91

oosjinwyvx

преди 13 години

B9oSDy , [url=ifgloetacevv/]ifgloetacevv[/url], [link=kqhdpjgmqojw/]kqhdpjgmqojw[/link], hufplnawsgbj/

90

Stevie

преди 13 години

Posts like this brghiten up my day. Thanks for taking the time.

89

Бълхата

преди 13 години

Искат да ме изгорят! Заради един юрган...Това ли ви е демокрацията? За това ли се борихме 45 години, та нали времето е наше? За това ли скачах по барикадите? Кой не скача е червен? Не очаквах това от Миро Мършата...

88

Анонимен

преди 13 години

Ок. Г-н министър, бухте ли соделили какво стана спрословутия хляб "България". Понеже не може да се намери никъде.

87

избирателБраво

преди 13 години

Боже какъв министър се е пръкнал! Този червендалест селянин, дето стана от началник в кучкарник министър, наистина се е взел насериозно. Омитайте се бе, нещастни гербави кухари!

86

4o4ko

преди 13 години

Съгласно чл. 32, ал. 3 от засона за подпомагане на земеделските производители "Общинските служби по земеделие оказват помощ на кандидатите за подпомагане при попълване на заявленията и за идентифициране на ползваните от тях площи". Така че, да ги накажат, че не са оказали съдействие, а са набутали производителите.

85

agro

преди 13 години

Този нямали да престане с идиотските изказвания.Да ми каже тогава как от неговото министерство дават под наем земи които не попадат в така наречения слой?

84

зикото

преди 13 години

Тоя оправи животновъдството горското стопанство с бивши чентета-ДС та юргана няло да оправи . АКО негоизхвърлят тежко на цялотони селско и горско стопанство.

83

Венелин

преди 13 години

Миро е просто неадекватен, а тези снимки не знам колко са актуални, но напълно годни земеделски земи са извадени като "недопустими"! Не можеш да ги декларираш...Кой и кога ще обнови данните Миро не може да отговори така, че най-добре да се маха по-бързо!!

82

ник

преди 13 години

Българска работа-20 години мазни муцуни смучат кръвта на дребните "бълхи"!

81

Анонимен

преди 13 години

Юргана го откраднаха, а бългата е в скута на Миро Найденов.

80

ст

преди 13 години

*** тоя няма ли да си ходи...

79

Антимиро

преди 13 години

Този умник защо не провери по какви документи са кандидатствали санкционираните животновъди? Ако са издадени от компетентна институция от неговото ведомство с размерите които те са заявили, а сега се твърди, че не са реални къде е тогава вината на тези хора. Работата е там, че поземлените комисии на времете не са установявали тези земи прецизно и това става едва сега с тези нови снимки. Но за това вина има самото негово министерство, а не животновъдите. Гербер да си признае грешката,аааааааааа.

78

Анонимен

преди 13 години

Тоя к*ч не мога да го дишам.Егати тъпите мутри в герб!

77

До 69

преди 13 години

Това не е поезия, а простотия. Толкова ниско ли си паднал бе човек, направо си изпаднал като м9да из сцепени ***.

76

Анонимен

преди 13 години

Андрешковци.

75

Анонимен

преди 13 години

Тези толкова ли са *** ? Само ни заплашват как щели да ни глобят от ЕС ! Ако ни е по-изгодно да плащаме глоби и заедно с това икономиката ни върви напред към по-добро защо не ?Защо да не плащаме глоби ? Вече ми писна някакви си чиновници в Брюксел да ни определят как по-мизорно да живеем в България ! Все пак на тях им трябва евтина работна ръка... защо ще им е да ги настигаме в България по доходи ?

74

ЛАЛЕТО

преди 13 години

АМАН ОТ ***- А ДОСЕГА КАКВО СЕ ПОЧЕСВАХТЕ А НЕ ПРОВЕРИХТЕ ТЕЗИ НЕУРЕДИЦИ-МЕСЕЦ МАЙ Е . А ПАРИЧКИТЕ ГИ СПРЯХТЕ. А ОТ СЕГА Я КАМИЛАТА Я КАМИЛАРЯ.

73

овцъта

преди 13 години

А къде си бил Миро ти и какво си гледал ,когото са подавали декларации за подпомагане на гробища и дъбови гори ,или си имал уговорка с тези декларатори.Много жалко за земеделието храните и горите и много работа за прокуратурата.

72

Анонимен

преди 13 години

Забелязал съм, че селяните обикновено са алчни и прости.