6

до 5

преди 13 години

Ти си яко непросветен, не познаваш нито Източните, нито Западните класици.

5

анонимен

преди 13 години

Толкова много и добри български автори има,защо никой не ги филмира и пише за тях,а тръгнали да ни занимават с чуждата култура.Могат например да пуснат в Турция,,Време разделно,,,,,Записки по българските въстания,,например един Захари Стоянов също е голям класик

4

АМС

преди 13 години

Не разбирам защо изобщо се пише за тая дивашка култура , те (диваците) кой знае колко книги имат издадени но нужно е ли да разсъждаваме некой болен и побъркан джихадист или мехчетис какво се е опитал да ни каже.Всичко при тях започва с религията и завършва с тероризма.Между нашата и тяхната култура и религия зее огромна пропаст , няма нищо общо.

3

do 2

преди 13 години

Дотам се стига когато ти навират нещо, дори ихубаво да е, прекалено в очите.Спомням си как като излезе филма "Титаник" и мелодията се носеше от всеки ъгъл и радио в града дори не отидох да гледам филма...чак след години го гледах...получава се един вид антиреклама.

2

Bo

преди 13 години

Е добре де.Нали е някаква велика тая книга.Кви ценности показва.Красивата и алчна,амбициозна *** бие шута на грозния бедняк и фашта за к*** по добрата оферта.От тук нататък е лесно злато,сребро,диаманти,гюбеци и чайш шукарие.*** дъртия тъпкач пуква.А на хоризонта има и други играчи жадни за пари и власт. Е ТВА ЛИ Е КЛАСИКАТА БЕЕ!?!?! Тва е булевардна бълвоч.Тия га ше станат хора поне малко кат европейците?

1

Анонимен

преди 13 години

turski bozi - sega i knigi blutkavi sydarzania. mai 500 godini ne sa si oti6li o6te.