кьде трьгна 2рата интифада(вьстание) на пелестинците от една безобидна посещение (политически митинг прецедент) на шарон на плачещета стена само че вьпреки предупежденията да не го прави на петьчната молитва си спретна митинг ония от другата страна отговориха с камьни и се почна израел много загуби от това Тука кукловодите като чели са сьщите поне похвата е сьщия Какво е това 21 век похвата от1ви век Неглижирането е насьрчаване Вярата на свеки му е скьпа

1028

Анонимен

преди 12 години

До 1060: Ти какво искаш да се прави в този ден?! Сбирка на баби-оплаквачки? Атакисти- тъписти!

1027

мемо

преди 12 години

Ако има закон в България трябва незабавно да арестуват сидеров,защото той води групата за да прави провокации,тва не го прави отсега от доста години.Виждате ли на тениските на тия пичлемета кво пише,тва са едни провокативни действия от страна на АТАКА.Тая партия трябва незабавно да се закрие!Предлагам тия който са били ранени пред джамията да съдят партия АТАКА и техния водач сидеров,те са единствените виновни,ако българското законодателство не предприемат нещо делото може да отиде в Страсбург!!

1026

Анонимен

преди 12 години

В деня на Баташкото клане кметът (избран от ДПС) организира песни,танци,кебапчета и захарен памук.За това е бил протестът на Атака.Четете малко.

1025

Анонимен

преди 12 години

Гадна, долна и опасна е постъпката на Болен-Волен!В понеделник изхвърлиха българските дечица от сцената в Батак, за да крещят фашистките си лозунги, въпреки че имаха разрешение за 18.00часа да си проведат митинга - не в 13.00, когато децата трябваше да пеят!!! Сега пък искат да ни въвлекат в етническа война, което е страшно и немислимо за народа ни! *** - в затвора ви е мястото!

1024

ахмаци сте

преди 12 години

Абе вие *** ли сте , кво само повтаряте сплотили ДПС-то . Че те за разлика от нас никога не са били разединени , Преди Атака ДПС-то сигурно е било разединено , а след като се появи Атака , са се обеденили хаха. Аман от ***. Дпс-арите гласуват под строй , независимо дали са доволни от Дпс или не .

1023

Анонимен

преди 12 години

Комунистите трябваше да взривят джамията ,а не църквата Света Неделя.Поне хората щяха да ги помнят с нещо добро Комунистите знаеш ли колко много джамии и църкви са съборили по-времето на тяхното управление,всички тия съборени сгради са били останали от Османската империя.Не знам точно броя им,но предполагам че са десетки хиляди!

1022

Анонимен

преди 12 години

До 1052Не е така. По-хубаво щеше да е полицаите изобщо да нямаха работа. Щом една полиция си има работа, значи там законите са невалидни и не се спазват. Това е то! Не безправен, а безотговорен народ сме! Сами виждате, че Болен е пренесъл "митинга" на друго място! Сега ако беше правова държавата -жална му майка! Ам не е! Затова и се смее целия галфонски народ на американските закони!