20

До 19

преди 13 години

Е, ти какво искаш? Делото с доказателствата да е качено в нет-а ли?Отивай в съдебната зала и слушай, ако имаш такова желание.

19

Чоки

преди 13 години

А какви са наличните доказателства всъщност? Никой не казва :(

18

Две съдебни с-ми?

преди 13 години

Същата тази банда Митева, Рушанова и Хр.Михова - докладващ от САС не я допусна до съд - ами хората били невинни като ангелчета! На 3 август м.г. Г. Петков-Дачи, Я. Попов, В. Костов и П. Стоянов-Сумиста, задържани в акция "Килърите", бяха пуснати от САС ,понеже липсвали доказателства, с които може да се направи обосновано предположение, че те са съпричастни към убийството на самоковския бизнесмен Юри Галев. С това беше достигнат "върха" на наглостта - бяха освободени "под подписка" ?? хора, обвинени в подготовка и извършване на убийство. При убедителни доказателства,със свидетели. Само че отзвукът от това решение на съдийката Христина Михова беше невероятен: НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ОКОЛО НЕГО ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ЕВЕНТУАЛНИ УБИЙЦИ! А НА НАРОДА СЕ ЗАЛЕПИ ЗВУЧНА ПЛЕСНИЦА! Съдийките дори стигнаха до положение техните решения да се защитават от адвокатите на обвиняемите! А на нас, като народ, ни остана да разберем за сетен път,че със съдии като горепосочените ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ПРОКОПСА! Да се надяваме, че шуменският окр.съд ще си свърши работата и наперените тоги от САС ще получат полагащият се "отговор", защото ще излезе, че едните съдилища осъждат, а други съдилища - оправдават.

17

до 15

преди 13 години

А нещата които се вършат под масата ,и те ли се пишат в сайтовете ?

16

...15

преди 13 години

А там "всичко" ли се пише ?

15

До мани ,мани

преди 13 години

Не пиши глупости-Сумиста никога не е бил съветник на Президента.Справка на сайта на Президентството

14

мани,мани

преди 13 години

Какви съветници си имал Президента....?

13

da be

преди 13 години

Много се заседяха ,няма ли да излизат вече?Чакаме "Условната присъда",поради липса на достатъчно доказателства -----това е константната величина в БГ съд!

12

аман от тикви

преди 13 години

А КАТО ПОЧВАТ ДА ГИ СЪДЯТ, СЪБРАХА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ НИКОЙ СЪД В СВЕТА НЕ ОСЪЖДА НИКОГО БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВА ФИЗКУЛТУРНИКА И ТИКВАТА МУ ДА ПРОМЕНИ ЮРИДИЧЕСКИТЕ ПРИНЦИПИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КЛАСИЧЕСКОТО РИМСКО ПРАВО.АМА КАК ДА ГИ ЗНАЯТ ТЕЗИ РАБОТИ ТЪПИЯ ФИЗКУЛТУРНИК И ПОЖАРНИКАРЯ МУ.

11

До агент Гоце

преди 13 години

......и още разпореждам:както влезат тъй да излезнат-напълно невинни.

10

агент Гоце

преди 13 години

Поради ширещото се всеобщо неодобрение към наши...към независимият български съд, този път се разпоредих правосъдна система да раздаде нужното правосъдие по това знаково дело - да приложи цялата строгост на Закона, като този път няма да има прошка и вместо с една, обвиняемите ще бъдат осъдени на цели 3 години условно!

9

до картофите

преди 13 години

ава картофи плащат ви не само да плюете ама и малко творчество да имате в тиквите дет майката природа по погрешка ви ги е сложила.. ако бяхте последователи на големите *** на 20 век го разбирам трудно ще ви е да ги разберете,, ам тук кво има ?много е просто кат тиква, само следете кво ви казва и повтаряйте... айде от мерн безплатно толкоз.. драскайте малумници демек дерзайте както казваше един доста по умен човек от пазванта си..

8

до 7

преди 13 години

Много хубав коментар-браво.Копирах си го.

7

юнака

преди 13 години

какво стана Гоце излекува ли се от сифилиса,нали беше хванолот едно ученичка.

6

Анонимен

преди 13 години

до 2 Чакай да влязат първо,аз съм сигурен,че в следствения живеят по-добре от нас.

5

ГЕРБ

преди 13 години

Браво на Борисов,ако беше онова пу.....це Сергейчо на власт досега щеше да има още 15 отвличанияи 50 убийства,то такова наакано,че ще си мълчи ако ще и президента да убият или отвлекат-жена в почти мъжко тяло е той.

4

www

преди 13 години

ПАК ЩЕ ИМА ПРОБАЦИИ И УСЛОВНИ ПРИСЪДИ .........

3

истината

преди 13 години

тоя *** на снимката не е ли съветник на президента на *** и турците-ГОЦЕ МИЛИАРДЕРА И УБИЕЦА НА ЖИВОТНИ

2

1234567

преди 13 години

A кога ще излязат ?

1

БАЙ КОЛЮ

преди 13 години

ЕТО ГИ ГЕРОИТЕ НА БСП.ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ СТАВА ИДОЛ И КУМИР ЗА СТАНИШЕВЦИ И ГОЦЕВЦИ.ЗА ТОВА НА ИЗБОРИТЕ БСП ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОУНИЩОЖЕНА НАПЪЛНО.САМО ГЕРБ И БОРИСОВ.