10

ecsyryol

преди 12 години

9bNl4U , [url=bslfueiacvcn/]bslfueiacvcn[/url], [link=lomvdwvwfqxf/]lomvdwvwfqxf[/link], muvlweolncmk/

9

404k0

преди 13 години

Какво и е хубаво на майка и? Пък и Анджелина с тези надути джуки като жаба.....

8

и аз да кажа

преди 13 години

"Звездната" система е патент на Холивуд. Хвани някой /някоя/ от улицата, инвестирай пари и чакай да ти ги върне десетократно - медиен шум, космически хонорари, клюки, личен живот, модни линии, парфюми, благотворителност, дрога и т.н. /Приложено и в България напоследък с успех/.Бизнес. Случва се и добри актьори да пострадат. От това губят и те, губим и ние.

7

Иво

преди 13 години

О лулу, ти също се хващаш за една дума. Не казвам, че не са талантливи, нито, че не са известни, нито пък твърдя, че не си заслужават славата. Известни - да.Казвам едно: НЕ СА ЗВЕЗДИ. Чисто и просто. Съвсем в буквален смисъл.И е жалко да се сравняват с такива.

6

kurentzo lapas

преди 13 години

o yess i love MILFFFFFFFF :)))

5

лулу

преди 13 години

О бедни ми Иво не се тормози толкова за едната дума. Все пак се говори за талантливи хора, познати на целия свят. Някак си за тях думата звезда е приета. Тях не ги мисли. Но да се върнем в бедна и грозна българия. Особено ми е любимо когато произволна тунинговата и лъскава фолк-*** си покаже нейде наследниците. Тъй като интервенции разкрасителни на деца не се прилагат, то там уродливия ген лъсва с пълна сила. Дебели, тантурести и с животински физиономии. Загледайте се някой път, нищо че нашите профани не са истински звезди. Например Глория трактористката (която и след мноооого корекции пак лъха на село) и нейното кифте. Така че, драги мои, генът не мож го излъга. Вижте майката на Джоли, за бога!

4

Иво

преди 13 години

1. Звездите са небесни тела, които се раждат от космически прах на разстояния, неописуеми с човешки измерения и излъчват собствена светлина.2. Тези хора не са звезди. По обясними причини. (виж т.1) Това са трубадури, които в средновековието са носили същия ранг като шутовете, само, че както винаги подлизурковците са им напомпали самочувствието и те сами са си дали помпозния прякор "звезди", даже "мега-звезди", "турбо-звезди" и прочие.

3

Анонимен

преди 13 години

Представям си на Фидосовица родителката... Тя сигурно ходи кат разпрана женицата от тоя слон...

2

Анонимен

преди 13 години

По скоро става дума за сливи .

1

Анонимен

преди 13 години

Бих опънал доста от майките като гледам