1121

СИДЕР

преди 12 години

Никога повече няма да гласуваме за вас мръсни измамници .Гледаите си Герб.Целуваите се и се радваите че малко власт ви остава..Атака -през крив макарон.

1120

ГАДАТЕЛ

преди 12 години

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!

1119

Щешев

преди 12 години

Нали щеше да се перазглежда спирането на блоковете,нали щеше да преразглеждат договорите за кражбата на електроразпределителните дружества,нали щеше да се видят кражбите на по големите национални прериоритети,нали щеше да се видят как стана скритата "приватизация",нали щеше да се открият и реално да си платят според пазарните механизми краденото създадено от целия НАРОД,нали щеше да ЩЕШЕ пак и т.н.

1118

Анонимен

преди 12 години

Ей чудя се как успявате да извъртите така нещата, коментара, снимките, че да изглежда все едно са терористи... аз бях там и ситуацията е много по-различна от представената на снимките! )))

1117

Анонимен

преди 12 години

Волен следващ Президент ?? хахахахах все едно Кадафи да е Председател на Европейския парламент ! Кой ли още вярва че този е новият Левски, и как се осмелявате да сравнявате такъв *** с него ?

1116

Анонимен

преди 12 години

СЛАБА ДЪРЖАВА СЛАБ НАРОД !

1115

Анонимен

преди 12 години

Долу ДПС смърт за всички турци и за админа също

1114

ИАЗ

преди 12 години

21 век сме!!!

1113

jj

преди 12 години

гениално, само етнически борби с кръв и огън нямаше в столицата, а сега чичо Болен ги издига в култ дори. и как да не ти се иска да си преметнеш пушката на рамо и да се разходиш до НС, пък после каквото ще да става....

1112

до 1145

преди 12 години

И мислиш, че *** *** от ДПС ше му дадат? :D

1111

Спонги

преди 12 години

Добре де,Волен от 2 години е на власт,защо не направи законодателни промени,а само вдига шум като дойдат избори?

1110

selo

преди 12 години

nedeyte da si igraete s vyarata na horata bez tuy samo tova ni e ostanalo

1109

Анонимен

преди 12 години

Единственият политик, който се осмели да сложи край на това безумие - джамия с озвучителни колони и молещи се на тротоара, не защото няма място вътре, а защото претендират за още една джамия. Сега всички скачат срещу него, не защото те не мислят като Волен, а защото слушат и изпълняват нарежданията на Бойко, който пък е на пряко подчинение на Турция.

1108

до 1128

преди 12 години

Абе ти си много зле! Едно име не можеш да напишеш като хората. Казва се ВОЛЕН,запомни го, защото това ще е следващият ти ПРЕЗИДЕНТ

1107

българка

преди 12 години

1139, хабиш си думите. Журналята едно си знаят, едно си пеят. Нали ако кажат истината Боко ще ги санкционира. Разбира се че, тия са екстремисти,докарани там умишлено. А забелязахте ли колко *** имаше,даже и от турска медия бяха дошли. Бяха повече от полицаите - пътни!!! И това ако не е нагласено...

1106

Анонимен

преди 12 години

До медията: Започвам отзад напред-колоната е на АТАКА и е хубаво да споменете кой се опитва да я демонтира! По точно този хубавец набит с бяла тениска от снимка 4 който вие така добре сте му отрязали ръката с ножа! Кой подяволите ходи да се моли с НОЖ? На кадрите от новините ясно личи че не АТАКИСТИ започват боя! И още един път ДО КОМЕНТИРАЩИТЕ не казвайте мюсюлмани! Исляма няма нищо общо с ИСЛЯМИСТИТЕ! И не учи да се ходи на джамия с НОЖ! Гледайте в правилната посока за да се отървем от терора!

1105

Дончо

преди 12 години

Ей страхливци не обяснявайте кой какъв е че ще ви ревем и на вас главите заедно с *** и турците вие сте на тяхното ниво

1104

Анонимен

преди 12 години

новите талибани са налягали демонстративно отвън на джамията. всички платени медии едно и също повтарят. Тук им пригласят други талибани и еничари.Провокациите ще продължат, но не от страна на българите.

1103

TALIBANI

преди 12 години

ne be tva sa novite TALIBANI nare4eni ATAKA

1102

RERORISTI

преди 12 години

novite TERORISTI na Balgaria ATAKA