74

Chikatilo

преди 13 години

Ахахахах лузърите тука веднага почнаха да хейтват :) щел си купи спортна кола ...на другия *** му било писнало да гледа S класи...ми купи си и ти S класа бе хейтър :))) Омръзнало ти е щото караш някой френски *** дето и той ти омръзнал ама се оглеждаш в чуждото тва е истината. Дано върши работа !!! Пък да кара каквото му душа иска жив и здрав да е човека !

73

Chikatilo

преди 13 години

До 72....че кво лошо да си има личен шофьор? Министър е все пак...*** и пульо си имат шофьори той няма има....

72

Шопски

преди 13 години

Да ама затова ще има личен шофьор!

71

Анонимен

преди 13 години

Е сега ще си вземе вече кола някоя спортна па може и спортен джип да си вземе щото все пак това е министерство на транспорта !

70

Грую

преди 13 години

Ще му видим идеите и на този. Цветков беше сташно лайненце със съмнителни интереси, още от времето когато беше в СО. Сека чакам да разкарат Младенов и зам. министъра му Попов - поради същите причини.п.п. поздрав от Мони: dartsnews bg /PhotoTarget/100/1

69

Анонимен

преди 13 години

Като му слушах интервюто по Бтв , не е в час момчето!Явно връзките му са по големи!

68

Иван

преди 13 години

Човека е от Плевен и вообще не е ***, вие май сте свикнали министри да са само разни оядени дебелаци които само като ги видиш и ти се повръща от тях. Така трябва да е правителството- млади дейни хора, които да опитат да направят нещо.

67

хахаха

преди 13 години

еми човек като ходи в гората не си носи дърва.Кой ще кара БМВ-ака сега а

66

Владко

преди 13 години

Този по черти на лицето и цвят на кожата си е чист ***. Някой знае ли от къде е? Кола няма, но много добре си го представям шофер на каруца с 5 чавета. Егати марионетката. По-марионетка от Фандъка. Ще целува ръцете на бате Бойко и Дянков - единият се гласи за президент, а другият го гласят за премиер.

65

Анонимен

преди 13 години

55добавен от: 777 преди 39 минути А народа сред прозявки гледа циркови оставки Думба-лумба, иха-ха, сам да си бере греха! "Карнавал" от Хр. Смирненски

64

попа

преди 13 години

Споко Московски, ще завъртиш някой лев, ще назначиш някой човек, ще се разберете с някоя фирмичка за някои обществени поръчки в транспортното, и ще си купиш - не кола, а спътник. Така, както си накупуваха тия преди тебе. Ама няма кой да изкара на светло тука в статия придобивките им - техните и на семействата им. И ние викаме ура за ГЕРБ и 19те км. магистрала. Язък че ще купят ромите наесен за гласове, ама мислим да им дадем отпор тоя път - и през вратата. Писна ми да зяпам S-класи по шесетата.

63

до PENE

преди 13 години

"на 40 и кусур", ама другпът. Тоя няма още 40 навършени. А пък другият, дето ще прави реформата в енергетиката, е по-смешен. Той е 78-и набор. Ако шефът на Росатом не е зачитал за нищо Косев, тоя вече ще му се стори като тотална смешка.

62

Анонимен

преди 13 години

И аз искам да нямам кола,ама имам.Кво да правя като нямам.......................служебна.А и шофьор нямам.И колата сам си зареждам.А как искам да нямам.

61

вампи

преди 13 години

Като няма лична кола да пътува с градския транспорт и да си дупчи билет като всеки нормален гражданин, няма да му плащам бензина за служебната кола я.......

60

Азъ

преди 13 години

Джипа кола ли е?

59

Гейрбейр

преди 13 години

Като ги гледам как се гледат Добрев с Дянков - направо ..... в цветовете на дъгата.

58

Анонимен

преди 13 години

И тук пълно с *** коментари на ***.

57

Анонимен

преди 13 години

тоз новия *** гледахти ли го по бтв,два лафа на кръст не може да обели,но вече министър!хаха,тотална излагация от гербаджиите отново,ама ще подпише някои договорчета да напълни гагата на Боко!

56

Мижи да те лажим

преди 13 години

Сега няма автомобил, Ама като вече не е министър, ще си има цял личен автопарк!

55

777

преди 13 години

А народа сред прозявкигледа циркови оставкиДумба-лумба, иха-ха,сам да си бере греха!"Карнавал" от Хр. Смирненски