7

Посетител

преди 13 години

Бе майка му стара няма ли да видим 1 в затвора бе ..... Бойко ги научи да си подават оставките, да напускат... следват личен пример ;) ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ СТРУВА ВЕЧЕ ХОРА !!! ни БСП ни ГЕРБ ни СДС и там подобните гамени. НЯМА ОПРАВИЯ.... НЯМА МОРАЛ В УПРАВЛЯВАЩИТЕ.. А няма ли морал ... няма нищо. Малките какво виждат сега !? Само кражби .. лъжи и измикярски извинения.....

6

Анонимен

преди 13 години

Селски шовинизъм и лобизъм, това е. Навремето Тато I направи Правец от кално село - град с компютърна индустрия и техникум и още какво ли не.Сега Тато II - всичко само за София и Банкя. От шопски шовинизъм тази държава дъх не може да си поеме.

5

Анонимен

преди 13 години

Мирна главица сабя не я сече, иначе... това е резултата. Пък Бойко изобщо не лобираше за" Лукойл", ама хич, даже и един друг министър беше на прага да си подаде оставката.Навремето Т. Живков и всички партийни секретари сас построили заводи в местата къде са родени, нищо тези заводи са носили повече щети, за не говорим здравословни такива, за да покажат благодарност към родното си място, че родили такива величия. Та и съседките на бат Бойко, дето го обичат и му дават яйца -ето отблагодариим се

4

Анонимен

преди 13 години

"Затова пък до Банкя вече има атракционен влак"E, aма как няма да има до там :)

3

вечен песимист

преди 13 години

"Бизнес класата" с какво се отличава от другите класи?В тях няма да допускат миризливи пияни мургаляци ли?

2

Джони

преди 13 години

Какво стана с откриването в с Калояновец. Така и не разбрах защо тиквата чупи шампанското и каква е тая Жп магистрала дето я откриват ? Само ленти режат,пък министъра го сменят.

1

Анонимен

преди 13 години

Ако написаното е вярно защо не са му искали оставката преди година примерно? :) Да не би именно защото си я е подал сега да се внушава на публиката колко е грешен и некадърен?:) ГЕРБ така и няма да се научат да звучат убедително когато си бърборят.:)