Поговорката "Крушата не пада по-далече от дървото" се отнася с пълна сила дори за звездите и техните майки.

В някои случаи приликата между майка и дете е направо поразителна!

Ако сте се питали откъде например Анджелина Джоли е "почерпила" своята хубост, отговорът е повече от очевиден.

Майка й Марчелин Бертран (Marcheline Bertrand), която почина през 2007 година, също бе актриса, а по-късно през живота си – режисьор на документални филми. Усилено се е занимавала и с благотворителност.

Марчелин среща Джон Войт в началото на 70-те и двамата бързо се женят. Бракът им не продължава дълго, но от него се раждат две много красиви същества – Анджелина и брат й Джеймс Хейвън.

Анджелина много пъти е споделяла, че дължи любовта си към киното не на баща си, който е носител на Оскар, а именно на майка си. Най-желаната жена на света винаги е показвала признателност и любов към Марчелин.

За разлика от много други звездни майки, Марчелин никога не се е "бутала" в прожекторите и, изглежда, наистина е била една много приятна и красива жена.

Към майката на Линдзи Лоън обаче таим по-скоро съжаление.

Дъщеря й през последните години от симпатична и кротка тийнейджърка се превърна в лошото момиче на Холивуд. Все пак майка й Дина плътно я придружава на съдебните процеси.

Приликата между двете също е удивителна.

Други две дами пък лесно могат да бъдат объркани за сестри. Става въпрос за Ким и Крис Кардашиан, които, изглежда, с огромно удоволствие позират една до друга на разни светски събития.

Майката на Лейди Гага – Синтия Германота, пък е доста по-привлекателна от дъщеря си.

Може да сравните звездите с техните майки тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase