37

тата

преди 12 години

А така))) трябва да лежи с Африканец гей в една килия))))

36

Анонимен

преди 12 години

"Това е световен заговор срещу един умен човек."Умният човек не попада така лесно в подобни ситиации. Той е абсолютен ***, щом е на това дередже! Телефончето си искал! Еми ето ти го!

35

световна конспирация

преди 12 години

Още не осъден, а е затвора.Подсказват му и да се самоубие.Какви ли лекарства му сипват в ястията...Това е световен заговор срещу един умен човек.Какво остава за обикновените граждани на земята, какво правосъдие, каква справедливост?Странно.. ще питат ли ганайската камериерка ЗАЩО е останал в стаята, като има КЪПЕЩ се под душа мъж? Тя знае хотелската етика. Или ТОЧНО затова е влязла, за да предизвика онова, което четем и НЕДОУМЯВАМЕ. А ***, кръв от виден човек се осигурява предварително.

34

Анонимен

преди 12 години

Taкаааааа....Свършиха си работата лихварчетата! Само, че тоя път им намериха цаката, защото САЩ вече са в безизходица! Само един цитат:"На САЩ се падат 46.5% от всички военни разходи в света, а Китай, който е на второ място, е само със 6.6 %.Всеки един ден война в Афганистан струва повече пари отколкото са нужни за да се построи целия Пентагон.Така, че ще се решат ли всички наши проблеми със съкращенията на военните разходи?Разбира се, че не.":)

33

Анонимен

преди 12 години

С какво ли е станал неудобен на американците?

32

Анонимен

преди 12 години

стане ли някой неудобен веднага му спретват секс-скандал! класика!

31

Анонимен

преди 12 години

хм... с тези мерки дали не му подхвърлят такъв вариант..

30

Анонимен

преди 12 години

На този от снимките му личи, че е умен мъж

29

българин

преди 12 години

Цялата работа ескалъпена от "шмекера" Саркози!Строс - Кан е неудобен за него,тъй като предстоят избори, а всички знаят че Саркози е с нисък рейтинг и,че е работил навремето в тайните служби!!!!Американците са с първосигнална система и само това чакат!!!

28

някой

преди 12 години

как го нагласиха този човек, не е истина - сега американците ще си сложат свой човек на МВФ :)

27

БГ Съдия

преди 12 години

С неговата заплата едва ли му се налага да изнасилва. Някоя камериерка може да иска да изкара някой долар. Едно извънсъдебно споразумение и ще оттегли обвиненията си.

26

до 18

преди 12 години

пишеш "Чудно ми е защо са толкова глупави мъжете...как може заради единя секс да рискуваш семейството и уважението на близките си и на хората изобщо." Тия явно нямаш представа за съвременния свят - сега жените се държат като разгонени *** и смятат, че ако не се чукат непрекъснато нещо не им е наред. Скоро ще дойде следващата фаза - да се чукат с някой и след това да го изнудват за мнооого пари под заплаха от компрометиране. Благородната дама от рицарските време е само фантазия. Сега търгуват.

25

сори

преди 12 години

Мдаа, все повече заприличва на план за компрометиране като политик и шеф на МВФ.

24

до 18-та

преди 12 години

ти не си жена, ти си кифла която май, май отдавна никой не е захапвал/старите хора не напразно са казали: няма жена, която да не дава, има мъж, който не знае как да си поиска/. лошото обаче е че все повече жени, почват да прилагат *** номера, щом се стигна и един майтап да се приема за сексуален тормо/не визирам случая/, но дори на времето с моника люински, докато имала "пура" в устата не и пречило, били решил да я предложи и на друга и хоп, тя се обидила/колко ли пари прибра за обидата/

23

Анонимен

преди 12 години

Мирише цялата работа.Интересно в каква посока ще се развие случая?После да не го оневинят и да се включи в кампанията и да спечели :)

22

до 20

преди 12 години

А ти си клиент на психиятрията!

21

EваБ.

преди 12 години

Е хайде, хайде!!!Мъж с позиции, който със сигурност може да има класни жени ще тръгне да гони камериерки... Кой ще повярва на това???Омаскариха човека, а сега го пазят от самоубийство!

20

Анонимен

преди 12 години

До 14"Може да си позволи най-скъпите и елитни ***... Защо му е да изнасилва! Или е постановка или човека е откачил..."Може, разбира се, но това мен изобщо не ме учудва. Такива скръндзи като него не искат да дават пари за тези работи! Елате в Пловдив на Скобелева майка и ще видите как в коли за 150 000 и нагоре се качват *** за 5 лева! И то какви ***, нямате си на представа! Та и тоя е не по-малък ***, бил евреин или не!

19

Анонимен

преди 12 години

BESILO NA TAKIVA KOROMPIRANI SVINE TOZI E OT JERVENITE FESOVE BSP

18

Анонимен

преди 12 години

"Същевременно стана ясно, че Управителният съвет на МВФ смята да се свърже със Строс-Кан, за да разбере дали възнамерява да остане на поста си."Че защо да не остане на поста ? Поне винаги ще може да бъде намерен в кабинета си!:)))